Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
Az enkóros seedeléssel gondok vannak, nem csak transmissionnel utorrentel is. Valami szolgáltatói hiba külföldön ahol a tracker van. Van is az említett oldalon egy topic hozzá. Most onnan idézek egy usert:
Sziasztok!
Nálam is fennáll ez a gond, úgyhogy végeztem egy kis tesztet linux alatt:
# curl c.ncore.cc:2710
curl: (56) Recv failure: Connection reset by peermajd 5 mp múlva:
# curl c.ncore.cc:2710
d14:failure reason18:Malformed announceaz utóbbi válasz ismétlődik, ha újra curlözök.
Kiderült, hogy ha la. 25 mp szünet van két curl között, akkor visszajön az 56-os hiba.
Nekem ebből az jön le, hogy a hálózatban valamelyik router később kapja meg a route adatot, de utána, egy timeout-on belül rendesen szolgál.
Kipróbálok egy olyat, hogy folyamatosan curlözöm a trackert, hogy életben maradjon a router cache, hátha megoldja a hibát.
Üdv
Edit:
Ha folyamatosan lekérdezem a c.ncore.cc:2710 címet (20 másodperces időközzel) curllel, akkor az összes torrent hiba nélkül megy.
Úgy tűnik, hogy így is megoldható a probléma, ha valaki tudja, ellenőrizze. Köszönet.Edit 2:
Éjjel hiba nélkül ment, reggel lelőttem a curlt, aztán mindegyik torrent leállt.
tehát ez egy idézet volt, nem én csináltam, nem is értek hozzá.
Csináltak valami scriptet is hozzá ami 20 secenként curl-öz vagy mitcsinál, de nekem nem sikerült beizzítani a dolgot mert kb lövésem sincs mi micsoda ott.
nem mintha töltenék onnan dolgokat, csak hallottam róla
A megoldás viszont érdekelne engem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest