Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN]Repa

    aktív tag

    válasz dethroner #5825 üzenetére

    Ne haragudj, nem volt szándékomban megbántani. Lehet, hogy én értettem félre, de a mostani kommented nem tükrözte a korábbit:

    http://prohardver.hu/tema/tapasztalatok_az_ipon_computerrel/hsz_4436-4436.html

    Az emailek nem kizárt, hogy még megvannak, én azonban elsősorban erre gondoltam (#4426-os kommented):

    ..."Nem emlékszem, hogy ellenkeztünk volna a szerződéstől való elállás ügyében vagy bármilyen vitánk lett volna ez ügyben, jól tudom ?"
    "Túl nagy ellenkezés és vita valóban nem volt, csak kicsit nehézkesen sikerült elérnem hogy személyesen bevihessem és a jelenlétemben meggyőződjetek a hibáról."...

    Az #5780-as hozzászólásra az #5823-as kommented miatt hivatkoztam:

    - ..."A lényeg, az egyszerűbb eldöntendő kérdéseket miszerint jó vagy rossz a termék tényleg pár perc alatt el lehetne dönteni, ha volna bennük erre hajlandóság."

    - ..." Visszahoznak egy VGA-t, hogy naponta néhányszor lekapcsol a gép terhelés alatt. Ezt hogy intéznéd, azonnali cserével - azaz nem győződnél meg a rendeltetésszerű használat akadályozásáról (vagy a vevővel megvárod a hibát - "...naponta néhányszor")? És ha kiderül, hogy a tápegysége hibás volt és az okozta, vagy nem hibás csak nem volt elegendő a teljesítménye - tehát a csere kátyát is visszahozza, hogy ugyanaz a hiba azzal is? Vagy nem is derül ki és ismét kap egy cserét, mivel 3 mnapon belül van?"

    Végül:

    -..."ha nem jött volna elő a hiba akkor ott helyben, a te VGA-don akkor az azt jelentette volna, hogy hibátlan?"

    - ..."ha nálatok hibátlannak bizonyult volna, akkor elfogadom hogy a hiba az én gépemben van. Viszont ha ti biztosak vagytok a ti hardvereitek tökéletességében, akkor én miért ne bíznék meg benne, miért ne felelne meg az hogy ti kipróbáljátok?"

    Nem értek egyet, "ha nem jött volna elő a hiba akkor ott helyben" a bemutatódon a hiba, a termékre szerintem korai azt mondani, hogy biztosan hibátlan.

    God save us from the arrows of the Hungarians.

Új hozzászólás Aktív témák