Új hozzászólás Aktív témák

• tomee007007

addikt

Üdv!

Majd két hete nyúzom ezt a gépet, írnék pár tapasztalatot, illetve hozzáfűzést:

- a cikk írója szerintem eléggé le húzta, igaza van a gps, bluetooth, stb kapcsán hogy nincsen benne, de nem egy samsung 7-es tablethez kellene hasonlítani, ami közel dupla ennyibe kerül. Véleményem szerint a 30.000-40.000-es árkategóriában ez a legjobb vétel (nagyjából az összes hasonló tabletet kipróbáltam vásárlás előtt).
    - a hardver nem rossz, nekem nincs akadás, akár 8-10 program futtatásánál sem, kivéve ha "élő" háttér van beállítva, na akkor már megakada gép.
    - a kijelző felbontás tekintetébn remek, a betekintési szög sem rossz.
    - a hátlapi kamera pozitív csalódás, meglepően jó képeket csinál, persze nem szabad Nokia N8-minőségű képekre számítani, kb egy átlagos mobil kamerájának felel meg
    - a mikorfon megfelőlen érzékeny, minden szót felismert eddig
    - az aksiból max 7 órát tudtam kihozni eddig kb 1,5 óra netezés, 1 óra játék, 0,5 óra videó, a többi szövegszerkesztés (minden 50%-os fényerőn)
    - az alkalmazások kompatibilitásával egyet értek, a play-en lévő programok-játékok kb 85%-a jó hozzá (ami azért nem rossz arány)
    - usb otg nagyon jól működik, még a négy felé partícionált 1 Tb-os vinyómat is gond nélkül felismerte.
    - viszont nálam fellépnek fagyások, igaz nagyon sok program van rajta, kb 2 nap alatt egyszer lefagy, (70%-ban program telepítésénél, 30%-ban netezésnél) talán a jelly beam-es frissítés ezt majd orvosolja.

Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok!

Szerintem minimum egy "Tetszett" plecsni jár neki!

Új hozzászólás Aktív témák