Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
válasz
PACSA75 #19399 üzenetére
igen ott már jártam lehet ott állítgatok valamit.
Más:
Felvált a kijelzőm. Cordonhoz elküldte a tmobil, 3hét múlva visszakaptam hozzá se nyúltak, a tmobil elbazseválta a szervizlapot. még egyszer 3hétre nem akartam nélkülözni a telót, első sufni gsmbe bevittem, másnap megyek érte, 3000Ftért rosszabb lett mint volt. Mondom ez így nem jó, oké nekiesnek mégegyszer vmi hiperszuper ragasztóval 1000Ftért, ugyanúgy kula lett. Rendeltem ragasztót ebayről, szétszedtem, összeraktam, sokkal jobb lett mint ahogy a gsm boltban megkókányolták, de a bal sarka csak elengedte megint. Ez a ragasztó 108Ft volt a Coopban. Cigány munka, tudom, de már a hímtagom kivan vele.
Ha betörik a kijelzője, szét fogom tudni szedni, ha meg nem, kidobom a kukába. -
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19396 üzenetére
A dozet esetleg.staminat merre talalom?
-
-
VMatteo
őstag
Tegnap este óta használok android6ot, azóta a az akksi kb visszaszámol. Van itt valamilyen stamina mód?
-
-
PACSA75
őstag
Én is bevállaltam, nem tökéletes állapotban, de nem bántam meg. Régóta kerestem valami kisméretű, erős gépet. A Sony eddig eszembe sem jutott. Nem bántam meg, imádom. Nem is értem hogy a többi nagy márka miért nem ad ki ilyen kis méretben, közép - felsőkategoriás készülékeket.
-
-HTC-
tag
Bevállaltam egy ilyen telefont, meglátjuk....
-
VMatteo
őstag
Szétvert az ideg a szoft frissítés miatt, ezért frissítettem!
A stamina mód ugye nincs, helyette lehet vmi hasonlót kapcsolni?vagy hagyjam így ahogy van? -
PACSA75
őstag
válasz
Benji21th #19388 üzenetére
Nekem is ez volt, van. Szerintem neked is felvált a kijelző. Tartsd szorosan lenyomva a kijelző bal felső sarkát úgy hogy ne takard le az érzékelőt, és ugy próbáld ki. Ha így működik rendesen, akkor felvált és attól a kis elmozdulástól takarja az érzékelőt. Ha garis, küld be hogy ragasszák újra. Az enyémre sajnos nincs garancia, így fizetem, de nem vészes. Hétfőn remelem megoldom. Addig is ideiglenesen leragasztottam átlátszó szigszalaggal, és tökéletesen muxik.
-
-
Benji21th
tag
Sziasztok
Pár napja olyan problémám van a telefonnal, hogy ha felveszek egy hívást azonnal kikapcsol a kijelző és hívás végén nem tudom lerakni, mert a kijelző egyáltalán nem kapcsol vissza. Csináltam visszaállítást, tettem fel másik romot, de ugyanaz. A kijelző értesítő ledes sarka pedig újra elengedett, lehet inkább ez okozza a gondot? Milyen ragasztó ez ami fél év után elenged?
-
Armahun
addikt
Wajk mester.
Slim 2.2-ben a wifi résznél a keresés mindig elérhető opció megtalálható?
Mikor visszakaptam szervizes rommal a telefont abban a szoftban igaz a menüből eltűnt ez az opció, de kikapcsolva a wifit a spotok helyén volt egy kapcsoló. A romodban nem találom.
Be lehet valahogy üzemelni?
-
daty5
tag
válasz
unravel #19385 üzenetére
Én nem vagyok "telefonguru".
Csak sejtem, hogy mit jelentenek azok a szavak, hogy "root", meg "slim", jó párat meg nem is értek.
A telefont csak telefonálásra, néha-néha egy kis netezésre, vagy ha eltévedek valahol, offline navigálásra használom.
Ilyen "fogyasztási" fotókat sem tudok csinálni.
De leolvasni azért tudom.07. 09.-én este 21.00-kor vettem le a töltőről.
Jelenleg 39%-on áll.
Még kb 5 napot "jósol".Szóval ebből a szempontból én is imádom ezt a telefont!
Annál is inkább, mert szinte minden tesztben leírták, hogy 1, max. kíméletes használat esetén 2 nap amit bír.
Hezitáltam is rendesen emiatt, mielőtt megvettem.De ebből a szempontból nem bántam meg!
A többiről még nem tudok nyilatkozni, mivel alig használtam még a telefont, de eddig összességében is bejött.
-
unravel
őstag
imádom ezt a telefont. 14-én 8 órakkor pattintottam le a töltőről. [kép]
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #19382 üzenetére
Léci áruld el hogy tudnám megszerezni. A tulajdonostól sajnos nem. Más településről rendeltem, futár hozta, és mivel egy csöppet átvert, azóta nem is válaszol a hivásra. Vállaltam a kockázatot, ugyhogy nem rinyálok, no meg ezen kívül nincs más baja, de ha elárulod hogy tudnék a számlához hozzájutni, megköszönném.
-
Tamarel
senior tag
Úgy látom érdemes a Beállítások / Biztonság / Adathozzáféréssel rendelkező alkalmazások állítgatásával kíséletezni (három pötty - Rendszerfolyamatok megjelenjtése résszel is), mert drasztikusan csökkenthető a telefon ébredéseinek száma.
Délelőtt állítgattam, így sok tapasztalatom még nincs vele. -
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #19380 üzenetére
Sajnos számla nélkül kaptam, így nem tudom hogy lesz e garancia. De próbálkozom. Írtam emailt, eddig semmi válasz, azt hiszem ma telefonon is futok egy kört.
-
-
Armahun
addikt
Ha leteszem a telefont az asztalra nem jelez a Gmail, gondolom a dózia miatt.
Jós tudom, hogyha hozzáadom a nem optimalizált alkalmazások közé, akkor úgy fog müködni mint Lollin? -
törölt tag
válasz
Williamgrant #19370 üzenetére
Köszönöm Neked is és a többieknek is! Végül 1-2 kisebb agyvérzés után egy korábbi android verzió felment rá. Ez viszont 4.4-es volt, így végig kellett játszanom lépésenként amíg eljutottam az 5.1-ig.
Viszont az eredeti célt nem sikerült teljesen elérni. Eredetileg azért akartam downgradelni, mert az aksi drámaian kezdett merülni, még egy átlag Samsungnál is durvább lett, vagyis minden nap töltenem kellett. Olyan használattal amivel korábban heti 1-2 alkalommal töltöttem...
Most mióta felraktam a korábbi ROM-ot kicsit jobb lett, de nem a régi.
4-5 óra alatt Stamina-val is merült 10%-ot, szinte hozzáérés nélkül. Lehet ki kéne cseréltetnem az akkut? -
PACSA75
őstag
válasz
sxxorp #19375 üzenetére
Halvány fogalmam sincs. Beregiztem a Sony oldalára, elméletileg a gari 2017 májusban jár le, tehát 1 éves tuti elmúlt. Aránylag jó árban vettem, de sajnos ennek következménye is van, de nagyon tetszik, költök még rá picit hogy rendberakjam. Régóta kerestem egy kisméretű, erős telót. Remélem nem ablakon kiszort pénz lesz.
-
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #19353 üzenetére
Na végül csak ma jutottam el odáig, hogy megcsináljam a flashelést. Sajnos eddig para van. 3-adszor próbálom, de a "Flashing data" zöld csík különböző pozíciókban elakad és utána semmi. Az összefoglalóban linkelt 5.1.1-et próbálom felrakni.
Drivereket mind felrakta zöld pipával. USB portot váltottam. Próbáltam "wipe"-okat bepipálva és anélkül is. FSC-t kérdezi azt próbáltam "yes"-el és "no"-val is.
Mit tudok még kipróbálni?
Help plz! -
PACSA75
őstag
Sziasztok. A napokban vettem egy ilyen készüléket. Egy furcsa jelenséggel találkoztam, mégpedig híváskor elsötétül abban a pillanatban amikor rábökök a hivásra, még mielőtt a fülemhez emelném. Nyugtassatok meg hogy ezt valami beállítás idézi elő, nem pedig hw es probléma?
-
Armahun
addikt
válasz
koxkids #19361 üzenetére
Olvass még tovább 2 bekezdést.
Ha megvan a root, csinálj egy ta mentést, biztos ami fix.
Utána jön a dual recoveri.Aztán letöltöd a slimet, felmásolod a telefonra, újtaindítod és mikor rezzen egyet és felvillan a led zölden nyomkodd a hangerő le gombot, hogy belépjen a recoba.
Itt válazd az install zip parancsot a rom telepítéshez. -
VMatteo
őstag
Kiütöttem az alsó hangszórót, így ha hívnak igen halk a telefon, a kihangosításról nem is beszélve, ami nincs. Létezik valamilyen mód, hogy a felső hangszórót használja kihangosításnál, és az hangosabban szóljon?
-
VMatteo
őstag
A slim ROM telepítését belinkelné valaki ha szépenkérem? telóról nehéz keresgélni
-
törölt tag
válasz
androklész #19355 üzenetére
A rootolással vagy azzal hogy felteszed pl a slim szoftot nem bukod a garanciát. Annyi hogy ha esetleg szervízbe kell vinni a telefont előtte felraksz egy full gyári romot.
-
androklész
csendes tag
válasz
Williamgrant #19354 üzenetére
Az fasza, Telenoros garanciás, gondolom akkor nem lehet így variálni vele, mert oda a gar....akkor ezek szerint együtt kell élnem ezzel az idióta szarsággal......
-
válasz
androklész #19350 üzenetére
Rengeteg alkalommal le lett írva hogy:
NEM LEHET ROOT NÉLKÜL MEGSZABADULNI A FRISSÍTÉSI EMLÉKEZTETŐTŐL!
Nincs de, ha, és ha, alternatíva stb. Óhaj, sóhaj, bánat itt nem segít.
-
-
fattyu
veterán
válasz
androklész #19350 üzenetére
tegyél fel főzött 5.1et. slimm pl. ott nincs ilyen és jobb is mint agyári
-
Bimmer01
újonc
válasz
Williamgrant #19347 üzenetére
Nincs
-
androklész
csendes tag
Üdv, kis segítség kellene.........már több helyen is rákerestem, de nem találok megoldást arra, hogy ne kapjam meg minden alkalommal, amikor netet kapcsolok, a frissítési üzenetet 5.1-ről 6 -os androidra....eszemben sincs még véletlenül sem frissíteni 6-ra, de egyszerűen lehetetlen végleg eltüntetni ezt az üzenetet az értesítési sávokról....egy módszert találtam, h. a szoftverfrissítés appból törlöm a frissítéseket és akkor addig nem jelenik meg újra az üzenet, amíg megint nem kapcsolok netet....a frissítéseket is letiltottam már nincsen engedélyezve se wifin, se adaton, ezt az üzenetet azonban mindig bedobja, nem tudok mit kezdeni vele, és marhára idegesítő dolog............
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam az 1. hsz-t, de mielőtt hülyeséget csinálnék gondoltam megkérdem: ha gyári 6.0-ról downgradelni akarok 5.1-re akkor csak a Flashtoolt és a régi ROM-ot kell letöltenem ugye? Nem kell root vagy bármi mást előzőleg a telón elvégeznem? Adatokat persze mentettem. -
-
rgeorge
addikt
válasz
bunkomen #19342 üzenetére
Azért azt a "nyomáspróbát" ne tekintsd komoly eszköznek. A beépített barométert teszteli, egyszer valaki kitalálta, hogy a készülékház megnyomásakor változó értékek valamilyen módon a vízállóságot mutatják, de én nem gondolom, hogy ez így van, de semmiképpen sem helyettesíti a szervizben alkalmazott valódi nyomáspróbát.
-
-
Bimmer01
újonc
Sziasztok!
Ritkán írok és ritkán olvasom, de most látom másnál is volt téma a hálózat jel...
Nekem olyat csinál a telefon hogy 4G internet kapcsolatot jelez alapból amikor viszont telefonálok ez vissza esik 2G-re.
Ismerős szerint 1 fokozattal való vissza esés (3G) még normális lenne.
Volt már ezzel a hibával szervizben akkor úgy jött vissza hogy kicseréltek benne valamilyen alkatrészt (nem tudni hogy micsodát). 2 napig jó volt, de most megint ugyanezt csinálja.
Érdemes ezzel foglalkozni? Lesz ez valaha jó? Megmondom őszintén kicsit belefáradtam már a szervizbe, mert ez volt a 4-ik alkalom 1.5 év alatt hogy bekellet küldeni különböző hibákkal.
De egyébként meg zavar mert előfordul hogy kihangosítva telefonálok vagy telefonálás közben töltök le dolgokat és ilyenkor zavar hogy belassul az internet.
Szerintetek ez hiba? Hogy ennyit jelent a telefonálás?
UI.: 6.0.1 van rajta és most felajánlott egy frissítést. Frissítsek?
-
szabacsik
őstag
6.0 ától, hogy van a stamina üzemmód? Már nem lehet betenni külön kivételeket? Timely ébresztőt használok az az egy lenne fontos csak igazából
-
Armahun
addikt
Urak tud valaki jól mügödö gps imitáló appot, xposed modult?
-
Wajk
addikt
Véleményem szerint ha valaki nagyon vizezni akar akkor alap hogy használjon dokkolót és ne nyitogassa az ajtókat. Én spec eddig kb. 10x nyitottam ki ki az ajtót de csak azért mert kb már 8x gallyra vágtam a telómat és Flashtool kellett
A 2 két nyitás: egyszer a SiM-be a másik pedig a Memkari be. Ezt leszámítva csak a dokkolóval érintkezik
-
ViSAS
senior tag
válasz
bunkomen #19328 üzenetére
Nálam jó pár vizezést túlélt már, csupán okosan kell csinálni: mindig meg kell bizonyosodni arról, hogy biztos nincs hajszál és kosz a slot és a gumitömítések között és nyomáspróbát kell csinálni. Ha mindez pipa, nagy baja nem lehet pár felszín közeli víz alatti fényképtől / csap alatti lemosástól. Én pl. amikor Aquaparkban vagyok, akkor mindig rátekerek pluszban 2-3 réteg műanyag fóliát is. A fényképezés minőségét nem befolyásolja, mégis sokkal védettebb a készülékház...de erről már írtam korábban, keresővel megtalálod.
-
bunkomen
aktív tag
Végre egy normális komment... Barátnőmnek Z2 van, az is bírja a vizet, de gondoltam jó lenne pár Z3C tulajtól is hallani, hogy többszöri komolyabb vizes esetet is túlélt a telefonja. Hátha van még reményem, hogy végre kaptam egy normálisat
daty5 Nem fogok semmit levonni belőle. Vízálló telefont vásároltam, akkor azt adjanak!
-
daty5
tag
A gyártók reklámjának legtöbbször fele sem igaz.
Erről sajnos már többször is megbizonyosodtam.
Ezért nem megyek pl vízálló órában fürdeni, és vízálló telefonnal medencébe.Persze, mindenki maga dönt, de ahogy előttem írták, ha egyszer nem sikerül egy dolog, akkor nem kellene erőltetni, hanem le kellene vonni a kellő konzekvenciát.
-
BaLee
addikt
Ha már egyszer ezzel a tulajdonságával reklámozták illetve az árazásban is biztos benne van akkor miért ne?
Én sem bírtam ki se a Z1C-nél se a Z3C-nél hogy ne próbáljam ki víz alatt. Mondjuk nekem mindkettő bírta.
Tök jó plusz feature, hogy fekszel a medencében de hívnak, zenét akarsz váltani, vagy épp csak megnézni valamit akkor nem kell törölközőt keresgélned vagy óvatoskodnod a telóval. Én múltkor pont így ejtettem bele a medencébe, hívtam valakit és kicsúszott a kezemből. Se fontos ember nem vagyok se Orbán Viktor de ha már ilyen telefonom van miért ne használnám ki az előnyeit? -
bunkomen
aktív tag
Sajnos újabb garanciáztatáson vagyok túl. Vázolom a Sony-s karrierem:
2015 augusztus: itt-ott kopott Z1C medencében beázás - felújították vadi újra
2016 március: makulátlan Z1C akváriumban beázás - kaptam egy új Z3C-t
2016 június: makulátlan Z3C medencében beázás - mai nap, azaz két hétre rá visszakaptam, nem tudom mit cseréltek mert előtte is makulátlan volt és most is... tehetem fel rá újra a fóliát meg az összes cuccomatCsak én vagyok ilyen peches hogy az összes beázik? Figyelek az ajtókra, hibátlan állapotban volt, repedés minden nélkül (nyilván úgy nem gariztatták volna), elegem van már
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Lkopaxi #19318 üzenetére
Gyári alapon nyugszik, de meglepő módon a szervizben sem teljesen hülyék dolgoznak, ráadásul a telefon verziószámát nézik meg először, ott meg kb a második sorban nagybetűvel virít a SLiMM szócska.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha a Cordon visszadobta a telefont, akkor jó eséllyel a garanciajegyre is rávezették azt, hogy szoftveresen módosítva volt a telefon - ergo buktad a garanciát. De ismétlem: ne legyen igazam.
-
Lkopaxi
csendes tag
válasz
LouiS22 #19317 üzenetére
Kedves LouiS22, köszönöm az építő jellegű kritikádat, de sajnos ezzel nem vagyok előrébb. Az 1. hozzászólást elolvastam és erre nincs utalása, szóval sajnos ez sem segít. Egyébként meg több hozzászólásban is olvastam az elmúlt hónapokban ebben a fórumban, hogy zárt bootloaderrel vissza lehet vinni a készüléket és mivel a SliMM2.0 is a gyári alapokon nyugszik, ezért nem is gondoltam rá, hogy ilyen probléma előfordul. Na de most előfordult, szóval lehet valamivel érvelni a Cordonnál, vagy el kell hozni a készüléket szégyenszemre, rátenni a gyári szoftvert flashtool -al és újra nekiugrani a történetnek ?
-
Lkopaxi
csendes tag
Sziasztok, zárt bootloaderes z3c-met bevittem a Cordonhoz, mert az SD kártyát állandóan kilöki a készülék. Slimm2.0 van rajta. Azt írták vissza, hogy ez így nem garos. Mit lehet tenni ilyen esetben?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #19309 üzenetére
Elvileg mem.kártyára mentette a program.(kB 6x készített mentést) de egy darabot nem talál a kártyán.megnézem gépről a kártyát.
-
brooxy
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kamera miatt szoftvert frissítették a telefonom 6.0-ra. Azòta a menüben lèvő alkalmazásokat a rendszer abc sorrendbe rendezi nem találom azt a beállítási felületet ahol az egyéni testreszabást lehet beállítani. Kerestem ezen a fórumon ès más helyen is de nem találom a beállítást. Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
sanyi0627
senior tag
-
Lacka89
aktív tag
Hali!
Felraktam a 2.0slimet volt a vagy 8gb szabad hely, most nezem csak 5.4gb van rajta es semmi nincs rajta.. Hol lehet az a maradek 2-3 gb? Mit mentett hova a tekefon?
-
Armahun
addikt
válasz
sanyi0627 #19305 üzenetére
Sajnos nekem sem sikerült visszaállítani a lollin mentett (sms bacup and restore) sms és híváslistát mályvacukorkán.
Most Lightflow-al és Gmail-el küzdök.
Ha beállítom,hogy email esetén kapcsolja be a kijelzőt pár másodpercre, akkor nem szól a jelzőhang.
A másik, hogy már nem lehet külön beállítani a hangot a gmail-ben és a lightfowban, mert ez utóbbi felülírja az elsőt. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Android 5öt tettem vissza a páromnak.Sikerült.
Go sms pro appal lementette az üzeneteit.Próbálja vissza tölteni,de nem megy.Hogy tudnám megoldani ezt?
És a crome valami "adatkímélő,rejtett oldal mentés funkcióban van" és be se enged lépni prohardverre.Írta,hogy ez a beállításokban kikapcsolható ,de vajon merre?
Köszönöm a segítséget. -
unravel
őstag
A TrackID legutóbbi frissítése sokkal jobban ismeri a magyar zenéket is.
-
-
szabacsik
őstag
Köszönöm. Pedig ezt is próbáltam, de lehet amint belenyúltam a beállításokba már elrontottam valamit, de így hagytam alapjáraton és tökéletes valóban.
Még egy dolog amit észrevettem most. A hálózat erőssége vagy 0 vagy 1 pálcika itt óbudán. (szerviz előtt LP-nál mondjuk 2-3 volt) , de viszont ha hívok valakit egyből felugrik 3-4-re és tartja. Szóval végül is nem befolyásol semmit csak ugye most jött szervizből és vagy amiatt van ez vagy esetleg ez 6.0-ás "betegség?"
slim2.0 van rajta
-
szabacsik
őstag
Már csak egy kérdésem van és kész is vagyok mindennel
6.0.1-től melyik is az a hívásrögzítő ami megy is? Most kipróbáltam 5öt de egyik se akarja mindkét oldal hangját felvenni ha egyáltalán hajlandó felvenni bármit is -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Flashtoolba már 30 perce áll a háromnegyedenél a flashing data csík. Mitévő legyek?
Köszi -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Kijelzőt ragasztottam, és most vettem észre, hogy nem tudok kihangosítva beszélni senkivel sem, a hívó fél hall, én meg egy mukkot se. Az alsó és a felső hangszóró is működik! Továbbá sehogy se tudom tiltani a szoft. frissítés értesítését. Érdemes frissíteni? Vagy kacérkodok a gondolattal hogy vmi főzött ROM-ot teszek fel, mit tudnátok ajánlani ami kiforrott és jó? -
Armahun
addikt
válasz
szabacsik #19282 üzenetére
Én pár hete csináltam ugyan ezt, szintén szerviz után.
Nekem fleselésnél nem jelent meg semmi a kijelzőn, be sem kapcsolt a telefon.
Amikor kérte a flashtool a kikapcsolt telefonba úgy dugtam be a kábelt, hogy közben lenyomva tartottam a hangerő le gombot.
Mikor felvillant a led elengedtem és kb 10 perc alatt kész lett.Mehet
Telepítés után NE csinálj advenced wipot, csak factory resetet!
Elsőre elég sokat fog pörögni az animáció, nyugi. -
daty5
tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tippeket, segítséget, kiváltképpen ViSAS-nak!
Megcsináltam, ahogy leírtad, és minden oké, oda-vissza működik a szinkronizálás!Mondanám is mindjárt a következő problémámat, ami ma jelentkezett.
Egyszerűen "elment belőle a térerő" (Vodafonos előfizetésem van) és nem is jött vissza.
Laikusként csak egyet tudtam tenni, kikapcsoltam, majd vissza.
A probléma maradt.
Aztán kiírta, hogy a mobil adatforgalom ki van kapcsolva.
Persze, hogy ki volt, hisz már mikor beüzemeltem a telefont, akkor kikapcsoltam, akkor használom, ha muszáj, mert csak 150 mega van az előfizetésemben.
Gondoltam egy próbát megér.
Bekapcsoltam a mobil adatforgalmat, aztán ki.
Csoda, a térerő visszajött.Nem teszek szmájlit, mert annyira nem örülök ennek az egésznek.
Elég sok telefonom volt, de eddig ezt egyik sem csinálta egyszer sem.Van valami ötlet, vagy tapasztalat, hogy ez mitől volt?
És ugyan számíthatok e rá legközelebb is?
Vajon szoftveres probléma, vagy hardveres, és vihetem a szervízbe a 4 napos telót? -
szabacsik
őstag
válasz
Armahun #19281 üzenetére
Szinte biztos, hogy 5803as (telekomos független fajta nem az első mókolással )
Driverek rendben vannak most , hogy kipróbáltam egy win7es gépen is...ugyan az a bajaMivel tudok még próbálkozni?A fura amit mondtam, hogy flasheléskor nem jelenik meg az a droid alatta meg a csíkkal , de lehet ez amiatt van legalábbis remélem, hogy első alkalommal nem volt sikeres a flashelésNa jóóólvan. 3 szor eljátszotta , most mire ezt leírtam végigfutott hiba nélkül.
Ha megvan a root meg a recovery mehet a slim 2.0 egyből? -
Armahun
addikt
válasz
szabacsik #19280 üzenetére
Driverek sikeresen települtek?
Flashtoolban bepipáltad a plusz két kocka wipeot?
Jó típushoz való romot töltöttél le van 2 régió 5803, 5833.
Másik usb kábel, másik portban esetleg.úgy vettem észre, hogy az a futó zöld csík nem a valós állapotot tükrözi, hanem csak úgy ott van, hogy lásd csinál valamit.
-
szabacsik
őstag
válasz
szabacsik #19274 üzenetére
Valaki ?
Az a baj, hogy bekapcsoláskor már annyit ír csak, hogy a frissítés nem sikerült ellenőrizze, hogy a géphez van e csatlakoztatva. 6.0.1-ről mennék 4.4-re ha minden igaz.
Remélem nem tégláztam.
Mindent a leírás alapján csináltam a flashtools-ból lett leszedve az ami írva van, de addig jut a flashtools-hogy Flashing data. Hol az egyharmadánál álldogál a zöld csík, hol a háromnegyede előtt picivel. Majd órákkal később feladja.
09/033/2016 15:33:15 - INFO - Flashing data
09/046/2016 18:46:51 - ERROR - Processing of system.sin finished with errors.
09/046/2016 18:46:51 - INFO - Flashing finished.
09/046/2016 18:46:51 - INFO - Please unplug and start your phone -
unravel
őstag
-
szabacsik
őstag
Visszakaptam kijelzőcsere után szervizből a slim romom meggyalázva felfrissítették egy gyári 6osra. 6osról is a menet az ami a leírásban van? Vissza az alapokig root meg recovery után mehet a slim 2.0?
Csak mert elindítottam egy flash-t a leírás alapján és a fura, hogy a telefon nem világít közben az android figurával és 15perce áll a flashtool-s is "09/012/2016 15:12:36 - INFO - Flashing data" rész után.
-
Lucifer-i
csendes tag
válasz
Williamgrant #19161 üzenetére
Szia! Nekem is a SOny z3 compact esetében a 6.1 frissítés után a felső ártesítő sávot alig tudom lenyitni.
Digitizer hibát gaanciában javítanak?
Köszi a választ előre.
Üdv Fecó -
Viktor77
titán
Nálam ugyanígy szerepel, "csak eszköz", mégis az összes névjegyem ott van a Gmail fiókomban, szóval, fel vannak szinkronizálva. Amúgy igen, mikor létrehozok névjegyet, van lehetőség Google fiókot megadni mentési helyként.
Telefonban, Fiókok, Google, szinkronizálás (legfelső), és itt ki lehet választani mit szinkronizáljon.
-
ViSAS
senior tag
Ugyanaz a biztonsági mentés és a névjegyek exportálása.
Mindkettő egy mentés a névjegyeidről.
Az 5C-t direkt nem írtam közé, mert van aki a gyengébb hardver ellenére is jobban szimpatizálja az almások világát és vakon követi őket, mert nálunk legalább gördülékeny a rendszer (legalábbis az átvezető animációk miatt annak látszik)...na mindegy, ebbe már nem megyek bele, mindennek megvan az előnye és a hátránya.
De amúgy igen, 5C-t is veri bőven hardveresen a Z3C.
-
daty5
tag
Köszönöm a gyors választ!
Sima biztonsági mentésre gondoltam, ami a "biztonsági mentés és visszaállítás" menüpontban van.
De ezek szerint az nem erre való?
Így nem lehet "átvinni" a névjegyeket?
Meg úgy egyáltalán, szükséges, hogy csináljak mindenről biztonsági mentést?Oké, megcsinálom, ahogy írtad, sd-re.
Az Iphone 5c-t kihagytad a jelöltek közül, de az üzenetedet így is átadom neki!
(Ő leginkább a fagyásra célozgatott, mikor le akart beszélni róla.) -
ViSAS
senior tag
Mindegy hogy az SD kártyára vagy a telefonra exportálod, a lényeg hogy utána etesd meg az exportált fájlt a korábban linkelt oldallal.
Nem tudom milyen biztonsági mentésre gondolsz, de ha az eddig leírtakat csinálod, biztos eléred a célod.
Szóval az öcséd szerint egy Lumia 520 / Lumia 720 / S4 mini jobb a Z3C-nél? Szerintem mondd neki, hogy menjen bele egy picit mélyebben a témába, legalább olyan szinten hogy a specifikációkat megnézi.
-
daty5
tag
Nagyon szépen köszönöm a választ, így már teljesen érthető!
Gondolom a névjegyeket az sd kártyára exportáljam?A többi világos!
Megvárom, hogy mit írsz, hogy jó helyre exportálnám e, és nekilátok!
Még egyszer köszönöm!
Ui: Egy esetleges biztonsági mentéssel nem érném el ugyan ezt, hogy átkerülnének a névjegyek is a fiókomba?
Üdv!
Daty
-
ViSAS
senior tag
Az baj, így sehogy nem is fog szerepelni a Google fiókodban egy névjegyed sem.
Megoldás: Exportáld az összes névjegyedet a telefonkönyvből, utána menj fel erre az oldalra, válaszd a "Továbbiak" lehetőséget, majd az importálást és válaszd a "CSV vagy vCard-fájl" lehetőséget. Innentől gondolom magától értendő. Ezzel minden kontaktod a Google fiókodban is szerepel, amit aztán a telefonod is tud szinkronizálni. A jövőben létrehozott névjegyeidnél figyeld arra, hogy szintén a Google fiókodat add meg mint mentési hely.
Ha szinkronizálta a kontaktokat a telefonod, akkor töröld a telefon memóriájában lévő kontaktokat, hogy ne legyen duplikáció és csak a Google fiókban tároltak maradjanak ott, ahova ezentúl - gondolom - a jövőben is szeretnéd menteni a névjegyeket. -
daty5
tag
Na, odáig sikerült eljutnom, hogy a fiókomban létrehoztam egy névjegyet telefonszámmal, szinkronizáltam, és azonnal meg is jelent a telefonban a kapcsolatok között.
Ez oké, de én pontosan a fordítottját szeretném.
Azt, hogy a telefonban lévő kapcsolataimat átvigye a fiókomba.Ezt hogy lehetne megcsinálni?
Előre is köszi!
-
gaben88
őstag
Gyari 6.0.1-be hova tunt az a opcio, hogy appok athelyezese SD kartyara? Ha kivettek, akkor van ra app? Thx!
-
Na végre a Slimm 2.0 van a telómon... (reggel óta)
Sima 6.0.1-hez képest eddig ég és föld akkuterhelés szempontjából.
Életem első flashtool+root+recovery+stb élménye iszonyat fárasztó volt, de megérte -
daty5
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy máris a problémáimmal zavarom a Tisztelt Fórumot, de egyszerűen nem szinkronizál a telefonom a megadott gmail fiókkal.
Egy barátomat is bevontam a dologba, ő informatikus, mindent elkövettünk, de semmi.
Néha csinált úgy, mintha szinkronizált volna, de nem.Kaphatnék laikusként tanácsot ez ügyben?
Előre is köszönöm!
Üdv!
Daty
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19243 üzenetére
Hm..melyik zipre gondolsz?
Amugy mar osszekapaltam mindent.
-
válasz
Williamgrant #19244 üzenetére
Értem... Köszönöm.
Szerencse, hogy a képeket sima fájlként mentettem el. -
válasz
Dr. 444Hertz #19242 üzenetére
Újabb verziós adatot nem mindig tud régebbire visszatenni. Emiatt célszerű alternatív mentést is használni pl Titanium Backup, vagy a most egyszerűbb és lassan népszerűbb Helium.
-
-
Kéne egy kis segítség.
Telefonom rootoltam, ta backup, dual recovery stb is megvan, ahogy az összefoglalóban le van írva.
Jelenleg 4.4.4 Global 23.0.A.2.93 fut a készülékemen.
Sajnos jelen helyzetben a backup fájl (6.0.1) alapján nem tudom a beállításokat/üzeneteket stb. visszaállítani a PCC-vel.
Mielőtt rootoltam volna a telefonom (már KK volt rajta), sikerült egyszer az adatok visszaállítása.
Van erre a problémára valamiféle megoldás? -
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19238 üzenetére
Lehet az lesz, mar ugyis gyakorlott vagyok, mindjart rakeresek a lepesekre.
Latom..vissza katira root, aztan recovery es mehet a slim..mar amennyit.el szorakoztam mar az is mind1 lett volna
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19235 üzenetére
Miutan rajottem h vakeger vagyok megtalaltam a linket az osszefoglaloban
Amugy most epp root keresek h leszedjem a frissitesi ertesitot, de en mar nem akarok meg egy romot flashelni
-
MC Pite
veterán
válasz
Williamgrant #19234 üzenetére
Mégse volt visszakapcsolva a szolgáltatónál. Visszakapcsoltam telenornál és még egy restart kellett, köszi.
-
-
-
VMatteo
őstag
SOS!!!
gyorskérdés!!!
Szétszedtem a telefonom, ha sikerül összerakni, az ebayes ragasztó ami a telefonhoz való, ilyen keret szerűség, hőre köt???? -
MC Pite
veterán
Segítségkérés a határon túlról:
Adatroaming bekapcsolva, telefonon adatbarangolás be (eu-s opcióval is meg nélküle is) de nem is próbálkozik kapcsolatot létrehozni. Telenor, gyári 6os droid; restart volt már.Megköszönném ha lenne valami tippetek!
-
arti1121
senior tag
ez a 23.5.A.1.238 szoftvernem nagyon akar kijönni hivatalosan.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #19227 üzenetére
Yessss! Sikerült!
Most már 4.4.4 van a telómon -
-
KYZRR
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #19225 üzenetére
Szerintem 100%, hogy nem állítottad alaphelyzetbe a készüléket. Másképp fogalmazva nem csináltál factory reset-et.
-
Valaki legyen szíves help me, please!
MM-ről KK-ra akartam visszaállítani a Z3C-t Flashtoollal, de a telefonom valamiért nem akar teljesen bekapcsolni. Az indító képek után (az android felirat árulkodik, hogy KK akar lenni már a telefonon) kiír egymás után pár hibaüzenetet (pl: Unfortunately, the process android.process.acore has stopped.), majd újraindít.
(Természetesen ezt a végtelenségig csinálná a merülésig, ezért kényszerleállítást végeztem rajta.)Mit ronthattam el, illetve mit tehetek?
-
Janaboy
veterán
Vissza szeretném állitani a legutolso lollit a telon, de gőzöm sincs, hogy milyen CDA-m van..a service menu meg 6.0.1-en nem megy..ötletek?
Továbbá azt hogy tudom meg, hogy a lollibol melyik votl a legutolso?
Köszi!
-
Rune_1st
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen elfekvőben új, bontatlan és nem használt zárófedél usb töltőre?
Jövőhét szerdáig tudnám megvenni/átvenni, mert utazom el és az USB ajtó kezd egy kicsit kijöni...
E-bay-ről rendeltem már egyszer, de most már nem hiszem, hogy jövőhétig megérkezne...Ja, Budapesten lakom ha ez segít
Más:
Teljesen új 6.0.1 CE1-et húztam pár hete a telóra. Az üzemidő valamivel talán jobb lehet, mint LP-n, de az a beharangozott memóriakezelés szerintem pont az ellenkezőjére sikerült... ahogy tapasztaltam, sokszor előfordul, hogy a háttérbe tett app-ot nem a félbehagyott állapotában hozza előtérbe, hanem vagy teljesen újraindítja vagy pedig kicsit gondolkozik és mondjuk villan egyet betöltésnél.. engem csak ez zavar kissé..
Másrészt, naponta szoktam tölteni a telóm (elég intenzíven használom, chat, hírolvasás, kis játék, tájékozódás, facebook, nagyon kevés játék), kb 18 óra szokott az üzemideje lenni... Viszont mióta kiírtottam a facebook-ot, azóta megvan akár az 1 nap 10-15 óra is, ismét boldog ember vagyok!
Ennyi, szép napot mindenkinek!
-
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok csináltam egy kis referenciát egy másik mobillal egy szintén Sony Exmor RS szenzorral szerelt telóval (feltételezem a Z3 ban is ugyanez a modul van), ha ebbe is a sony szálliotta a kamera modult akkor a Z3 ba miért olyan vérszegény a vörös szin (ami ugyebár az egyik fő szin is).
Ime a két kép, 1-1 muskátli : Kép1Kép2
Semmiféle utómunkát nem csináltam, teljesen automatába fotoztam, csak a kép méretét csökkentettem le PS el mert nem engedte feltölteni. Az eredeti méret amúgy 13mpixeles. Mit gondoltok? A második kép sajnos kicsit bemozdult, mivel semmilyen képstabilizáló nincs a telefonba
-
-
válasz
Williamgrant #19214 üzenetére
Ki tudja? Szerda van(volt)
-
-
daty5
tag
válasz
Williamgrant #19209 üzenetére
Köszönöm!
Be is üzemeltem, frissítette az Androidot is 6.1-re.
Gyors, könnyű kezelni, eddig nagyon tetszik! -
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #19198 üzenetére
Köszi.
Akkor a tmobilos 2évig az elvileg.
Annyi lenne még,hogy a készüléket egyszer már kicserélték Egy újra,akkor onnantól újra is indul a kettő év garancia?
-
-
daty5
tag
Üdvözlök Mindenkit!
2-3 hete volt pár jelöltem az új telefonomra:
- Nokia Lumia 520
- Nokia Lumia 720
- Sansung Galaxy S4 mini
- Apple Iphone 5s
- Sony Xperia Z3 compact(Ezek előtt Nokia Lumia 735-ösöm volt.)
Hétfőn megszületett a döntés, és a rendelés is megtörtént.
És így kedden délután boldog tulajdonosa lettem egy vadonatúj fekete Soy Xperia Z3 compactnak!Ez az első Androidos telefonom, remélem nem fogok benne csalódni.
Ma délután fogom beüzemelni!:-)
Adtak hozzá két fóliát, annak a felrakásával kezdem.Bízok benne, hogy nem panaszaim miatt fogok ide irkálni!
Üdv!
Daty
-
-
netguru10
aktív tag
Sziasztok.
Az után érdeklődnék,hogy egy aksi mennyibe fáj a Z3C-hez? (nem garis a készülék...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest