Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz kelekyle #8054 üzenetére

Torrentes körökben ismert dolog, sajnos nincs normálisan használható kliens (még) Android-ra, én a tTorrent-et használom, az a legkevésbé szar szerintem az összes közül. Nem ismerem részletesen a működési hátterét, de a torrent programok normális letöltési sebesség mellett (1-2 MBps) csutkára járatják a processzort, és nagyon terhelik az SD-t, így van hogy percekig nem reagál a telefon, beáll mint a beton. Ez gyengébb készülékek esetén sokkal látványosabb volt, a GXI még csak elküszködik vele, de sokaktól olvastam már, hogy a csúcskategóriás darabokat is hazavágja.

(#8057) kelekyle
    +1
    Én is szívesen látnám a videochat képes GTalk-ot a custom rom-okhoz.
    (Bár igazából csak lusta voltam eddig kikukázni magamnak, XDA-n biztos megtalálni valahol az ICS-hez valót.)

(#8058) gonger
    Így van, a híváskésés nem általános dolog. Szvsz egyértelmű szoftverhiba (ahogy kollága mondja RIL), ami csak olyanoknál jelentkezik akik az átlagnál selejtesebb GSM modult kaptak a készülékükbe.
    Az enyém szerencsére hibátlan, nem volt még semmilyen jellegű gondom hívásokkal (viszont fagyok helyette).
    Recsegő hangszóró az ismert ZTE betegség, én Blade-t kétszer cseréltettem miatta annak idején.
    Szóval neked jó eséllyel kinéz egy szervizes körút.

(#8065) kelekyle
    Az enyém is ilyen, épp tegnap tettem szóvá a zavaróan kicsi látószöget. :(((

(#8067) Robbertho
    "A 8 megapixeles optika középső, 1920*1080-as (kb. 2 MP-es) részét használja csak videófelvételkor."
    Ezt nem egészen vágom, hogy-hogy a látószög felbontás függő? Az nem az optika egy fizikai adottsága?
    Vagy itt nekünk valami le van butítva?

(#8073) bajaki
    Szerintem te is a képernyő azonos távolságra elhelyezkedő érintési pontjait látod. Erősebb fényben/videózáskor (akár háttérvilágítás) nekem is sokszor megüti a szemem. Kicsit gagyi. Mondjuk így jobban belegondolva már a Blade is ilyen volt.

Új hozzászólás Aktív témák