- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Megáldott Téged valaki ezzel a csodával
Utánanézek, hátha találok valamit, de nem ígérek semmit. Pillanatnyilag nincs ötletem. Esetleg az indítási paraméterekbe kellene belenyúlni, de inkább kérdezz utána kezdő linuxos topicban, hátha hamarabb jár arra valaki, aki találkozott már ilyen ritka állattal.
Esetleg Live CD alól működik rendben, vagy úgy sem?
-
Az biztos, hogy egy S3 Unichrome van benne.
amit ki tudtam bogarászni az az, hogy: „VT3118: PM800, CN400, PM880”
ebből elvileg a PM800 van benne.Szóval nem az integrált intel, de nem is komolyabb
a rendszerbeállítások/képernyőbeállításokon belül csak egy monitor jelenik meg, és ha csak a noti kijelzője van használatban, akkor csak 640*480-as felbontás van, külső monitorral meg csak 1280*1024.
a képernyő minden esetben tükrözve van, nem tudom beállítani, hogy ki legyen terjesztve az asztal.
egyébként biztos, hogy a gpu támogatásával van a gond.
de az is biztos, hogy az 1280*800-as felbontást is támogatja jelen formájában, csak elő kell csalogatni a szoftverből valahogy.
vagyis el kéne hitetni vele, hogy ő igenis ismeri ezt a felbontást is.
-
wetomi
aktív tag
Picit bővebbet tudnál írni a gépről, milyen videokártya van benne? Csak az alap Intel, vagy van benne valami "komolyabb"?
Nem mai gép, valószínűleg a régi grafikus chip (nem) támogatása is benne lehet a pakliban, ami a kerneltől is függhet.
Esetleg a KDE-t frissítetted? Ha jól gondolom a Kwin kezelné az esetleges második kijelzőt. A kijelző beállításoknál nem tudod külön beállítani a két monitor felbontását? -
update:
rákötöttem egy 12801024-es monitort, majd újraindítottam a gépet, az eredmény:
- a monitor felbontását használja, (azaz 1280x1024) de ebből levágja a felső 800 sort, mivel a notebook natív felbontása ekkora, majd mindkét kijelzőre az 1280x800-as képet küldi. wtf?
print screen esetén egyébként látszik a teljes képernyő.
-
Föltelepítettem a 13.1-et egy notebookra.
Ami problémát tapasztalok, az az, hogy csak 640*480-as felbontást enged beállítani, holott a kijelző natív felbontása 1280*800
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest