Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz
bluemirage #31228 üzenetére
" A hívásbug alig fordult elő nálam. "
A hívás kapcsolásra bug nélkül is várni kell 1-2Mp-t, ébresztő használhatatlan mivel az időt nem tudja rendesen tartani
Igen bubisodik, maszekolás nélkül lötyögne a kupak, a fenti műanyag sem teljesen fix, van amikor nem reagál az érintőkijelzője....... stb....
Van s2 s4mini és lumia750 a családban mind JOBB és MEGBÍZHATÓBB készülékek.
Ez a saját véleményem, tapasztalatom. Örülök, hogy neked nincs vele bajod és működik rendesen ez az égetni való hulladék
De amúgy szeretem
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok.
Mikrofon kérdés megoldva, bevittem 1 mobilboltba ahol kapott új kupakot és megy kitűnően.
T-mobilos a telefon, tehát erre nincs CM, vagy nem lehet felrakni?
Reggeltől estig bírja nekem ennyi kell átlag használattal
-
mekker
őstag
válasz
nrbi001 #30143 üzenetére
Szia!
Én Ebayről venném, de lehet a többiek tudnak más forrást is.
Egy teljes szett (kupak+ház) szerintem olyan 4-6000Ft környékén jön ki:
[link]Custom romot csak akkor tudsz rá rakni, ha független készülék (kivéve pár gyári 4.1-re építkező fw-t). Innen tudsz ROMokat keresgélni (először ki kell nyitni a telefon bootloaderét).
Sok jó cfw van rá, pár ismertebb: CM 11, Carbon, Paranoid, SlimKat
Szerintem ezek közül érdemes választani.
Ha nem független, akkor vagy kitakarítod a gyári romot, vagy teszel rá Enigma-t, vagy Sirius-t. -
Obyboy
addikt
válasz
nrbi001 #30143 üzenetére
Ezt a rész én nemigazán értem:
"Hardver kérdés : Sajnos az alsó kupakját valamilyen okból kifolyólag visszaragasztották és halk vagy inkább úgy mondom h nem működik, ezt hogy érdemes orvosolni?"Addig rendben van, hogy visszaragasztották a (szürke vagy fekete) kupakot, de ezen a részen nincs semmi aminek normál esetben hangot kell adnia így nem tudom mi lehet halk.
Hogy érted, hogy nem működik?
Nem világít, nem rezeg a motor vagy nem érzékeli az érintéseket? -
nrbi001
senior tag
Sziasztok!
Ma került a kezem közé egy ilyen készülék.
Esztétikai kérdés : mennyibe kerül és hol érdemes rendelni hozzá 1 komplett házat ( akár kijelzőstől? ) Sajnos elég lelakott az egész.
Hardver kérdés : Sajnos az alsó kupakját valamilyen okból kifolyólag visszaragasztották és halk vagy inkább úgy mondom h nem működik, ezt hogy érdemes orvosolni?
Szoftver kérdés : Melyik romot érdemes feltenni? Telefonálok rajta , fb , + olx + hardverapró. Másra nem használom, ami fontos : stabil működés megfelelő gyorsasággal , 8 óra kijelző használat mellett 1 feltöltést birjon
-
Gyuresz
tag
Üdv!
Esetleg nincs valakinek pluszba a telóhoz felesleges felső műanyag kupak szürkébe? Természetesen kifizetem... -
lacy027
tag
válasz
darvinya #29732 üzenetére
Hát én sem tudom nálam mi van, de JB-től kezdve folyamatosan gond volt a videózással. Kezdődött a memória írásvédett (vagy hasonló) üzenetekkel, amit egy, olykor több újraindítás megoldott. Mostanában már csak elkezd a folyamatos kép szaggatni, onnantól ha nem állítom le pár másodperc múlva, akkor jön a kamera alkalmazás leállt üzenet, meg a félbehagyott videó. Ilyenkor újra is kell indítanom, mert ha így próbálok videózni, 10 másodperc után lefagy. Tárhely közben meg több GB van szabad.
MyPlayer sokáig jó volt nálam, pár hónapja szinte csak szaggatnak a videók, beletekerni is közel lehetetlen, mert megfagy.
Skype, ilyesmit nem használok. MobileVOIP, Zoiper amiket igen. Sokszor előfordul, hogy nem hallanak, vagy a jobbik eset, hogy csak a hang késik több másodpercet. Közben a wifi meg itt van tőlem egy méterre, mobilneten meg ne is próbáljak telefonálni. Elegem volt már, hogy háromszor kellett újrahívni valakit, hogy jó legyen. Másoknak tökéletesen megy azonos programmal és szolgáltatónál, de másik telefonon a voip.
Ezek miatt is nekem ezt a telefont már nagyon le kellene cserélnem. Nem vagyunk jóban. Én itt szidom a fórumon, ő meg mintha saját lélekkel rendelkezne, este, fényképezés közben kicsúszik a kezemből a térkőre, hátul a felső kupak mellett a fémen egy kis horpadást, meg az érintőn két, több centis repedést eredményezve. Működik, de nagyon le kellene már cserélnem. 0 Ft-ból ha ezt megoldom, varázsló vagyok. -
Obyboy
addikt
válasz
zsoltzsolt #29531 üzenetére
Én kaptam hozzá gyárilag bőrtokot így ha nem a kezemben van akkor az ideje nagyrészét a tokban tölti.
Így a ház sértetlen és a kupak sem kopik csak a sarkoknál fényesedett ki a tok miatt.
Jack dugót egy évig rendszeresen használtam naponta többször de semmi kopás vagy karc nyom a környékén. -
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #29531 üzenetére
Látnád az én telómon a kupakok hogy néznek ki.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bluemirage #29529 üzenetére
Én másfél év alatt már a harmadik alsó, ill antenna kupakot használom. Nagy csalódás volt ez a két alkatrész a telón, mert nagyon kopik, ronda is kopottan, ha meg fém, akkor legyen fém. Ne legyen rajta ilyen vacak, könnyen kopó alkatrész.
-
válasz
CJ4567 #29528 üzenetére
nekem egy pici bubi van már kb. 1 éve, de fontos, hogy a szalagkábelnek a vezetékeken kívüli részén.
Amíg nem terjed rá a vezetékekre, addig max egy nagyítóval látható esztétikai hibának nevezném.Az alsó kupakon van egy kis kopás, de mivel van cserekupakom, így még mindig nagyon szép állapotban van illetve szép állapotba hozható. Ez a jó egy festett fémben, hogy nem kopik és szép marad! A szappantartók kopnak és fényesednek rendesen.
-
SuTty
csendes tag
Üdv Mindenkinek érdeklödnéd hogy valakinek van-e szürke kupak az aljára, vagy hol tudnék ilyet szerezni?
Köszönöm elöre is! -
darvinya
titán
válasz
razorka777 #28855 üzenetére
Mint egyik fórumtárs is írta, hogy lassan 1 éve nem jött meg neki a kupak.
Amúgy engem is 1 hónap után szóltak, hogy nincs olyan termék vegyek drágábbat.
-
blisok
újonc
válasz
razorka777 #28837 üzenetére
Én elhagytam 2 napja egy fekete alsó kupakot.
Előjegyeztem a skyphone-nál egy ezüstöt (pink persze van raktáron. feketét még előjegyezni sem lehet)
Ha esetleg valakinek lenne egy eladó fekete, akkor szívesen megvenném. -
darvinya
titán
válasz
razorka777 #28851 üzenetére
Alsó kupak persze, hogy,könnyebb.
Mivel az arra van tervezve. -
s4tch
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Szóval nem kell bontani hozzá a házat, ez a lényeg. Az enyém is kezd hangyányit kopni a jack csatlakozó mellett, kicserélném. Alsó kupakból már a másodikat fogyasztom, a sarkokról nagyon hamar lejön a dukkó...
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #28849 üzenetére
Ez jó felső kupaknál az alsósáv szerelénél kicsit bajos a köröm, mikor megkarcolódik v. kellemetlenül betőrik a köröm.
-
s4tch
veterán
válasz
razorka777 #28837 üzenetére
A felső kupakot mennyire bonyolult cserélni?
-
razorka777
veterán
Előjegyeztem a skyphone-nál egy alsó és egy felső kupakot, mert nem kicsit van lekopva amióta tokban hordom.
Remélem hamar rendelnek, mert így nagyon csúnya a telefon.
Most már a tokot sem használom.
Mennyivel szebb a telefon csupaszon. -
darvinya
titán
válasz
tfalcon96 #28515 üzenetére
Max. a hátlap, alsósáv, kupakok.
A előlap/középrészen van a kijelző+érintő+plexi ragasztva.
Felszedhető, de ahhoz biztos kéz és eszköz kell!
Különben reped.Egyébként a kijelző körül van egy műanyag csík, az mihez tartozik?
Ez festék és az előlap/középrészhez tartozik.Nézd meg jobban a képet.
Még annyit kérdeznék, hogy az akkunak mennyi idő kell, hogy érezhetően romoljon az akkuidő?
Senki nem tudja, így én sem.
A gyártó is kb. időt saccol, ami 7 évben van meghatározva (de ez sokk mindentől függ ez az idő saccolás). -
tfalcon96
aktív tag
És hol tudok venni olyan kupakot, ami a telefon aljára megy? Ha lehet belföldről.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
razorka777 #27954 üzenetére
Így vagyok én is vele, bár az antennafedél és az alsó kupak kopása elég fájó pont
-
Merseyside
tag
válasz
bluemirage #27777 üzenetére
Igazad lehet pár dologban. Hívásbug nálam sem volt, a személyekhez rendelt csengőhangokat kezdte keverni.
Nekem nem a kupak kezdett el kopni, hanem a hátlap.
Én is feltettem a GPS Status-t a P-re, nem sokat segített. És ismétlem, minden segédprogram nélkül villám az F6, GPS, Wi-Fi és minden más tekintetben.
Mindezek ellenére nagyon jó telefonnak tartom a P-t, de az F6 jobb sw ügyben, minden belepiszkálás nélkül. -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #26960 üzenetére
Ezzel a kedves céggel az én vásárlásom baromi hosszúra sikeredett. Illetve nem sikeredett.
Röviden: mikor még meg volt a P, rendeltem egy kupakot, (rendeléskor zöld pipa volt, majd rá fél órára írták ki hogy nincs raktáron) majd másnap ellopták a telefonomat. Akkor ugye volt minden bajom, nem is figyeltem a rendelésre, gondoltam úgy is kihozzák gond nélkül. 3 hétre rá már gyanakodtam, írtam egy emailt hogy wtf?. 4 perc múlva válaszoltak, hogy ők bizony már feladták a posta futárnak, adtak is egy ellenőrző kódot. Megnéztem és valami győri címre szólt. Vissza írtam hogy itt valami nem ok. Akkor már nem voltak gyorsak, másnap válaszoltak hogy rossz kódot adtak meg, én már akkor rendeltem a kupakot amikor nem volt készleten, jövőhéten jön új, és egyből küldik. Ekkor már meg volt a P6, tehát nem foglalkoztam annyira az egésszel. 3 hétre rá, gondoltam írok egy szép levelet, hogy sztornó, kérem vissza a pénzt. (előre utalással fizettem rendeléskor) Másnap (pénteken) remegő hanggal felhívtak hogy megjött a kupak, hétfőn vinné a futár. Mivel jó szívű vagyok, mondtam oké hozza. (eladtam volna a kollégámnak, neki még most is P-je van). A kupak persze csak nem jött... Csütörtökön viszont pontot tettem a végére, felhívtam őkeg és vissza követeltem a pénzemet. Amit perdze még 1x kellet kérni hogy ugyan utalják már át, mert azt is elfelejtették.
Ennyit a skyphone-ról... -
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #26959 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
Balazska15 #26957 üzenetére
Alsó kupakra gondolsz?
-
Balazska15
senior tag
Szürke P-re "kupakot" nem árul valaki? Elsősorban Hajdú-Biharban, de Pest is megoldható vagy akár posta! Köszi előre is!
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Gratulálok a T-mobile-os garanciális szerviznek! Felküldtem a telóm mert nem tölt, ők visszaküldték azzal az indokkal, hogy nem megfelelő tartozékkal volt a csomagban ellátva. (Nem az eredeti Sony kábellel küldtem, hanem egy másikkal. Na bum szerintem azzal is töltenie kellene.) Ja s a telóhoz egyáltalán nem nyúltak, sőt a kupak is le volt esve. Most küldhetem fel megint az eredeti kábellel, csak az a baj, hogy szerintem azt kidobtam, mert gyárilag rossz volt. Hajrá szerviz, szép volt!!!!
-
koshmar
addikt
Múltkor írta valamelyikőtök, hogy rendszeresen cseréli a kupakot, mert annyira kopik. Akkor azt mondtam magamnak, hogy nekem majd nem kell, mert nem tartom farmerzsebben. Összesen vagy 6-szor volt eddig ott.
Már megjelent két apró kopásnyom a kupak két külső sarkán.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy mennyiért vinnék el biztosan ha el szeretném adni a telefont, makulátlan állapotban? (kupak eredeti, nem lötyög, nem kopott, karcos sehol végig tokba fóliába volt) T-s van még rá fél év garancia.
üdv!
-
darvinya
titán
Ezüst a legszebb.
Überelek egy olyannal, hogy nem költök többet a kopó kupakra.
Nemrég vettem pontosan olyanszínű festéket 1000Ft-ért 400ml-t.
Avval utána javítok, ha kell. -
kk831228
addikt
üdv!! Nektek nem kopik az alsó kupakról a festék?? most vettem észre hogy meg van kopva egy pár helyen. lehet a műanyag tok miatt?!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
darvinya #25038 üzenetére
Jól volt beállítva, mert amikor megvette akkor engem piszkált, hogy legyen beállítva és mind a két droidos készüléken ugyanazok voltak a beállítások. De ez már a múlt, elment a cégtől
A P-t eddig én használtam, de már egy családtag fogja az én acc-ommal (a megvásárolt dolgok miatt), de az email és a névjegyek máshol vannak tárolva.
Más, a Part Nero GSM-et messze kerüljétek el. Tegnap visszakaptam a P-t, de nem cserélték az átlátszó sávot hanem adtak egy másik használt készüléket ami egyébként újabb gyártású, mint az enyém volt. Kontár társaság. Ráadásul az alsó kupak egy picit lejárt és egyszerű leszedni.
-
Kom-ancs
tag
Üdv!
Alkatrészt honnan érdemes rendelni P-hez?Mert valami tingli-tangli bajai cégtől még múlt hónap 27-én rendeltem alsó,felső kupakot meg egy tokot,de azóta se ért ide a csomag!Egyéb értelmes honlapot meg eddig még nem találtam.
-
faham
aktív tag
válasz
Tomi0703 #24934 üzenetére
A kijelző az erőssége a telefonnak, full fényerőn Fényes módban nem gond olvasni rajta tűző napon
nekem semmilyen karc nincs rajta. Az alsó műanyag kupak kopott meg a sarkoknál, de ennyi.
Meg bubis lett az átlátszó sáv.
Nekem nem melegszik a telefon, mondjuk én nem játszok rajta -
TomWexX
addikt
Augusztus tizenvalahányadikán a skyphone-tól rendelt alsó kupakom még mindig nem érkezett meg (utalással kifizettem), így gondoltam utána járok. Kiderült hogy a soproni (??) posta már rég kézbesítette. WTF? Ilyenkor mi van?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
x64emulator #24672 üzenetére
Hát azután mennyei élmény lesz ezt használnod!
És mindenféle alkatrészt is lehet kapni hozzá ha elkopik/romlik. Az ilyen téren legnépszerűbb alsó kupakot is pl.. -
Mr.C
őstag
válasz
razorka777 #24326 üzenetére
És mi van ha az üzlet veszi le, hogy ne legyen ilyen? Én ahol láttam a P-t sehol se volt rajta kupak... szvsz azért mert pont az ilyen esetet szeretnék elkerülni.
Csak hogy optimisták legyünk a társadalomra -
razorka777
veterán
válasz
Black Phone #24325 üzenetére
A múltkor a médiában hiányzott a P-ről és az S-ről az alsó kupak.
Nem szép dolog,de hát........ -
TomWexX
addikt
Köszi! Most nagyon nem terveztem új telefont venni, de hát sajnos ez van... (egyébként ha valakit érdekel, a jelenlegi kiszemeltem a huawei ascend p6... bár még infó gyűjtés alatt vagyok)
Mondjuk ettől még a megrendelt kupaknak illene megjönni, max elpasszolom a kollégámnak. Ha ma sem jön, írok nekik egy email-t.
-
s4tch
veterán
Rendeltem a minap 2 db alsó kupakot. Most hívtak a webshoptól, hogy csak 1 db van, kérem-e.
2013-ban nagy elvárás, hogy a webshop pontosan kövesse a raktárkészletet...
-
Szimatka
csendes tag
Sziasztok!
Kicserélték a kijelzőt,az akkumulátort,a kis kupakot,átlátszó sávot,meg még nem tudom miket,de sajnos a hátlapot nem...
Van biztosításom,de hogy működik ez?
A hátlapot kellene cserélni,és azt a fekete gumiszerű csíkot ami a kijelző körül van.
Be kell fizetnem valamennyit,és úgy cserélik ki?Ha igen,mennyit? -
Deck
titán
Öcsém vissza kapta a P-t. 5munka nap alatt. Kapott új kijelzőt, új átlátszósávót, hátul a lötyögő kupakor fenn is kicserélték pedig nem írtuk gondnak. Nagyon elégedett a szervizeléssel!
-
s4tch
veterán
válasz
razorka777 #24001 üzenetére
Dettó. Ahogy írja itt fentebb a kolléga, ilyen pofás telefont nem szívesen tesz az ember tokba. Meg egyébként is, a tok vastagít, körülményes a használata, meghagyom a női táskákba. Nadrágzsebben tökéletesen elfér a telefon.
Azért elég gáz, hogy így kopik a kupak - legalább nem drága a pótlás.
-
razorka777
veterán
Megjöttek az ezüst kupakok
Ha kell valakinek,tölük nyugodtan rendelhet. -
TomWexX
addikt
Nincs véletlenül valakinek egy eladó ezüst kupakja? Most vettem észre hogy a hátsó részén lejött a festék..
Vagy már lehet valahol itthon is venni?
-
szente
addikt
-
válasz
half333 #23476 üzenetére
2012 novemberi vásárlás az enyém. Még nincs rajta, de gyanítom, hogy csak idő kérdése.
A 2 év gyári gari miatt még van kb. 1,3 évem, hogy kisírjam a garis cseréjét, ha gond lenne vele. Ha emiatt ugyanis valamelyik hajszál vékony vezeték sérül alatta, akkor a kupak alatti résznél gondok lehetnek... ahogyan ezt korábban írták. Már pedig oda eléggé sokmindent zsúfoltak be. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91 #23126 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy a szervizesek nagyon rendesek szerintem. A buborékosodás és a giro szenzor nem működése miatt vittem vissza. Feltették az új 100-as fwt, kicserélték a bubis üveget (sajna másik bubisra
), régebben elejtettem szal tudom hol voltak rajta kopások, így tutira mondhatom, hogy kicserélték az alsó kupakot,felső műanyagot, jah és az akksit és az egész kijelzőt is. Ezeket biztos, mert elkértem a szervízpapírt
Nem éri meg otthon bohóckodni vele, ha még garis -
Blue@X
senior tag
Nincs valamelyik fórumtagnak elfekvőben egy szürke kupakja?
-
horvath85g
aktív tag
válasz
half333 #21547 üzenetére
ha leesik magasról betonra akkor betörik. de ez majdnem az összes okos telefonra igaz.
a hátulja is be tud horpadni, nekem egyszer kb. 1 méterről leesett a sarkára, és behorpad a műanyag kupak, ami mellesleg nekem lötyög kicsit
az akkuról mindenki mást mond, tény, h nem egy akkubajnok. egy napot azért kibír akkor is ha közepesen használod. intenzív használattal 4-5óra.
a por nekem nem ment bele eddig. nem akarom bővíteni sem, mert van fényképezőgépem és mp3 lejátszóm is.
+ az összes zenémet feltöltöttem a google felhőbe, így azokat is elérem ha van net. -
BUSMAN2
csendes tag
Sziasztok!
Ma délután leejtettem a telefont és pont betonra esett. Az alsó kupakról lejött a festék és a kijelző körüli fekete keret sérült meg. Szerintetek hol tudnék ezüst színű kupakot venni hozzá? A kijelző körüli fekete keretet ugye nem lehet cserélni?
Üdv.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Volt már vkinek olyan problémája: hogy a Sim kártyatartó kidobja a Sim-et? Egyszerűen fél év után (annak ellenére, hogy sohasem cserélgettem a Simkártyámat!) egy nap alatt, kb percenként kilöki magából a kártyát és még a kupakocskát is! Ez garis probléma lesz egye?
-
zerdelyi
tag
Hello,
Esetleg sikerült ezüstszínű kupakot felhajtanotok? (Régebben, láttam, többeteknek szüksége volt rá.)
Ha igen, tudtok segíteni?
Köszi, üdv. -
törölt tag
Sziasztok!
Ma reggel megérkezett a Szingapúrból rendelt alsó sávom. (2500Ft szállítással együtt)
Meglepett, mert 8 nap alatt itt volt, közben minden egyen lépésről (rendelés fogadása, csomagolás, szállításra várás, szállítás) e-mail értesítést küldtek, és a csomagolás nagyon rendben voll!!!Egy bubis boríték rendesen megcímezve, benne egy műanyag doboz, abban egy zárható zacsi és abban az alkatrész! (Nagyon komolyan védve volt)
Rendeltem egy alsó kupakot is, de az Bajáról kellene, hogy jöjjön. Nos az ma egy hete lett rendelve de még semmi hír róla... Se visszajelzés, se csomag... Nevetséges!
-
retexis
tag
Ha esetleg van valakinek fölös ezüst színű alsó és felső kupak akkor szóljon.
-
Hullamos
tag
Sziasztok.Nincs nektek elfekvoben egy also kupak xperia P-hez....barmi johet piroson kivul(mert az van).Ha valakinek van,kerem jelezze.Koszonom
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #19108 üzenetére
Itt lévő PDF-ben van a felső kupakról is szó.[link]
Nem is olyan nehéz leszedni.
-
Manka76
senior tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy piros kupak eladó vagy esetleg egy link ahonnan rendelni lehetne.
Köszi.
-
1., nekem ezüst van 7 hónapja és nem kopik. De leesett a járólapra, a bal felső sarka behorpadt és lejött ott a festék. Látszik, hogy alatta is világos szürke... ami nem meglepő, hiszen alumínium. A lenti műanyag kupak kopásról hallottam, de nem tapasztaltam. A vásárlás hónapjában itt egy topikos csoportos beszerzés keretében rendeltem hozzá kupakot és elraktam talonba... De a kupak szerintem fehér müa.. ha így van, akkor a kopás szempontjában mindenképp az ezüst a jobb választás és egyedibb is. Az embereknek fekete szappantartójuk van és nagy részük meg van győződve róla, hogy ez az egyéniségüket is kifejezi.
A bátrabbak már fehér szappantartóval operálnak... főleg nők. Ebben sablonos világban már egy fém színű, fém telefon is kuriózum.
2., Anno engem is ez érdekelt. Volt egy topiktárs aki, még tavaly ősszel csinált Retrotesztet. Azaz csak telefonnak használta és az ő tesztje győzött meg és vettem meg, amit nagyon nem bánok. Nem mértem, de 2G-s telefonálásra használom és a NET-et is 2G-n használom (Opera Minivel) rajta... kb. napi 5 percet. Az akksi idő szuper. Sok telefonálással min. 2 nap, kevesebb telefonálással 3-4 nap is meglehet. A topiklakók többsége tablet funkciókra használja, azaz ahogy ők mondják kihasználják a TELEFONT, mint tabletet.Úgy 1 nap a biztos és nem célszerű másnap reggel ugyanazzal az akksival kezdeni a napot.
3.,A barátnőm nyomja néha rajta az Angry Bird-öt és akkor sem meleg. Max langyos, de mivel fém, lehet, hogy a kezének a hőmérsékletét vette át.
Napfényben nagyon jól olvasható. Telefonnak bátran ajánlom bárkinek.
Tablet funkciós célcsoportnak nem, ott már azért látszik, hogy alig 1300mAh!
Ha Te a kettő között vagy, akkor kérdezgess tovább.Ui: darvinya belezi ezt a telefont.. is.
Ezért lehet, hogy ő tudja vagy látta, hogy milyen az alapfestéke, vagy az alapszíne az egyes alkatrészeknek.
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
Ezüst színű készülékhez kupakot nem tud valaki? Vagy forrást?
Köszi -
d3kk
senior tag
Még mindig nem szóltak a T-mobile szervizesek hogy megjött a kupakom..
-
gerii
addikt
Bőrtok témában szeretnék segítséget! Találtam egy ilyet, van valakinek tapasztalata esetleg? Vagy eladó gyári bőrtok?
illetve ezüst KUPAK is jól jönne
-
d3kk
senior tag
valakinek nincs debrecenben eladó kupakja 1500-2000ért?
-
d3kk
senior tag
..Tegnap kaptam smst h megjott a téhez a telefon...
Ma mentem erte.
Sorrakerultem, es mikor visszakaptam a telot meglepoen tapasztaltam h nincs rajta kupak.. Mondom az meg hol van? Azt mondja: varjak kicsitszetnez..Azt mondja erre :
Mebjek a masik kollegahoz o majd elintezi a kupakot.Rendelt egyet ami csutortokon jon meg. Azt mondta h soron kivul menjek majd le ha kaptam smst tole..
Lefotoztam aszervizlapjukat amin rajta vannak sorszamok h miket csereltek. Amig bement egy helyisegbe addig csinaltam egy quickshotot..
Majd otthonrol feltoltom...
Azon a lapon ugyebar rajta vannak a beerkezett tartozekok is, es ott semmilyen modon nemvolt feltuntetve hogy a kupakjat is elvittek..
-
darvinya
titán
válasz
bluemirage #17253 üzenetére
Tévedés mert 2 mikrofonja van P-nek.
1 alul a sávban, 1 hátul a villanó LED felett.De ha valaki video felvétel készítés közben úgy fogja, hogy a kupakban lévő mikrofont lefogja akkor bizony Mono lesz, mert lekapcsolja.
(#17254) kirijima
Hagyd a PCC-t, tedd fel a SUS-t és avval frissítsd.
Azt kikapcsolt telonál kell használni és min. 65%-os aksinál.
-
Mivel tegnap nem voltam itthon, így ma került a kezembe a posta, ami bizony 2 darab (egy fekete és egy piros) Xperia P kupakot rejtett.
Nos, minekután ripityára törtem a P-m, így a kupakokra, de még a HDMI kábelére, és a gyári bőrtokjára sincs szükségem.Mivel itt hirdetni nem lehet, ezért csak ennyit jelentek ki...
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #15814 üzenetére
Így igaz, aludtam.
Persze ha használom akkor 3-4 óra és lemerítem.
(#15815) Sethdobaloah
Te vetted fel a torx csavart.
Ebből az jött le, hogy már levetted a kupakot.
-
törölt tag
válasz
Jodanovich #15808 üzenetére
Egyrészt sosem fogsz 2.3-at használni rajta, mert most is ICS van rajta ès jön a JB is. Az alsó sáv tud buborékos lenni, de ez is javítható, míg a lötyögést sem veszed észre ha ragasztócsík van a kupak alatt.
De mindenkinek jobb is, ha inkább egy kínai vagy kóreai telefont veszel neki, mert azok mind tökéletesek ugye. -
yodamester10
őstag
válasz
Jodanovich #15808 üzenetére
Én novemberben vettem 2 év hűséggel a telenornál a p-t,és semmi gondja.Teljesen gyári egy-két app-ot raktam fel rá ami tetszik.Nincs buborék,nálam elmegy két napot egy töltéssel,és nem mozog a kupak.Én nokia 5630-ról váltottam első érintős telómra és meg vagyok vele elégedve,amire nekem kell.Néha fotózok vele egy két dolgot de nem lógok rajta, arra ott az otthoni gép.Egy iphone 4 mellé rakva sokkal szebb a képe a P-nek pont megfelelő a 4"-os kijelző.Z-t is vehetnék,csak kérdés minek?5" kijelző?Minek?85%-ban a zsebemben lapul a készülék.Persze van a másik alternatíva is,aki kockul egész nap a telefonon és szidja,hogy milyen hamar lemerül.
Ezeket itthon fotóztam,nem olyan rossz ez.
-
Jodanovich
senior tag
válasz
werszomjas #15807 üzenetére
Ezt elég volt elolvasni... csak azért. Htc Sensationnal látta a csajom mit szívtam, neki normális telót szeretnék...
"Milyen ismert hibái vannak a készüléknek? – A kijelző 2.3.7 alatt 72%-os fényerő fölött összemossa a sárga és zöld színeket, valamint szintén 2.3.7 alatt a színátmeneteket bizonyos esetben sávosan - magyarul, jó csúnyán - jeleníti meg, de csak ha háttérképként alkalmazzuk. Sima galériában nézve rendben van. Mindkét problémát az ICS-ben már javították. Pár hónap használat után megjelenhet egy apró átlátszó buborék az átlátszó sávban, ami többnyire csak fény felé tartva látható (A készülékek igen kis százalékánál jelentkezik). Szintén kis százalékban előfordul, hogy az alsó műanyag kupak "lötyög". Inkább csak mozog. Ha valakinél tényleg nagyon lötyögne, akkor a legegyszerűbb megoldás, hogy egy papírcsíkot tekersz a telefon alsó része köré, majd erre ráhúzod a kupakot. Ami így megfeszül és nem fog lötyögni."
Köszi, minire én is gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest