Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagynorbi

    aktív tag

    A telefonom fél év használat után elhalálozott. Pontosabban lehet, hogy "csak" tetszhalott, vagy esetleg zombi lett szegényből.
    Kb. 1 hete (lehet, hogy picivel több) SEUS frissítésen esett át. 2 napra rá egyszer csak kikapcsolt. Nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki, gondoltam előfordul (végül is ennyi pénzért már el is várja az ember, hogy benne legyen ez az autómata kikapcsolási funkció, hogy ne saját maga indítsa az ember újra a rendszert, mint a windows esetében, ha egy kicsit összezavarodik a lelke :DDD ).
    Aztán egyre sűrűbbek lettek a kikapcsolások, mindezek közben olyan apró finomságok jöttek elő rajta, mint pl. az, hogy bizonyos személyek egyszerűen eltűntek a híváslistából, és még akkor sem jelentek meg, ha éppen őket hívtam, vagy ők hívtak engem. Ez bizonyos helyzetekben akár hasznos is lehetne (pl. ha szeretőt tartana az ember), ha saját magam tudnám szabályozni, hogy melyik kapcsolatot ne vegye bele a listába. Aztán ott van még az USB-s csatlakozás. Magával az adatátvitellel nem volt gond, mindössze a töltés funkció távozott az örök vadászmezők felé.
    Tegnap este végleg kilehelte a lekét, az autómata kikapcsolódásnál rezgett egy utolsót, majd fennakadtak a szemei (szó szerint, mert a billentyűzet világítása bekapcsolt, és úgy is maradt amíg kivettem az akksit belőle).

Új hozzászólás Aktív témák