Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

Megnéztem a győri Sony Centerben (Árkád) tegnap a Z1C-t. Azt mondták, hogy ők is kedden kapták még meleg. Asszem 166e Ft volt kiírva rá. Egy neonsárga példány van kirakva.

Pozitívum: veszettül gyors és szemmel látható a szép szögletes Sony design.
    Negatívum: egy kicsit nehéznek érzem, de talán még vállalható. Azért az öltönyzsebet nem kicsit fogja húzni pl.
    A legnagyobb negatívum, ami miatt elfordulok tőle és ezt ne vegyétek trollkodásnak, az roppant gagyi érzet amit kézbe véve éreztem. Nem az összeszerelési minőségről beszélek, hanem az anyaghasználat okozta szubjektív érzésről.
    Sokáig volt C902-m, igen... fémből készült, nagyon jól összerakott telefon. Most egy Xperia P-m van már egy ideje... igen... fémből készül nagyon jó összerakott telefon. Ez a fóliával borított üveg nagyon... olyan fényes, lakkozott Lumia utánérzet. Nincs érzetre különbség a között, hogy egy fényes sima polikarbonátot fogsz, vagy egy fényes sima színes üveget. Márpedig a telefon többet van a kezünkben, mint a f*rkunk, így hát nekem igenis számít, hogy mit tapogatok. Nem egy szifon 5S érzés, nem egy HTC One Mini érzés és nem is egy Xperia P tapintás. Ez egy műanyag érzés, ami távolról annak is látszik!!! Igen :K Megfogva már nem tudod, hogy fényes műanyag vagy üveg... De ugye a spec. szerint üveg... De érezni és főleg látni nem nagyon lehet. Ez van.
    Szóval fémfetisisztáknak, mint nekem nem alternatíva nem kelt prémium érzést a fogása (egyébként a kinézete sem) vagy a phonearena, vagy a gsmarena ugyanilyen konkluzióra jutott egyébként anno a teszt végén... de más olvasni és más fogni. Aki viszont műanyag telefonról vált, annak határozottan előrelépés lesz már ez a készülékház is. Aki már alapba jobb összeszerelésű készülékkel bír, az maximum a hardverbe és tudásba tud beleszeretni... anyaghasználatba sajnos visszalépésnek is érezheti, mint én. Egyenlőre marad a P, vagy pedig egy 5S lesz, esetleg HTC One mini... esetleg Lumia 1520v... mint látható nálam a külső számít... egyébként szinte csak telefonálok vele.
    Hja igen... Nem kell elhinni amit írtam, győződjön meg mindenki róla. Nekem gagyi érzet, de ez szubjektív... másnak attól még tetszhet a tapintása, fogása. Ez valszeg' igy is lesz... mert nem hiába 10 telefonból majd minden 10 műanyag fröccsöntés, a többséget ez nem fogja zavarni... Ezért mindenképpen kisebbségi vélemény az enyém, így kezeljétek.

Új hozzászólás Aktív témák