Új hozzászólás Aktív témák

• awakening87

aktív tag

Sziasztok!
    Hogyan lehet visszahozni a Címtárat? (Contacts.apk)
    Megpróbáltam visszamásolni a Contacts, ContactsProvider, Phone apk-kat a /system/app alá (az update.zip-ből, amiből a rendszer is települt), az aksikímélő patch-ot így visszacsináltam, a build.prop-ban átírtam, hogy ez telefon (hw.nophone=false, hw.hasdata=true) majd újraindítottam a tabletet.
    Ezután sem jelenik meg az alkalmazáslistában a Címtár és parancsikont sem tudok létrehozni hozzá.
    Azért kellene ez, mert rátöltöttem a Viber-t a Titanium Backup segítségével a tabletre, és szeretném, hogy a nevek is jelenjenek meg az üzeneteknél, ne csak a telefonszámok. Gondoltam, a telefonról átveszem a vcf állományt és majd szépen importálom a tableten.
    A Viber-en belül tudok új névjegyet hozzáadni, feljön a felület (szerintem a Contacts-ból), de csak a Google-fiókhoz lehet hozzáadni.
    A Fájlkezelőből el tudom indítani a vcf állományt: társítás kérdés -> hosszú listából a File Manager-t választom, majd újabb társítás kérdés -> Címtár és Jota+ Text Editor, majd itt kiválasztom a Címtárat.
    Ekkor beolvassa az összes névjegyet, majd kilép, és a Viberben ezután sincsenek ott a nevek.
    A /system/app-on belül a jogosultságok mennyire játszanak? Ha jól emlékszem 644-nek kell lennie minden apk-nál.

Rendszer: Kelzsoca-féle v1 rom
    Launcher: Holo Launcher
    Készülék: xTAB-100s

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák