- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Majd két hete nyúzom ezt a gépet, írnék pár tapasztalatot, illetve hozzáfűzést:
- a cikk írója szerintem eléggé le húzta, igaza van a gps, bluetooth, stb kapcsán hogy nincsen benne, de nem egy samsung 7-es tablethez kellene hasonlítani, ami közel dupla ennyibe kerül. Véleményem szerint a 30.000-40.000-es árkategóriában ez a legjobb vétel (nagyjából az összes hasonló tabletet kipróbáltam vásárlás előtt).
- a hardver nem rossz, nekem nincs akadás, akár 8-10 program futtatásánál sem, kivéve ha "élő" háttér van beállítva, na akkor már megakada gép.
- a kijelző felbontás tekintetébn remek, a betekintési szög sem rossz.
- a hátlapi kamera pozitív csalódás, meglepően jó képeket csinál, persze nem szabad Nokia N8-minőségű képekre számítani, kb egy átlagos mobil kamerájának felel meg
- a mikorfon megfelőlen érzékeny, minden szót felismert eddig
- az aksiból max 7 órát tudtam kihozni eddig kb 1,5 óra netezés, 1 óra játék, 0,5 óra videó, a többi szövegszerkesztés (minden 50%-os fényerőn)
- az alkalmazások kompatibilitásával egyet értek, a play-en lévő programok-játékok kb 85%-a jó hozzá (ami azért nem rossz arány)
- usb otg nagyon jól működik, még a négy felé partícionált 1 Tb-os vinyómat is gond nélkül felismerte.
- viszont nálam fellépnek fagyások, igaz nagyon sok program van rajta, kb 2 nap alatt egyszer lefagy, (70%-ban program telepítésénél, 30%-ban netezésnél) talán a jelly beam-es frissítés ezt majd orvosolja.Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok!
Szerintem minimum egy "Tetszett" plecsni jár neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest