- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Matekosok, melyik számnak a deriváltja önmaga? Valami X
May The Force Be With You!
-
gabesz82
őstag
-
gabesz82
őstag
válasz LordVader80 #4205 üzenetére
ja nincs szülinapom, csak ez egy Alma együttes zene
Az ejtése: é ad x (az e az Euler féle számot jelöli, az értéke 2,17..)
PSN: Morfologus82
-
SirRasor
addikt
válasz bolcsodal #4194 üzenetére
Ennek a híve vagyok én is, de pár napja lejött egy BD-s 22 gigás szörny, aminek megnyitottam a 21 GB-os streamjét, és MPC HC-val nem lehetett kiválasztani más audiósávot. VLC-vel ki lehetett, de nem indult el.
..mondjuk érdekes, azóta nem foglalkoztam vele, lejött másik BD-es anyag, és annál már ment a VLC.
LordVader80 jah, néha rám jön az 5 perc, és olyankor idegbajt kapok, ha valami nem úgy megy, ahogy kigondoltam
tucsok. akkor túl rég próbáltam. Meglesem, hátha az lesz a befutó.
Amúgy a lassú indulásról annyit, hogy nagyon számít, hogy mi hogy van beállítva, és milyen programot használ az ember. Nincs erőgépem, de amit használok, az gyorsan megy. Haverom nemrég volt itt, hozta az i7-es laptopját mittomén 4 vagy 8 giga rammal meg 128 gigás SSD-vel, és már ott röhögtem, hogy milyen lassan indul el valami noname zenelejátszó program, meg szimpla képeket mutogatott (nem olyan nagy felbontásúak), és a képnézője elég lomhán váltotta a képeket. Úgyhogy számít. Amúgy is a legpraktikusabb megoldások híve vagyok, a csili-vili külső meg nem izgat, miszerint egy program legyen pici, gyors és kész.
Make Love not war!
-
Luighi
senior tag
Kedves gyerekek,
segítsetek a télapónak, aki 256MB DDR1 ramokat keres. Jöhet 10-15db összesen. Privizzetek hát
-
ALI_G
veterán
lila motorola gleam-et vennék!
-
hodigy
tag
válasz PowerBuldog #4172 üzenetére
Asszem mostanában vezették be, hogy B-s jogsival egy délutáni továbbképzéssel lehet vezetni. (De nem vagyok benne biztos, hogy az a 125ccm-re vonatkozott.)
decembertől lépett életbe, 5 óra tanfolyam után lehet és kell menni A1 vizsgázni (vizsgából azért csak folyik be pénz). de a motoros vizsgák márciusig szünetelnek.Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
martonx
veterán
válasz SirRasor #4181 üzenetére
Az egyetlen normális lejátszó a bsplayer. Ennek van free változata, csak annyiban tud kevesebbet, hogy nincs benne DVD lejátszás.
Próbáltam MPC HC-t, VLC-t, mindegyiknek volt valami baja (inkompatibilitása, fos hangminőség, képminőség stb...). Egyedül a Bsplayer-el nem volt még bajom soha (DVD lemezeket nem nézek, DVD menükben nem navigálok).Én kérek elnézést!
-
félisten
-
maláj
addikt
kialaqlóban 1 BS vs. MPCHC fight
mondjuk, nekem az MPCHC x64 nem frissíti magát (lehet kivettem a pipát előle vagy nemtom )
nem mintha baj lenne -
Agyasima
őstag
Fura, hogy semmi info...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
GrotESC
aktív tag
Eladó AMD Athlon XP-s félgép.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
félisten
-
a bsplayer meg a vlc alapja is mplayer nem?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
azbest
félisten
válasz bitpork #4231 üzenetére
Nem, a vlc egy teljesen egyedi nyilt forráskódú és ingyenes multiplatform program, a bsplayer meg csak a win-be épített lejátszót api-ját használó frontend. Persze a vlc is támoszkodik másokra, például a szintén nyílt forráskódú ffmpeg-re. Az mplayer is az ffmpeg-et használja
[ Szerkesztve ]
-
-
kispéé
senior tag
válasz FoxiestFox #4229 üzenetére
Ja igaz, a HC az ilyen. A sima MPC-hez kell a codec.
-
Rick4
félisten
Játsszatok egy érdekeset, kíváncsi leszek, kinek mi sikerül: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Andi45
csendes tag
sziasztok!Jó állapotban lévő 26-os mtb.bicót keresnék megvételre,max.10.000ft-ig,azonnali fizetéssel.
-
félisten
-
hodigy
tag
-
Rick4
félisten
Nekem 3/10 lett...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Andi45
csendes tag
akik digisek,volt ma mindenkinél tv adás?Nálunk még most sincs,de mielőtt megkérdeznétek ki vannak fizetve a számlák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest