- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #3389 üzenetére
Megáldott Téged valaki ezzel a csodával
Utánanézek, hátha találok valamit, de nem ígérek semmit. Pillanatnyilag nincs ötletem. Esetleg az indítási paraméterekbe kellene belenyúlni, de inkább kérdezz utána kezdő linuxos topicban, hátha hamarabb jár arra valaki, aki találkozott már ilyen ritka állattal.
Esetleg Live CD alól működik rendben, vagy úgy sem?
-
Az biztos, hogy egy S3 Unichrome van benne.
amit ki tudtam bogarászni az az, hogy: „VT3118: PM800, CN400, PM880”
ebből elvileg a PM800 van benne.Szóval nem az integrált intel, de nem is komolyabb
a rendszerbeállítások/képernyőbeállításokon belül csak egy monitor jelenik meg, és ha csak a noti kijelzője van használatban, akkor csak 640*480-as felbontás van, külső monitorral meg csak 1280*1024.
a képernyő minden esetben tükrözve van, nem tudom beállítani, hogy ki legyen terjesztve az asztal.
egyébként biztos, hogy a gpu támogatásával van a gond.
de az is biztos, hogy az 1280*800-as felbontást is támogatja jelen formájában, csak elő kell csalogatni a szoftverből valahogy.
vagyis el kéne hitetni vele, hogy ő igenis ismeri ezt a felbontást is.
-
wetomi
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #3386 üzenetére
Picit bővebbet tudnál írni a gépről, milyen videokártya van benne? Csak az alap Intel, vagy van benne valami "komolyabb"?
Nem mai gép, valószínűleg a régi grafikus chip (nem) támogatása is benne lehet a pakliban, ami a kerneltől is függhet.
Esetleg a KDE-t frissítetted? Ha jól gondolom a Kwin kezelné az esetleges második kijelzőt. A kijelző beállításoknál nem tudod külön beállítani a két monitor felbontását? -
válasz
sz.balazs.95 #3386 üzenetére
update:
rákötöttem egy 12801024-es monitort, majd újraindítottam a gépet, az eredmény:
- a monitor felbontását használja, (azaz 1280x1024) de ebből levágja a felső 800 sort, mivel a notebook natív felbontása ekkora, majd mindkét kijelzőre az 1280x800-as képet küldi. wtf?
print screen esetén egyébként látszik a teljes képernyő.
-
válasz
sz.balazs.95 #3385 üzenetére
letelepítettem a megfelelő drivert, de semmi.
egyébként egy Fujitsu Siemens Amilo L7310W a szóban forgó masina
-
Föltelepítettem a 13.1-et egy notebookra.
Ami problémát tapasztalok, az az, hogy csak 640*480-as felbontást enged beállítani, holott a kijelző natív felbontása 1280*800
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged