- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobil rack esetében kizáró ok a beépített venti. Porosan megszorul és cseresznyés vagy ha nem terheli túl az ágat amiről megy. nekem nyírt ki tápot régen. A doboz meg nem szellőzik jól.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Agyasima
őstag
Malájnak is: annyit már tanultam a témáról az elmúlt 1 napban, hogy a bútorasztalos és a nyílászáró-asztalos két külön téma. Így ha az ablakosnál nem találtam, akkor jó eséllyel kár próbálkozni a bútorosnál.
De van két címem, amit majd meglátogathatok. Vagy talán az Obi/Baumax és társaiban még lehet.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
félisten
Néhány régiség keresi új gazdáját.
-
zeg
őstag
A leggyorsabb HDDkeretet ajánlónak ment privát, most.
A többi lehetőséget köszönöm, gyorsak voltatok3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Denniss
aktív tag
Én azt olvastam a legelső kérdésedben hogy extreme 4 kellene...
Itt vannak tehát az extreme 3-ak:
ASROCK Z68 EXTREME 3-B3 GEN3
37 990,- FtASRock Z68 EXTREME 3 Gen3
37 840,- FtHa azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
Emberek, miért nem mondjátok hogy hülye vagyok?
Csak ha valakit véletlen érdekelt volna, akkor:
ASRock Z68 EXTREME 4 Gen3 alaplap
52 100,- FtRemélem ez már válasz a kérdésre is....
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Rawulf
őstag
válasz Denniss #3959 üzenetére
Úgyis átb*szn*k. Például kapsz egy nem B3 steppingest, hogy aztán cidrizhess.
Vegyél Fatal1ty verziósat. Abból csak egy féle van.
Egyébként a B3 tök fekete, +4 fázis, satöbbi... Mondjuk erre pénzt kár költeni.
A PCI-Express3.0 szabványt mire kihasználnád, addigra egy elavult fos lesz ez az alaplap és 10-20k körül lesz használtan.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Nyugodtan lehet hallgatni a témában Rawulfra: tudja mit beszél.
Volt h mindenből megvette a rendelhető legjobbat(ram, vga, mobo) oszt nem ment együtt, csak külön külön Vagy 6 hónapig szopóroller voltNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tajcsi
őstag
Miért kár? Sokkal szebb és nekem ez fontos. +4 fázis meg számit. Ilyen alapon, mindig varhatok éveket mire olcsóbb lesz valami, de akk meg jönnek újabb dolgok szvsz...
az uj foglalatú karik támogatásárol amit irtál abban egyezértek. De a lap fasza. Más gyártó hasonló tudású lapja jóval drágább...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #3963 üzenetére
Meg is szűnt az a cég, aki árulta.
Picit pontosítanék azért Bitpork:
Inkompatilibitás : Az MSI alaplap nem ment együtt a cpu coolerrel! Mellékesen a Corsair ram sem. A vga-val nem volt gond.Úgyhogy maradok a kínai alaplapnál. A Colorful lapocska az eddigi legjobb beruházásom.
-
tajcsi
őstag
Neked meg mi a bajod? Miért értetlenkednék, mert olyat szeretnék? Miért töhögnél, mert örülnék ha lenne egy olyan lapom?
Igen, mtech csájna edisön van, a cimken ilyet ir hogy ax 850 meg valami hajóvan rajta tuti kalózmásolat...
Most látom miután szerkesztettél, hogy mi a gondod, beleköptem az amd-s vödrödbe..hát sorry, ez van...[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
-
Rawulf
őstag
Az AX850 jó, ha Z68-ban gondolkozol, viszont akarsz USB-ről bármilyen cucc aksiját feltölteni úgy, hogy a gép kikapcsolva legyen? Akkor viszont jobb a Gigabyte.
Ha ragaszkodsz az AsRock-hoz, akkor készülj fel rá, hogy belefuthatsz kisebb szoftveres gondokba, amire biztos lesz jó bios, de csak pár hónap múlva.
Természetesen Gen3-asat vegyél.
Ha fps netes játékra veszed, akkor viszont az Extreme4-et vedd meg inkább, mert a broadcom chip-es lan jobb a realtek-nél.
Az értetlenkedést arra értettem, hogy kérdezel, de jó választ csak akkor kaphatsz, ha megmondod, hogy mire (mit) szeretnél kezdeni a cuccal.
Az meg nem rossz szándék, hogy nem szeretném, ha belefutnál valami váratlanba, aztán csodálkozol, ha az alaplapot nem tudod gariztatni, mert azt mondják, hogy semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
-
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/13/varga/
Tessék-tessék: ha nem találnak még bevonhatót, akkor kérem megint emelik a pia-cigi-üzemanyag árat. Szeretném megrázni minden Fidesz szavazó kezét
-
-
-
válasz LordVader80 #3981 üzenetére
Lexarom melyik mit mond. Az elmúlt 20év összes politikusa hibás.
Mi az hogy csak autósok és motorosok fizetnek baleseti adót?! Gyalogos és bicajos nem balesetezik, ugye?
-
Denniss
aktív tag
válasz bitpork #3991 üzenetére
Képzeljük el amikor két gyalogos összekoccan.
Mondjuk egy nagy lökössek bármikor boldogan...Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
-
veterán
a 4 napos matrica beszüntetésük nekem évi 15000 minusz megen ... kezd sok lenni amivel szivatnak már átlépték az évi 300 ezer Ft-os megszorítást rajtam, persze szabályok alapján van kiskapu csak eddig nem használtam ki, mert reálisnak éreztem evásként az adózást mostmár irreálisnak érzem ... és nem azt, hogy nekem rosszabbul kell élnem hanem azt, hogy nekik nem ...
-
skopy
tag
Eladó cuccaim
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
proper
őstag
nem ismeri innen valaki véletlen a hirdetőt?
el szeretném érni mert kellene a cucc csak rég járt erre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest