- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
Ma esti kísérlet tapasztalataim, ( V ) linkelte a thunder újat, kicsit megörültem ennek.
Felraktam semaphore 250s + 720p patch mellé, ez idáig oké, de éreztem hogy valami hiányzik, meg manapság nem tudom miért a sema nálam nem működött úgy ahogy kéne, sem a devil.Régen néztem át mackay ház tájára, mondom most itt az idő, szóval felzongoráztam ezeket, Mackay_kernel_0.98_VC_BLN-signed.zip + 720p patch + thunder és reboot ezeket után végre érzem a powert
aki unatkozik lesse meg, plusz a vc megint csak jól esik
Lehet csak macska alatt ilyen power/smooth feelinges
-
paloczp
tag
válasz
paloczp #12112 üzenetére
Úgy nézem, hogy másnak is volt/van ezzel problémája:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30000852&highlight=exchange#post30000852
Viszont ez fejlesztői fórum, én nem tudok oda írni. Vagy csak nincs elég post-om? -
( V )
veterán
-
phaseOne
tag
Sziasztok!
Pár hete felraktam a 2.3.6 jw8-at, semaphore 2.7.4-el, de az lenne a gond hogy a telefon
állandóan lefagy, időnként magától újra is indul, sőt, van h melegszik is mint állat.Az előző FW 2.3.6 xxjpu volt és az is folyton lefagyott.
Ha jól emlékszem az eredeti rendesen működött, csak borzalmasan lassú volt.Mit tegyek most?
köszi. -
radicspeter1
őstag
Akkor úgy néz akkor csak én vagyok ilyen szűz ebben a lockscreenben is ...
-
-
-
( V )
veterán
nemsokára 180 óra!
-
KTHEORIGINAL
tag
Igen az AOKP alap cucc... A milestone1 ben nincs benne még, de a nemhivatalos nightlyban benne van már, és a következő hivatalos AOKPban is benne lesz, szóval...csak a changelogot nem úgy írja a mi kis olaszunk hogy különválasztaná ami stock fícsőr, és amit ő csinált.. így aki nem néz utána azt hiheti hogy minden az övé...SE
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #12125 üzenetére
Annak nagyon örülnék.Hajrá.
-
Xtre
tag
Írtátok, hogy az új LG-s lockscreen az AOKP tartozék. Na most én ráfrissítettem a legújabb aokp final-t a milestone-1-re és semmilyen új lockscreen nincs benne. Honnan lehet akkor azt beszerezni?
-
djcir
tag
A CM10 rendesen fagyogat nektek is?
Esetleg van valami stabilabb 4.1.2? -
Xtre
tag
Küldenek egy futárt (előtte telefonálnak a Telemaxtól úgy emlékszem), majd másnap kimegy érte a Trans-o-flex futár, (Ő is telefonál), beteszi egy zacsiba, elviszi, rá két napra visszaviszi készen.
Előtte ajánlanak csere telefont is addig, amíg készül a tiéd.
Mondjuk az enyém mondhatni vidéki eset (Miskolc), lehet Pesten ki is cseréli helyben. -
ESP
őstag
Uraim!
Valaki felvilágosítana hogy ez a prémium garancia hogyan is működik?
Van a közelemben (ismerős) egy január végéig garis telefon de a felső állapotsori ikon nagyon csúnyán be van égve. Valahova be kell regisztrálni aztán pedig házhoz jön a szerviz?
-
( V )
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #12123 üzenetére
a fan táborát azért nem most növesztette: aki szerette az ICS-t belőle az szerintem a JB-t is más szájízzel nézi mint aki először találkozik vele.
(#12124) polomaa
a F4k JB sajna még nagyon TBD (már ha lesz egyáltalán), de azért reménykedjünk! -
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #12123 üzenetére
A 4.1.2-es romjai szerintem sem érnek semmit.Na de hamarosan jön majd a F4K 4.1.2,akkor valószinű végleg elfelejtjük a cunát.
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
blakey #12122 üzenetére
Teljesen mindegy! Csak a sok naív aki nem nagyon néz utána dolgoknak, azt hiszi hogy az CSAK Tsunami fícsőr, és ezért odavannak érte..hogy mennyi mindent csinál xlory, pedig aztán nem...
És ezért van nagy fan tábora..
LoL .../de azt hiszem a legutóbbi romjai nem éppen jók../
-
blakey
titán
válasz
radicspeter1 #12117 üzenetére
Helly Bean is tartalmazza egy ideje.
-
polomaa
aktív tag
Bocs a dupláért.
-
polomaa
aktív tag
válasz
Ez volt a nagy problémájuk? Én az aláírásomban szereplő rommal két napja ezt a lockscreent használom.
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
De az is AOKP fííícsőőr
-
radicspeter1
őstag
Kinnt a 3.3-as Tsunami...talán egy próbát megérhet még!
Az optimus 4 lockscreen style Óriási!!! -
bok92
addikt
válasz
logarithm #12105 üzenetére
A témázás működik?
Pedig úgy olvastam,hogy az megint kaksi... Azt próbáld már ki,hogy importálj valami témát, és hogy az működik e.Mert amit a theme managerből letöltesz, annak gond nélkül kell működnie, viszont ha más külső forrásból letöltött témával gondok vannak...Elméletileg.
-
paloczp
tag
válasz
paloczp #12070 üzenetére
Kikapcsolt szinkron mellet is u.ez a helyzet. Reggel óta 100%-ról 63%-ra esett vissza az akku. Minden szerviz 7% alatt van, de az Exchange 50% felett:
- CPU teljes: 23p 59mp
- Ébren tartás: 3 ó 1p 51 mpTovábbra sem értem mi lehet a baja
A minap valaki írt egy app-ról, amivel különböző szervizeket lehet a háttérben vezérelni. Azzal nem lehetne valamit kezdeni ennél?
Köszi, Pali
-
Vagany
őstag
Látom már a képet a tokról, bocsi elkerülte a figyelmem.
-
Vagany
őstag
válasz
bAtt001 #12057 üzenetére
Meg tudnád mutatni milyen az tok és hogy hol vetted? Én is szeretnék valami normális tokot, még kicsit többet is áldoznék rá, de valami minőségi, hosszabbtávú megoldást szeretnék, mert a mostani lyukacsos alig pár hónap alatt lejön róla (letörik a gyenge műanyag). Alapvetően kemény tokokat néztem, mert amiket néztem szilikonok nem feküdtek fel rendesen a keretre, kicsit mind elállt és ki is nyúlhatnak, illetve a képernyőlezárás is nehézkesebb volt velük, mert nincs kivágva a gomb helye és nem közvetlenül a power gombot nyomja az ember.
-
logarithm
őstag
A logout-ban benne van all in one telepítés, foltoztam meg kicsit átrendeztem
illetve frissítettem a legfrissebb mai szintre.
A telepítése meg mint az ics kb, nem változott sok minden, sőt, szinten úgy kell mint anno egy GB romot.(#12106) Tamás88
Igen, sajna ott sem találom, lehet brad írt el valamit
, majd a következő kiadásban, jó lesz tuti, vagy pedig én nyomtam félre valamit az aroma installba tegnap este
-
( V )
veterán
válasz
logarithm #12105 üzenetére
Nna akkor akár készülhet is a MIUI JB telepítési útmutató (by logarithm) az egyeshez!
amúgy is akartam egy kis ráncfelvarrást csinálni (pl tartalom jegyzék, flashelés "folyamat ábra" hogy az újoncoknak is érthető legyen melyik lépéssel kezdjenek, JB is sztem megérett a megírásra, stb.)
-
-
logarithm
őstag
Felraktam a miui.us 2.11.9-et, na most már kimerem jelenteni használható lett megint a macska
Tetszik és gyors, van benne élet megint, jól össze rakott rom lett.
Működik a JB statusbar is, amit anno bok92 hiányolt, a témázás is, csak kell xiaomi akkot csinálni.Egyedül a galaxy s settingset nem találom, aromában kijelöltem hogy rakja fel, root explorerben (systemben) látom is, de nem érem el, az indító ikont nem látom. (nem akkora veszteség mondjuk)
-
KTHEORIGINAL
tag
Mielőtt azért bárki istenitene az uj tsunamit azt remelem tudjatok hogy a legtöbb újdonság ami benne van az stock aokp..vagyis abba alapba benne van..csak rakott bele par 4.2 es appot.. ennyi
-
BalanceR
addikt
válasz
polomaa #12100 üzenetére
Nem ám, azt írja megpróbálja javítani... nem is értem, miért kell erőltetni a 4.2es appokat, meg a hülye LGs Lockscreent...
Elég lett volna az AOKP buildet, meg a kernelt frissíteni... a delvit sem értem, sema 2.5s el szárnyallt...
Nálam KB egy hete van fennt a 3.0, Sema 2.5el, azóta nem volt reboot, nem lassul ,nem FCzik... Az akku jobb, mint ICSn, antutuban 3250et hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest