Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

válasz Black&White #2647 üzenetére

Igen én is ugyanígy jártam és tettem később ezért vagyok m ost a 128-as karimon de az meg túl kicsi, nem fér rá a Navigon a térképekkel.
    Egyébként furcsán viselkedik ez a meglevő 2 gigás karim, próba céljából bepakoltam a telóba látja is a tartalmát és hogy 1.9 gigás, kivettem beleraktam az Sd adapterbe és így a laptop olvasójába az nem lát rajta semmit és formázni akarja. Viszont korábban amiután leformáztam és ráraktam a rom telepítőt akkor a teló nem látta a karit. Furcsa nem?

A mostani karit (a 128-ast) ellenben mind a teló s a laptopom is látta és fel is tudtam telepíteni a romot vele.

Számomra ez megmagyarázhatatlan dolog, a 2 gigás kari egyébként előtte jó volt mert azon volt a korábbi 1.3.2-es rendszerem.

apuka73: Ezt raktam fel, amit kicsirics77 csinált

Más kérdés idegesít hogy amikor Sms-t írok nem látom hogy mennyi karakter van még hátra a 160-ból. Erre nincs valami megoldás?

És ha lehet tudtok nekem ajánlani egy olyan progit amivel a telót lehet archiválni és visszaállítani? Vagy erre jó a recorvery menüjében található backup/restore pontok is?

A ShootMe progit hogyan lehetne működésre bírni? Nálam miután az Acceptre megyek kiírja azt hogy: Failed starting server. Please check that you have ***ROOT*** access on your device and enabled accessto the lower level graphics.

Mit kellene itt tennem?

Új hozzászólás Aktív témák