Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Megáldott Téged valaki ezzel a csodával
Utánanézek, hátha találok valamit, de nem ígérek semmit. Pillanatnyilag nincs ötletem. Esetleg az indítási paraméterekbe kellene belenyúlni, de inkább kérdezz utána kezdő linuxos topicban, hátha hamarabb jár arra valaki, aki találkozott már ilyen ritka állattal.
Esetleg Live CD alól működik rendben, vagy úgy sem?
-
Az biztos, hogy egy S3 Unichrome van benne.
amit ki tudtam bogarászni az az, hogy: „VT3118: PM800, CN400, PM880”
ebből elvileg a PM800 van benne.Szóval nem az integrált intel, de nem is komolyabb
a rendszerbeállítások/képernyőbeállításokon belül csak egy monitor jelenik meg, és ha csak a noti kijelzője van használatban, akkor csak 640*480-as felbontás van, külső monitorral meg csak 1280*1024.
a képernyő minden esetben tükrözve van, nem tudom beállítani, hogy ki legyen terjesztve az asztal.
egyébként biztos, hogy a gpu támogatásával van a gond.
de az is biztos, hogy az 1280*800-as felbontást is támogatja jelen formájában, csak elő kell csalogatni a szoftverből valahogy.
vagyis el kéne hitetni vele, hogy ő igenis ismeri ezt a felbontást is.
-
wetomi
aktív tag
Picit bővebbet tudnál írni a gépről, milyen videokártya van benne? Csak az alap Intel, vagy van benne valami "komolyabb"?
Nem mai gép, valószínűleg a régi grafikus chip (nem) támogatása is benne lehet a pakliban, ami a kerneltől is függhet.
Esetleg a KDE-t frissítetted? Ha jól gondolom a Kwin kezelné az esetleges második kijelzőt. A kijelző beállításoknál nem tudod külön beállítani a két monitor felbontását? -
update:
rákötöttem egy 12801024-es monitort, majd újraindítottam a gépet, az eredmény:
- a monitor felbontását használja, (azaz 1280x1024) de ebből levágja a felső 800 sort, mivel a notebook natív felbontása ekkora, majd mindkét kijelzőre az 1280x800-as képet küldi. wtf?
print screen esetén egyébként látszik a teljes képernyő.
-
Föltelepítettem a 13.1-et egy notebookra.
Ami problémát tapasztalok, az az, hogy csak 640*480-as felbontást enged beállítani, holott a kijelző natív felbontása 1280*800
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest