- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
nemsokara megtudjuk.
belso forrasokbol tudom (mobil arena talalkozo, from Bog) hogy lassan lesz teszt rolade pszt.
-
Ricardo
titán
Szép. Bízom benne, hogy az ára nem lesz az egekben.
Iknight: Első körben nézz rá a töltődre
-
DarkByte
addikt
Ennyire olcsó viszont fix hogy nem lesz. Pre-paid -ben szinte tuti hogy 60-80k lesz az induló ára.
(feltéve hogy a kezdetekben lehet majd kapni Domino -ban és nem tartják fenn exkluzívnak előfizetéssel) Na de majd meglátjuk, én már erősen agyalok rajta hogy hogyan is lenne nekem a legjobb
-
tween
őstag
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon jól néz ki!
-
vtechun
veterán
de miért olyan nagy szám a Sense? Nekem egyáltalán nem hiányzik. Inkább zsúfolt az szerintem
-
Elijah Baley
tag
Egészen jónak tűnik...
-
iknight
senior tag
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Én még egetlen kínai terméket sem láttam ami egy európai vagy amerikai gyárással felvenné a szinvonalat, talán az iphoen az egyedüli. Amelyik pedig kínai tervezésű is, kínai cég gyártja a saját égisze alatt, azok közül pedig mgé nem találtam oylat ami megütötte volna azt a szinvonalat, hogy pénzt adjak értük.
-
plus44
veterán
Adja az ég, hogy olcsó legyen (relatíve) és lehessen rá Sense-t rakni, hivatalosan.
-
DarkByte
addikt
Erről a mobilról eddig is azt lehetett olvasni hogy rendkívül olcsón lehet majd kapni kártyafüggetlenül is, 60-70k körül. Simán lehet ilyen áron előfizetéssel. Persze nem egy esetet láttunk már amikor a bejelentett árnál drágábban jött, de remélhetőleg most kivételt tesznek. Nekem nagyon tetszik, remélem gyorsan leteszteli a Mobilaréna, mert ha jó megyek és veszem is
-
VD
őstag
Lemaradtam volna valamiről? Mikor cserélt szerepet a T-mobile a máltaiakkal? Ébredjünk már fel. Annak is örülni kell majd ha előfizetéssel 70 rugóért oda adják! Vagy persze 30 rugó lesz, csak éppen írjá alá 2 évet valami fincsi 15-18 rugós havidíju média szir-szar csomagra.
-
Konflikt
addikt
Update: T-Mobile UK will offer the Huawei Pulse starting October too, for £179.99 ($294) on pre-pay.
mobilport:
Az Android platformos készülék októberben kerül a szolgáltatóhoz, ÁFÁ-val együtt, de hűségnyilatkozat nélkül várhatóan 87 ezer forint körüli áron. Ez azt jelenti, hogy 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén akár 30-35 ezer forintért is miénk lehet majd a telefon. Tekintve, hogy Android-mobilról van szó, ez nem is lenne rossz ár érte.
azert ez eleg fasza lenne: )
-
Konflikt
addikt
zsir. vegre nem 3,2"! nagyon kiv. vagyok az arara.
-
Frenky87
aktív tag
-
vtechun
veterán
Na ez nagyon tetszetos, ha akksija is jol birja majd, akkor faxa lesz...
Lehet lecserelem majd g1-et erre
-
törölt tag
nem láthattál akkor sok kínait még életedben
Mo. meg amúgy sem mérvadó nagyjából semmilyen tekintetben...
amúgy nekem van pár kínai tervezésű és gyártású cuccom, ami lazán körberöhögi minőségben és árban is az európai vagy amerikai konkurenciát.szép ez a telefon amúgy. nagyon feltörekvőben van a Huawei is, a végén még egyenes konkurenciája lesznek a HTC-nek.
-
Kinézetre annyira nem tettszik, de azért elmegy, viszont a specifikációk alapján, ha egy kellemes árral dobják meg, jó vétel lehet.
-
T0rnad0
addikt
Remélem több ilyen jön még a Hua-tól
-
<NewL>
addikt
nem rossz ki cucc
Quasi_modo : sztem köze sincs a nokiás fazonokhoz. alig van szappan formájú telefonjuk
remélem most már a vodánál is lesz valami értelmes telefon,hátha megszerzik az N900at
-
Quasi_modo
nagyúr
Nekem olyan koppintott Nokia fazon. (szappan)
-
Móci
addikt
Nem lesz ez rossz, ha értelmes áron adják...
-
joey04
titán
3.5" nagyon dicséretes, HTC ia pakolhatna ilyet az androidos kütyükbe.
-
-
David75
őstag
70 ezerért ki az aki nem rohanna megvenni?
-
madarasz92
őstag
Jól néz ki ha megjelenik lehet hogy beruházok egyre...
-
kbencee
aktív tag
Külsőre bejön. A HTC is tehetne már ekkora kijelzőt az androidos telefonjaiba.
-
nrgia
őstag
Nagy Pulse kézikönyv
A telefon használatával kapcsolatban leggyakoribb kérdéseket összefoglalták a legpörgősebb Pulse fórumban, a Modacon. Mivel ezek hasznos tanácsok, útmutatók, ezért lefordítottuk magyarra, és kiegészítettük 1-2 jó tanáccsal.
Mielőtt kérdeznél Rootolással vagy Főzött ROM telepítéssel kapcsolatban, kérlek olvasd át ezeket!
I. A gyári 2.1 frissítés telepítése
II. "Főzött Rom" telepítése 2.1-es Android verzióhoz
III. Visszatérés a gyári 1.5-ös Android verzióhoz
IV. "Főzött Rom" telepítése 1.5-ös Android verzióhoz
V. A2SD / SWAP telepítése
VI. A kinézet (Look and feel) megváltoztatása
VII. A "Főzött Rom" nyomainak eltüntetése
VIII. Tippek és trükkök
IX. Gyakran feltett kérdések és a válaszok (FAQ)
X. Kiegészítés a Mobilaréna Pulse fórum olvasóitól[ Módosította: bnss ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest