- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Megáldott Téged valaki ezzel a csodával
Utánanézek, hátha találok valamit, de nem ígérek semmit. Pillanatnyilag nincs ötletem. Esetleg az indítási paraméterekbe kellene belenyúlni, de inkább kérdezz utána kezdő linuxos topicban, hátha hamarabb jár arra valaki, aki találkozott már ilyen ritka állattal.Esetleg Live CD alól működik rendben, vagy úgy sem?
-
Az biztos, hogy egy S3 Unichrome van benne.
amit ki tudtam bogarászni az az, hogy: „VT3118: PM800, CN400, PM880”
ebből elvileg a PM800 van benne.Szóval nem az integrált intel, de nem is komolyabb

a rendszerbeállítások/képernyőbeállításokon belül csak egy monitor jelenik meg, és ha csak a noti kijelzője van használatban, akkor csak 640*480-as felbontás van, külső monitorral meg csak 1280*1024.
a képernyő minden esetben tükrözve van, nem tudom beállítani, hogy ki legyen terjesztve az asztal.
egyébként biztos, hogy a gpu támogatásával van a gond.

de az is biztos, hogy az 1280*800-as felbontást is támogatja jelen formájában, csak elő kell csalogatni a szoftverből valahogy.
vagyis el kéne hitetni vele, hogy ő igenis ismeri ezt a felbontást is.

-
wetomi
aktív tag
Picit bővebbet tudnál írni a gépről, milyen videokártya van benne? Csak az alap Intel, vagy van benne valami "komolyabb"?
Nem mai gép, valószínűleg a régi grafikus chip (nem) támogatása is benne lehet a pakliban, ami a kerneltől is függhet.
Esetleg a KDE-t frissítetted? Ha jól gondolom a Kwin kezelné az esetleges második kijelzőt. A kijelző beállításoknál nem tudod külön beállítani a két monitor felbontását? -
update:
rákötöttem egy 12801024-es monitort, majd újraindítottam a gépet, az eredmény:
- a monitor felbontását használja, (azaz 1280x1024) de ebből levágja a felső 800 sort, mivel a notebook natív felbontása ekkora, majd mindkét kijelzőre az 1280x800-as képet küldi. wtf?

print screen esetén egyébként látszik a teljes képernyő.
-
Föltelepítettem a 13.1-et egy notebookra.
Ami problémát tapasztalok, az az, hogy csak 640*480-as felbontást enged beállítani, holott a kijelző natív felbontása 1280*800
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utánanézek, hátha találok valamit, de nem ígérek semmit. Pillanatnyilag nincs ötletem. Esetleg az indítási paraméterekbe kellene belenyúlni, de inkább kérdezz utána