Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Hali!
Még mindig a Z2...
Amíg meg nem pusztul, addig marad, mert a felhozatal elég gyér.
Amire megoldást keresek:
NFC feloldást használtam előző rom-on, és a legfrissebből kiszedték, mondván injektálni lehet kártékony kódot egy tag-el.
Géniuszok, mintha másképp nem lehetne...
Régebben volt időm, kedvem szétromolni minden androidos telefonom, de ezt meghagyom gyári legfrissebben. A kérdés: Valahogy "legálban" vissza lehet e csempészni ezt a feature-t?
-
savafan71
csendes tag
-
toto0569
addikt
-
savafan71
csendes tag
válasz
toto0569 #18772 üzenetére
Az auto. Azzal nincs baj, mert telefonálni és sm-t küldeni-fogadni tudok. Viszont mivel telenoros vagyok, netezni csak a telenor online nevezetű hozzáférési ponton keresztül tudnék. De, azt váltja le az euinternet nevű.
Próbáltam keresgélni, beszéltem telefonon a telenorral és ma már személyesen is voltam bent, de semmire nem jutottam. Azért kérdeztem hátha itt tudja valaki.
Még a legkisebb kárt az internetes dolgok gyári visszaállítása okozhatja. Bukom a wifi, bluetooth beállításokat és bízom benne, hogy eltűnik ez az euinternet -
savafan71
csendes tag
Sziasztok!
Hátha itt tud valaki segíteni, mert a Telenor boltban nem tudtak. Mondjuk a legfőbb baja a szakembernek az volt, miért van wifi ki/be kapcsoló gomb felinstallálva a telefonra, amikor az gyárilag is ki/be kapcsolható.
Pár hete a Mobilhálózati beállítások/Hozzáférési pontok neve menübe a Telenor Online mellé bekerült egy "euinternet" pont is. Ami itt hon nem aktív és nem tudom kiválasztani, de amint külföldi szolgáltatóba lépek, egyből aktivizálja magát és kinevezi magát alapértelmezettnek. Viszont netezni nem tudok rajta, csak a Telenor Online-val tudnék. De, hiába állítom át kézzel arra, amint kilépek a menüből egyből átvált erre az euinternetre. Simán törölni nem lehet (a telenoros ember sem tudta), bizonyos beállításokat tudok módosítani rajta. De teljesen kitörölni nem tudom. Nincs valakinek ötlete mit lehet ezzel kezdeni? A Telenornál azt tanácsolták, hogy vagy teljes gyári visszaállítás vagy csak a netezős részt állítsam vissza gyárira, elfelejtve az összes wifit, bluetooth és mobil beállításokatHátha van rá valami program vagy okosság vagy esetleg találkozott már valaki ilyennel.
Előre is köszi! -
toto0569
addikt
Srácok!
Mennyit ér most egy patika állapotú Z2? -
Braavos
tag
Erre a telefonra melyik a legfrissebb android verzió, ami elérhető?
-
edk-
őstag
válasz
RetepNyaraB #18760 üzenetére
Közben én is megtaláltam a bűnöst. Nálam a Drive After nevű app csinálta. A fejlesztő ...jon farfekvéses süncsaládot.
-
savafan71
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #18755 üzenetére
Úgy tűnik megvan a ludas. A wifi és bluetooth ki/be kapcsoló app frissítése után zavarodott meg. Leszedtem a két progit és azóta megszűnt a gond
Köszi az ötleteket! -
Vangelis
félisten
válasz
RetepNyaraB #18755 üzenetére
HomTom is ezt csinálta anyósnak ... De én kurv@ra élveztem. Nekem is megvan még a régi z2... Nem is akarom eladni. Imádtam mindig is.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
savafan71 #18754 üzenetére
Azért furcsa a reklámos dolog, mert a telefont ugye vagy 3 éve ejtették, tehát elvileg semmi sem változik már rajta. A gyári launcher beállításai, app engedélyei között kellene kotorásznod. Vagy a telepített appok között, melyik disznólkodhat bele ilyen szinten a rendszerbe.
-
savafan71
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #18753 üzenetére
Ok. Van még olyan rajtam kívül?
-
savafan71
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #18751 üzenetére
Szerintem semmilyen launchert nem használok. Vagy nem tudok róla. Mert direkt nem töltöttem le semmi ilyesmit, csak pár programot amit rendszeresen használok.
Próbáltam, nekem ott 3 lehetőséget kínál fel: APN törlése, Mentés, Elvetés. Az utolsó kettő értelemszerű, az APN törléssel pedig nem törli az egész hozzáférési pontot, igazából semmit nem csinál szerintem. Szerkeszteni tudom a pont egyes elemeit, de nem nem mindent.
-
savafan71
csendes tag
Sziasztok!
2-3 napja elkezdett hülyéskedni a telefonom. Szinte minden egyes felélesztés után bedob egy játék trailert és a képernyő felső sorában megjelenik egy "promotion" feliratú sáv. Semmi olyasmi programot nem töltöttem le, amit ajánl és csak a frissítéseket engedélyezem neki, új programot nem tettem fel. Nem találtam sehol lehetőséget a promotion kikapcsolására. Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne megszabadulni ettől?
Illetve egy másik kérdés, az internet hozzáférési pontok közül, hogy lehet törölni? Hozzáadni tudnék, de bekerült egy olyan a listába, amire külföldön automatikusan rááll, viszont ezek után nem tudok netezni rajta.
-
0ttó
tag
válasz
junior11 #18740 üzenetére
A fehér az SMS üzenet színe, alap esetben.
Nem elég csak az üzenetekre ránézni, hanem az olvasatlant meg kell nyitni, ami a listában lejebb is lehet, ha egy régi az olvasatlan (vastagon szedett betűtípus).
Ha Light Flow app is van telepítve, akkor még az értesítési panelt le kell húzni és ott a Light Flow ikonjára kell koppintani, majd kiírja, hogy "All notification reset".
Ezek után meg kellene szünnie a villogásnak. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #18745 üzenetére
"Ráadásul ez elméletileg gyári,"
4 rugó
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #18745 üzenetére
Nem tudom, picit gyanús nekem, hogy egy ennyi idős készülékhez még árulnak gyári alkatrészt.
Mágneses kábeled van hozzá? Ha azzal töltöd, nem kell nyitogatni az usb ajtaját.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #18743 üzenetére
Nekem a kijelző vibrált a messenger használata közben sokszor, ha a buborékos chat-fej be volt kapcsolva.
Ebay-ről, Aliexpress-ről szerintem bagóért fogsz tudni rendelni egy olyan kis ajtót hozzá.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
junior11 #18740 üzenetére
Nekem a facebook messenger szokott ilyet csinálni, on-standby, és megjavul.
Más: Nincs valakinek véletlen a fiók alján egy USB Takaró? az enyémről a gumi leszakdt sajnos.
(~2-3 év használat után ha az emlékezetem nem csal, de szeritnem csal és közelebb van a másfél évhez...)
-
junior11
veterán
Sziasztok, második telefonnak még használom a készüléket és nem tudok rájönni, miért villog gyakran az értesítési LED fehér fénnyel, pedig sosincs ilyenkor semmilyen üzenet, nem fogadott hívás és egyéb alkalmazás sem jelez.
Más színű értesítések rendben vannak és helyesen jeleznek. Van vmi infó vagy tanács mit szeretne a tudtomra adni a fehér led jelzéssel? Gyárilag mit jelez ez a szín? Nem találtam róla infót. Köszi.
-
taletale
tag
Én most fogom az egy év pihenőre rakott eszközömet renoválni. Mivel kijelzője repedt így rendeltem egy fémkeretet amire rászerelték már a gyári tesztelt kijelzőt. Kíváncsian várom mit kapok illetve reflektálok róla miként sikerült a transzplantáció.
-
kelly416
veterán
válasz
Bdanyy #18736 üzenetére
Zajszűrést akartam mondani, de ezek szerint valami illem-kapcsolót kell keress, mert ha jól értelmezem, nem tudsz belebeszélni a partner beszédébe. Azaz tudsz, csak nem hallja. De komolyra fordítva ennek egyáltalán nem így kellene működnie, és gyanítom, szoftveres bibi, ha egyébként jó a mikrofon. De mindenképpen fura.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Hivaskor nem működik a mikrofon, amíg a másik oldalon beszélnek. Emiatt folyton panaszkodnak hogy nem lehet normálisan hallani. Ez sw hw hiba lehet? Zajszurest ki és bekapcsolva is ugyanolyan.
-
Patrick76496
őstag
Videó alapján tényleg nem tűnik vészesnek, szerintem simán meg lehetne oldani. Még hőpisztoly is áll a rendelkezésre, bár túl sokáig nem nagyon merném melegíteni.
Te a hátlapot hogy tetted vissza? Láttam lehet venni hozzá ragasztó keretet, magától nem tudom mennyire maradna aztán a helyén.
Én egyébként ezen az akksin gondolkodok.(#18733) RetepNyaraB: Ha működik igazából nem gáz, de a mostani akksi eléggé megérett már a cserére (ettől függetlenül lehetne rosszabb). Ahogy nézem egyébként a legtöbb helyen ezt az akksit adják a Sony logóval, vagy valami más márkát. Meg még valahol egy Qnovo márkájúval találkoztam, ami azért lehetne jó, mert elvileg most ők lettek a Sony új akku gyártói és nagyon jókat mondanak róla, de már nem tudom hogy hol láttam.
A gyárihoz képest milyen volt? Bírt annyit, mint új korában?- - - - - - - - - - - - - -
Közben lefuttattam a tesztet és tényleg nincs jó állapotban az akksi. Első körben kábellel töltöttem, de csak 87%-ig (addig volt időm), akkor ez lett az eredmény. Egy napra rá ismét 0-ról kezdtem el tölteni, akkor viszont már dokkolóról (valamivel gyorsabb) és kikapcsolt WiFivel, így hamarabb el is értem a 100%-ot. Nagyon hasonló eredményre jutottam, tovább szerintem fölösleges tesztelgetni.
Jó ez az Antutu battery teszt, ha valakinek van hasonló eredménye, az bátran ossza meg velem.Még egy kalibrációt megpróbálok, hátha segít valamit, meg még azon vacillálok, hogy honnan rendeljem.
STAMINA módban egyébként nem lehet valahogy bekapcsolva tartani a rezgőt? -
BRIKLY
veterán
válasz
Patrick76496 #18731 üzenetére
14w46
Nem a legjobb már ebben sem az akku, de kibírja a napot estig, ameddig kell. 5-6 hívás, Viber üzengetés, némi facebook, és egy kevés böngészés.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Az OEM simán hazugság (kivéve, ha baráttól veszed; neki biztos nem lenne pofája ekkorát hazudni). Kiskínai replika mind. Én is vettem, parts4repair-ról anno. Nem nagy szám, de a gyári konkrétan kimúlt, nem volt választásom.
-
válasz
Igen, én cseréltem már, nem olyan vészes, ha van egy kis kézügyességed. Óvatosan feszegesd, szép lassan told körbe valami lapos dolgot. Ha nem enged, akkor melegíts rá mindig egy kicsit.
Én itt a fórumba kaptam ajánlatot, egy bontott telóból, azóta is tökéletes. -
Patrick76496
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Végül beszereztem egy jó állapotú darabot 30 ezerért innen az apróról egy korrekt eladótól.
(#18719) RetepNyaraB: Az első részben igazad van, az tényleg lutri, de valahogy az előző telefonom is működött évekig úgy, hogy már azt is használtan szereztem be (még ennél olcsóbban és még mindig működik). Egyébként azért is kerestem fel ezt a topikot, mert Z1C-Z3C-nél sokat hallottam, hogy meghal a kijelző 1-2 éven belül. Eredetileg azokat vettem volna az emberi méretük miatt (nagyon távol áll tőlem az 5"-nál nagyobb telefon), de így nem mertem bevállalni őket.
Ebayen még egész sok dolgot találtam hozzá, persze az enyémen minden működik. Egyedül az akksi cserét fontolgatom, de az nem is meglepő, hogy egy 4 éves telefon akkumulátora el van nyűve. 3-4000 forintért van (amit OEM-nek mondanak), és mivel néztem az előtte és utána megjelent 2-3 telefon nagyon hasonló tápot használ, ezért van még belőlük rendesen az interneten. És beépített akksis telefon létére még a csere sem túl bonyolult. Az hogy a gyakorlatban mennyit segít majd az még kérdéses, de szeretném megpróbálni.
A mostani akku erejében egy picit kételkedek (de még így is tovább bírja, mint a régi telefonom), viszont még ma próbálok rajta egy Antutu Battery stress testet.A rendszert tekintve lehet nekem vannak 22 éves egyetemistaként rendkívül egyedi igényeim, de én a 4.3-mal egészen idáig nagyon jól megvoltam. Sőt, néhány dologban még jobban is tetszett, mint a 6.0. Egyedül az zavart, hogy 1-2 appot már nem támogatott a telefon, de egy részét böngészőből használtam, másikból pedig leszedtem egy régi verziót és az működött. Ha erejében nem avult volna el a V én még most sem cseréltem volna le.
Egyébként nem látom értelmét újabb telefon vásárlásának, mert erejében ez is mindent tud, amire nekem kell. Ahogy néztem ez is majdnem hozza egy mai telefon szintjét, annyi, hogy ebben nincs 8 mag, amiből egyszerre amúgy is csak 4 működik, ha jól tudom, meg 1 gigával kevesebb a RAM. A kamerával meg már az eddigi telefonjaimnál sem volt baj, egyedül a V VGA előlapi kamerája volt irtó elavult.
Az utolsó dologban is igazad van, de a GUI és a gyári Sony-s appok miatt nem szeretném feladni a márkát. Utóbbiból tényleg van néhány olyan feature, ami csak ezeken található meg úgy, ahogy én szeretném. Valahogy csak ez tetszik, de ez már csak a saját véleményem.
Személy szerint én eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal, ha sikerül benne akksit cserélni, akkor a következő 3-4 év telefonja lesz a számomra.
Egyedül a mérete zavar, de azért is néztem szét a régebbiek között, mert manapság eszetlen méreteket öltenek a telefonok kijelzői. Én nem értek egyet ezzel a trenddel és az sem számít, hogy legyen minél vékonyabb a telefonom (sem a screen to body ratio).
(#18720) BRIKLY: Akkor még te is szerencsés voltál ezek szerint. A tied mikori gyártású? Az akksija jó állapotban van még? Enyém 14W39-es, de az előző tulaj elmondása alapján január 20-án lesz 4 éve, hogy vette újonnan.
(#18722) Courage_7: Egyik haverom, aki Redmi 5 plus tulaj is többnyire a kínai márkákat ajánlotta (nagyon sokáig győzködött), most ezek mennek nagyon. Nem is kételkedek bennük, tényleg nagyon jók, de ahogy korábban is leírtam, nem tudok megválni a gyártó rendszerétől. Egy ideig gondolkodtam, hogy veszek egy 2017-es P9 lite-ot (egy ideje már körülményes volt 1 giga RAM-mal élni), de végül pénz hiányában elfelejtődött a dolog.
Aztán most a karácsony miatt összegyűlt egy kis pénz, így hirtelen ötletből úgy döntöttem veszek egy telefont. 40-nél többet sajnáltam volna rá, de a korábbi tapasztalataim miatt bátran néztem szét a használtak között. Sok ember nem azért selejtezi le a készülékét, mert tényleg alkalmatlan már, hanem mert lejár a 2 éves hűség, stb. Én meg azért nem szeretnék készüléket váltani, mert kijön egy újabb, ami jobb, ha még a régi is tökéletesen megfelel.
- - - - - - - - - - - - - - -
Közületek cserélt már valaki akkumulátort a telefonban? Érdemes OEM akksit venni vagy az utángyártott is hozza a szintet?
-
Ck.
addikt
Üdv Hölgyek, Urak, BÚJJJÉK!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet-e szerezni a töltő nyílás ajtajára való gumi tömítést?
Tegnap este egyszerűen felvált és ki van nyúlva teljesen. Tervezési bravúr!!!!!444!! Ja, nem. -
laskr99
addikt
válasz
BRIKLY #18726 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem 2 éve már volt teljesítmény bajom vele. Újra rakás után 3 hónappal voltak összeomlások, elfogy, lefagy, ilyenek. Váltottam Oneplus 3T-re és ezek elmúltak. Romolni a sonyt nem lehet mert nem jó a kamera akkor max a gyárin alapulókon. Oneplusnál ilyen nincs.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Courage_7 #18725 üzenetére
Mindkettő kb fél év, amíg használható volt agybaj nélkül. Utána egyre több hülyeséget produkáltak.
Ez a Z2 meg már hány éves? És még most is tökéletes. Ráadásként erre még ott van a lehetőség más ROM-ot tenni rá.Sony telefon egy volt, amivel bajom volt. Az SP. Arra még "saját" ROM-ot is csináltam.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Courage_7 #18722 üzenetére
Kiakasztott a bezárogatással, újratöltögetéssel, ha valamit gyorsan meg akartam nyitni tuti hogy pont akkor jött rá az 5-perc, belassult, meghülyült.. Ha gyorsan lőni akartam egy fotót 1perc volt mire észhez tért a kamera. Ha látszólag észnél volt, ellőttem a képet, de végül a csak lekéstem, mert a semmit fotózta..
Sorolhatnám, sok-sok "apróság" amit nem várna az ember annyi pénzért. Előtte Mi4c-vel is hasonlóan megszívtam.. És végül úgy döntöttem inkább veszek egy használt Sony-t, azzal sosem volt bajom. Be is jött. És megfogadtam, nem is fogok többet mást venni, csak Sony-t.
-
kelly416
veterán
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Patrick76496 #18718 üzenetére
Szerintem se vedd meg annyiért már. Esetleg valami új Xiaomi picit drágábban nem játszhat?
BRIKLY: kifejtenéd ezt picit? Hogyhogy nem csinálta azt a P10, amit akartál?
-
PitkyePadvan
tag
én már sok-sok éve használom,
a helyedben újabbat vennék, de 30 felett semmiképpen sem venném meg.jó a telefon, de vannak már jobbak is szerintem
-
BRIKLY
veterán
válasz
Én 25-ért vettem gyönyörű állapotút, full dobozosan, mikor teljesen felidegelt a P10 lite. Nem bántam meg, tovább is adtam a hüvelyt. Akkuja kicsit gyengébb ennek, de cserébe ez a telefon azt csinálja, amit én akarok, nen azt, amit ő..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Én pénzt már nem adnék ilyen régi gépért. Bármi, bármikor megmakkanhat benne. Persze mehet is még 10 évig.
Viszont lassan kikopnak az utángyártott alkatrészek is a piacról. De ahogy gondolod.
Gyári rom iszonyú elavult, 3rd partyból van némi választék, de hiba nélküli nem lesz. Kamera eléggé komolytalan (főleg a custom romokon).A márkahűség, mint gondolat egyáltalán nem egészséges; kizárólag az adott gyártónak jó, ezen gondolkozz el, de teljesen off.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Courage_7 #18717 üzenetére
30-35 körül néztem többet is. A mostani 8-hoz képest mindenképpen jobb, amúgy nincs szükségem világmegváltó tárhelyre az alkalmazásoknak, mert csak ha nincs lehetőségem gép elé ülni, akkor használom a telefonom. A fölös gyári appokat meg valszeg kigyomlálnám, mint a V-nél, a médiafáljok meg mennek a 32 gigás kártyámra.
Az akksi még kérdéses, de papíron 2-3x annyit bír, mint a mostani telefonom. Ami már szintén sokat vesztett az állapotából.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Patrick76496 #18716 üzenetére
szia, attól függ, mennyiért. szerintem még mindig jó kis cucc és teljesen használható idegbajmentesen a mindennapokban, ha elég a 16 GB tárhely, meg ha jó az akksija. Mennyiért kínálják?
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok!
Vennétek ilyen telefont használtan? Jelenleg egy Xperia V-t használok 3,5 éve, azt is használtan szereztem be.
Különösebb bajom ezzel eddig nem volt (csak már gyengének érzem), viszont hallottam, hogy az újabb Sony-kkal már szoktak kijelző bajok lenni.
Ennél kell félni valamitől? Azért gondolkodok ilyenben, mert már 13 éve csak Sony telefonom volt és nem szívesen válok meg a márkától.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Cranberries
aktív tag
Nekem is van mágneses töltő adapterem. Az enyém olyan, hogy az egyik érintkező kerek a másik ovális, tehát rosszul nem is tudom rácsatlakoztatni, mivel nem "cuppan" rá.
-
PitkyePadvan
tag
Közben életre kelt.
Egyszer csak be tudtam kapcsolni, de az biztos hogy én csak a dokkolót használom.
Csak azt nem jó folyamatosan cipelni, mert egy kábelhez képest elég nagy, úgyhogy
marad a sima kábeles töltés alkalmanként. -
Grg
tag
A kínai töltök védelmében pedig annyit, hogy ami nekem van, azt talán erőltetve rá lehet tenni fordítva, de szépen látszik, hogy az egyik érintkező kerek, a másik pedig ovális. De nyilván van gagyibb is.
Mondjuk én nem is nagyon használom, mert nem valami stabil, a gyári dokkoló meg csak tok nélkül használható, szóval ész nem sok volt annó..
Igy marad a jó öreg usb
-
edk-
őstag
válasz
PitkyePadvan #18708 üzenetére
Nekem egy Z1C-n hasonló művelet után akkut és alaplapot is kellett cserélni.
A Sony védelmére annyit lehet felhozni, hogy a mágneses töltőkábel mind kínai termék, gyári nincs, csak dokkoló, aminél egyértelmű a behelyezés.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
RetepNyaraB #18709 üzenetére
És azt hogy lehet megállapítani, hogy csak az akksinak annyi?
A fura az hogy ez a töltő volt használva korábban egy ugyanolyan típusú telefonon, és volt hogy fordítva lett rátéve de annak semmi baja.+
Találtam erről kapcsolatban egy reddit post-ot.
Szomorú, az biztos hogy nem használok még egyszer ilyet... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
PitkyePadvan #18708 üzenetére
Átkozott sony, kreténül csinálta anno. Konkrétan nem emlékszem, de rémlik, hogy kicsinálhatja a telefont egy ilyen akció. Ha mázlid van, csak az akksi szállt el. Ha nincs, a táp áramkör.
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok!
Tudjátok van külső töltője a telefonnak. A minap vettem egy ilyet, és rádugtam a telefonomra.
Sajnos 5 másodperc után a telefonom elfeketült, és nem kapcsol be. Kiderült hogy fordítva raktam rá azt a töltőt, és jelenleg nem tudok semmit sem tenni.Ha töltőre dugom pirosan villog,
Ha arra a töltőre dugom amelyiket vettem erre a célra és a jó irányba akkor nem világít,
viszont ha az ellenkező irányba (ami miatt tönkrement szerintem), akkor folyamatosan világít pirosan, és nagyon felmelegszik a töltő.
Ha a SIM-es oldalát leveszem és megnyomom a piros gombot nem csinál semmit.
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot és a volume + - -t akkor sem csinál semmit.Van esetleg valami megoldás ami segíthetne?
-
edk-
őstag
válasz
Cranberries #18705 üzenetére
Ezt s helyet ajánlom. Már többször javíttattam vele.
-
Cranberries
aktív tag
Sajnos mostanában érezhetően kevesebbet bír az akkumulátor. Azt vettem észte, hogy töltésnél meglehetősen melegszik. A melegedés jelentkezik sima webböngészés alkalmával is. Ha töltőre dugom azt írja ki, hogy "lassú töltés". Szóval megérett az akksi csere. Tudnátok segíteni abban, hogy hol érdemes; tapasztalatok alapján!? Ja, Budapesten. Előre is köszönöm!
-
opisa
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #18701 üzenetére
Köszönöm a segítséget, belevetem magam.
-
edk-
őstag
válasz
RetepNyaraB #18701 üzenetére
Ugyan az eredeti drm kulcsokat nem állítja vissza, de így ismét működésre bírható a bionz képfeldolgozás és a zajszűrős fülhallgató.
-
RetepNyaraB
veterán
root xda
Ehhez nem kell lollipop downgrade és a bootloader is zárva marad (nem szívod meg a média drm kulcsok elvesztését).Azonban, mivel a stock Sony romok mocskosul régiek és egyáltalán nem ajánlom a használatukat, szükség lehet a bootloader nyitásra, ehhez a következő xda topik nyújt segítséget. Custom romok esetén persze mindegy a drm kulcs, hiszen nem használják őket. De ha mégis visszatérnél gyári romra, az egyetlen mód a TA partíció mentése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest