Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet visszahozni a Címtárat? (Contacts.apk)
Megpróbáltam visszamásolni a Contacts, ContactsProvider, Phone apk-kat a /system/app alá (az update.zip-ből, amiből a rendszer is települt), az aksikímélő patch-ot így visszacsináltam, a build.prop-ban átírtam, hogy ez telefon (hw.nophone=false, hw.hasdata=true) majd újraindítottam a tabletet.
Ezután sem jelenik meg az alkalmazáslistában a Címtár és parancsikont sem tudok létrehozni hozzá.
Azért kellene ez, mert rátöltöttem a Viber-t a Titanium Backup segítségével a tabletre, és szeretném, hogy a nevek is jelenjenek meg az üzeneteknél, ne csak a telefonszámok. Gondoltam, a telefonról átveszem a vcf állományt és majd szépen importálom a tableten.
A Viber-en belül tudok új névjegyet hozzáadni, feljön a felület (szerintem a Contacts-ból), de csak a Google-fiókhoz lehet hozzáadni.
A Fájlkezelőből el tudom indítani a vcf állományt: társítás kérdés -> hosszú listából a File Manager-t választom, majd újabb társítás kérdés -> Címtár és Jota+ Text Editor, majd itt kiválasztom a Címtárat.
Ekkor beolvassa az összes névjegyet, majd kilép, és a Viberben ezután sincsenek ott a nevek.
A /system/app-on belül a jogosultságok mennyire játszanak? Ha jól emlékszem 644-nek kell lennie minden apk-nál.Rendszer: Kelzsoca-féle v1 rom
Launcher: Holo Launcher
Készülék: xTAB-100sKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest