Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz Polemius #3450 üzenetére
Ne komolytalankodjatok, a 202e feletti kompenzáció (elvonás) csak 2012 jan.-tól aktuális! Valami nem stimmel Luighiné fizetésével, vagy lemaradtam valamiről. Szeretném kideríteni, h mizu, mielőtt utal a munkáltatóm, h lelkileg ráhangolódjak.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
macilaci78
nagyúr
-
pmheros
őstag
válasz Attix82 #3456 üzenetére
anno én is jól körbejártam ezt a memória témát, de aztán csak olyat vettem amilyen neked is van. Ennek ellenére nem csak a teljesítmény számít, az is "fontos" milyen nevű alkatrészek vannak az adatlapodon , (ugye az bizonyos e-penis)
én mondtam már Malackának hogy VGA -t vegyen már valami normálisat de hát beszélhet neki az ember......
nem vagyok tökéletes
-
Attix82
addikt
válasz pmheros #3457 üzenetére
Általában azzal jönnek, hogy de nehéz eladni a Kingmaxot...dehát alapból jóval olcsóbb is, kevesebbet buksz rajta mintha vennél egy drágát Sajnos régen én is vettem drága memóriákat, de semmi érelme.
De úgy aki jobban oda is figyel a gépére, azok átesnek ezen egyszer ...mert sose/nehezen hallgatnak a másikra
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz Attix82 #3459 üzenetére
én a ddr2 óta vagyok Kingmax "hívő". DDR2 -ből volt Geil Value , Geil Black Dragon, Geil Ultra, Adata Vitesta ram -om is, de egyikben sem volt olyan tartalék mint a Kingmax -aimban. Persze tudni kellett a szériát, de 1,95v mellett ment Cl5 1200 -őt
Ja és olcsó voltnem vagyok tökéletes
-
Ehh akkor mindenki bekaphassa: én is beállok a sorba
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MaciG
addikt
Szegeden és környékén hol érdemes kártyafüggetlen új telefont venni? (Tudom, hogy itt a pH-n, én is itt szoktam, de most olyan kell amit el lehet számolni. )
BANZAII
-
rt06
veterán
erdekel valaki 2GB (4x 512MB) reg ecc ddr1 (266MHz) memoria? hp matricas, samsung chip-ekkel - aruk egy kocka dreher
illetve nem tud valaki sca csatlakozos scsi hdd-ket, ne adj' isten hp beepito kerettel?? nagyokat, min 72GB
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Rawulf
őstag
válasz Agyasima #3436 üzenetére
av/ir transmitter te bulás b+
http://www.antennawebshop.hu/index.php?page_info=1982&auth=0"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
a volt netszolgáltatómtól anno meg kellett vennem az eszközöket, most hogy szerződést bontottunk, ezek nálam maradtak. Van egy hálós nagyteljesítményű (szaknyelven irányított grid) wifi antenna, meg egy mikrotik nanostation. Érdekelhet ez valakit?
Ilyesmi: [link] de konkrét érdeklődés esetén előveszem, rögtön kiderül minden.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
mi a szabadkai piac pontos címe ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
Házszámot nem tudok, de a Trg Cara Jovana Nenada és a Frana Supila sarkánál van, ott meg is tudsz állni. Ha nincsen navi, kövesd az első magyar rendszámos kocsit akit meglátsz. Egyébként meg mondjad a helyieknek, hogy hipodrom (lóversenypálya) ott van vele szemben.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ShadowX
őstag
válasz SirRasor #3470 üzenetére
Alsó kategóriában is sok függ a romtól meg kerneltől. Viszont ott már áldozatokkal jár az android is, belassulhat a kevés memória, gyenge proci miatt.
Na meg lehet trükközni. Lehet 2G-n használni, nem kell mindig a 3G, kijelző fényerő elég közepesen, meg nem kell folyamatos adatszinkronizálás sem.
Hátha lesz valami jó kis karácsonyi akció valamelyik szolgáltatónál... -
fradi81
veterán
ilyesmi cuccot hol lehet venni nem túl drágán? <5000 Filmnézéshez kellene, mert a fal hideg és nem dönthető
moto g72, Ninebot d28e
-
-
Luighi
senior tag
Tegnap 3 fiatal hölgy szabadkai rendszámos kocsival érdeklődött az árkád holléte iránt
Úgy látszik náluk hiányzik a luxus áru, nálunk meg az olcsó...
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Hátha valaki tud segíteni. Előre is kösz.
-
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #3481 üzenetére
100m az micsoda? Annyira nem vagyok otthon ezekben Gugli meg nem dob rá ki okostelefont.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
martonx
veterán
-
zeg
őstag
Továbbra is keresek:
- Kétprocis fcpga1(coppermine) vagy fcpga2(tualatin) P3-as lapot, max 5K körül.
- Intel 233 MMX Socket7 procit, csak ez a típus érdekel mivel 200MHz-es már van.3dfx cuccokat keresek megvételre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest