- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #8054 üzenetére
Torrentes körökben ismert dolog, sajnos nincs normálisan használható kliens (még) Android-ra, én a tTorrent-et használom, az a legkevésbé szar szerintem az összes közül. Nem ismerem részletesen a működési hátterét, de a torrent programok normális letöltési sebesség mellett (1-2 MBps) csutkára járatják a processzort, és nagyon terhelik az SD-t, így van hogy percekig nem reagál a telefon, beáll mint a beton. Ez gyengébb készülékek esetén sokkal látványosabb volt, a GXI még csak elküszködik vele, de sokaktól olvastam már, hogy a csúcskategóriás darabokat is hazavágja.
(#8057) kelekyle
+1
Én is szívesen látnám a videochat képes GTalk-ot a custom rom-okhoz.
(Bár igazából csak lusta voltam eddig kikukázni magamnak, XDA-n biztos megtalálni valahol az ICS-hez valót.)(#8058) gonger
Így van, a híváskésés nem általános dolog. Szvsz egyértelmű szoftverhiba (ahogy kollága mondja RIL), ami csak olyanoknál jelentkezik akik az átlagnál selejtesebb GSM modult kaptak a készülékükbe.
Az enyém szerencsére hibátlan, nem volt még semmilyen jellegű gondom hívásokkal (viszont fagyok helyette).
Recsegő hangszóró az ismert ZTE betegség, én Blade-t kétszer cseréltettem miatta annak idején.
Szóval neked jó eséllyel kinéz egy szervizes körút.(#8065) kelekyle
Az enyém is ilyen, épp tegnap tettem szóvá a zavaróan kicsi látószöget.(#8067) Robbertho
"A 8 megapixeles optika középső, 1920*1080-as (kb. 2 MP-es) részét használja csak videófelvételkor."
Ezt nem egészen vágom, hogy-hogy a látószög felbontás függő? Az nem az optika egy fizikai adottsága?
Vagy itt nekünk valami le van butítva?(#8073) bajaki
Szerintem te is a képernyő azonos távolságra elhelyezkedő érintési pontjait látod. Erősebb fényben/videózáskor (akár háttérvilágítás) nekem is sokszor megüti a szemem. Kicsit gagyi. Mondjuk így jobban belegondolva már a Blade is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- PS Plus előfizetések
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest