Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy viszonylag egyszerű kérdésem lenne, mennyit tud "ideális" körülmények között ez a router, wifi sebességben maximum, UTP-WIFI között N-es módban, összesen 1db eszközzel. (légyszi ne linkeljetek be 300Mbit wikipédiás dolgokat az "ideális" eset miatt :DDD )

    A problémám (már ha annak nevezhető), hogy elvileg a wifi a szűk keresztmetszet, csak azt nem tudom eldönteni, hogy a router vagy a wlan kártyám feszegeti a határait.

    Openwrt-vel próbálkoztam míg usb-ről torrenteztem, de igazából negyed év alatt sem tudtam megszeretni, főként azért mert a wifi mondjuk úgy, hogy kritikán alul teljesített a gyári FW-hez képest. Szóval a remek wifi-ért inkább feláldoztam az usb-ről torrentezést. Tehát a legújabb gyári FW-vel gondolkodjunk pls.

    95-105Mbit közt van a maximum utp-wifi közt de nem tudom eldönteni, hogy a notimban ez a csúzli Atheros AR9285 150Mbit kártya tud ennyit vagy a router-nek itt a vége. Sajnos nincs kivel-mivel tesztelni, feleslegesen viszont nem szeretnék venni egy 300Mbit kártyát :B

Új hozzászólás Aktív témák