- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Nem, csak legutobb nem reagalt senki, gondoltam aprankent kozelitem meg a problemat.

Azert ebben a topikban erdeklodok, mert sehol mashol nem talakoztam a problemaval, elofordulhat, hogy telefon specifikus.
A problema az, hogy nem tudok kepet csatolni a becsekkolasokhoz:
Lehet ugye valasztani, hogy uj kepet keszitek vagy egy meglevot csatolok.
Uj kep keszitesenel, mikor exponalas utan a pipara bokok, nem tortenik semmi, a kepet se menti el a telora, csak visszalepni tudok.
Ha meglevo kepet szeretnek csatolni, akkor meg hibauzenet fogad, miszerint a kepet nem tudta megnyitni.Alapbol tudok kepet kesziteni, megnyitni, feltolteni, csak Foursquare alatt nem mukodik.
Szokasos korok (torles, ujratelepites (tobbszor is), masik verzio) mint lefutva, Foursquare support se tudott ra mit mondani, csak hogy utananeznek. Google se dobott ki semmit.
Talalkozott vele/hallott valaki errol valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest