Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OutsideR

aktív tag

Az enkóros seedeléssel gondok vannak, nem csak transmissionnel utorrentel is. Valami szolgáltatói hiba külföldön ahol a tracker van. Van is az említett oldalon egy topic hozzá. Most onnan idézek egy usert:

Sziasztok!

Nálam is fennáll ez a gond, úgyhogy végeztem egy kis tesztet linux alatt:

# curl c.ncore.cc:2710
    curl: (56) Recv failure: Connection reset by peer

majd 5 mp múlva:
    # curl c.ncore.cc:2710
    d14:failure reason18:Malformed announce

az utóbbi válasz ismétlődik, ha újra curlözök.

Kiderült, hogy ha la. 25 mp szünet van két curl között, akkor visszajön az 56-os hiba.

Nekem ebből az jön le, hogy a hálózatban valamelyik router később kapja meg a route adatot, de utána, egy timeout-on belül rendesen szolgál.

Kipróbálok egy olyat, hogy folyamatosan curlözöm a trackert, hogy életben maradjon a router cache, hátha megoldja a hibát.

Üdv

Edit:

Ha folyamatosan lekérdezem a c.ncore.cc:2710 címet (20 másodperces időközzel) curllel, akkor az összes torrent hiba nélkül megy.
    Úgy tűnik, hogy így is megoldható a probléma, ha valaki tudja, ellenőrizze. Köszönet.

Edit 2:

Éjjel hiba nélkül ment, reggel lelőttem a curlt, aztán mindegyik torrent leállt.

tehát ez egy idézet volt, nem én csináltam, nem is értek hozzá.

Csináltak valami scriptet is hozzá ami 20 secenként curl-öz vagy mitcsinál, de nekem nem sikerült beizzítani a dolgot mert kb lövésem sincs mi micsoda ott.
    nem mintha töltenék onnan dolgokat, csak hallottam róla
    A megoldás viszont érdekelne engem is :)

Új hozzászólás Aktív témák