Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szoszo1973

    aktív tag

    válasz kelzsoca #1142 üzenetére

    Elég szubjektív ez a wifi kérdés. A fórumot olvasva elég sokan írják a wifi problémát.
    Nagyon sokmindentől függ a dolog.
    Például nem mind a 2000 tulajdonos írja le itt a véleményét.

    De nézzük az én esetemet:
    Ha a tab vásárlásakor már a mostani routerem lett volna és nem cserélgetem a romokat, hanem használom a gyári ICS-vel akkor soha nem rosszalkodik a wifi és nincs probléma. Tehát soha nem derül ki a dolog. Látszólag minden rendben lett volna.

    A műszaki cikket vásárlók 90%-a nem foglalkozik a szoftverfrissítéssel. Megveszik a cuccot és használják.
    És sosem derül ki hiba mert éppen működik a cucc. De például egy ilyen vevő 3 év után lecseréli a routerét pont egy olyan linksysre amivel nem fog menni a wifije akkor mi van?

    Tény, hogy valami gáz van a wifivel hardveresen, de mivel nem olyan hiba, hogy működik-nem működik, ezért ennek soha nem lesz megoldása.

    Pl: Én visszaviszem a tab-ot és megmondom nekik, hogy van olyan router amivel jó és van amelyikkel nem. Van olyan rom amivel jó és van amelyikkel nem.
    A szervíz hogy állapítja meg a hibát? végigtesztelnek 20 féle routert és 4 féle romot? Szerintem erre semmi esély sincsen. Ha cserélnek is benne valamit, hogy tesztelik le?

    Akkor mi a megoldás?
    Úgy látom, hogy próbálod elnyomni ezt a témát és úgy tenni mintha a wifi tökéletes volna, de sajnos nem ez a helyzet.

    Pl: Azt írod, hogy a wifi problémákat a helytelenül beállított routerek okozták. És ez nem igaz. Ha visszaolvasol szó sincs ilyenről.

    De igazából engem nem érdekel a dolog mert most jól működik a wifi. Csak azért írtam ezt a hozzászólást mert úgy érzem, hogy próbálod menteni a tab image-ét, és ha neked lennének ilyen wifi problémáid te is máshogy állnál a dologhoz.

    Az a fázis amelyik ráz is!

Új hozzászólás Aktív témák