Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy hete van fönt a JB és az említett bugok közül egyik sem jelentkezik.
Viszont sokkal jobban merül!!!
ICS alatt erős nyúzással is kibírta reggeltől estig, normál használattal bő 2 nap is meg volt.
JB-el 9-10 óra alatt lemerítem, de ismétlem folyamatosan használom tehát a kijelző eszik sokat.
A stamina mód semmit nem ér szinte még rosszabb ha be van kapcsolva.Egyedüli dolog ami mégis van bug, hogy NFS-ben laggol rendesen.
-
Deck
titán
A játékokról van tapasztalata valakinek? JB-n is ugyanolyan jól mennek mint ICS-en? Elsősorban ezekre gondolok: MC4, Gangstar Rio, NFS Most Wanted, GTA Vice City. Mivel sokan panaszkodnak laggolásra közben.
-
válasz
skynet666 #14930 üzenetére
bocsi a mobilnetet teljesen kifelejtettem a felsorolásból.
...
más:mikor jön már a következő android verzió??
ha frissítem akkor a programjaimat is újra kell majd telepíteni? a play fog vajon majd szinkronizálni a frissítés után és felrakni megint a programokat?
igazából a nfs:most wanted játékállást félteném. nagyon sok ellébecolt munkaidőm van benne. és ha már sikeresen elloptam ezt az időt a munkahelyemtől akkor szeretném ha nem kellene újrakezdeni -
knajf
senior tag
válasz
imitto #14480 üzenetére
Szia!
Újonnan elég jó ár érték arányt képvisel ez a telefon, a minőségről nem is beszélve... amit kibír...
Ha függetlent veszel akkor olyan ROM létezik rá, hogy semmi nem fog rajta akadni. NFSMW -t nem próbáltam de youtube a barátod, szerintem jól fog futni, talán a gyári romnál letölthető a játék alapból csak már nem emlékszem, hogy pontosan az volt e. Jól látod, a gyári szoftverrel döcögős, de tele van szemét szolgáltatásokkal, amik fölöslegesek. Az SL árban kicsit fölötte van, de ha nem akarsz mókolni a telóval (bár elég csak 1x megtanulni mit hogy kell, utána már nagyon gördülékenyen megy minden) akkor azt merem még erősen javasolni, azt hiszem 90e ft körül alakul az ára függetlenül újonnan. A GPS nekem elég jó, nyílt terepen 4másodperc alatt fog jelet, ha egyszer már "megismerkedett" a műholdak állásával. A P házáról annyit mondanék, hogy ez a fémház ez rettentő sokat kibír, sajnos tapasztalat alapján mondom.
-
Deck
titán
Modern Combat 4, GTA Vice City, Gangstar Rio, NFS Most Wanted, Asphalt 7, Nova 3, Dead Space, ezek mind jól futnak full grafikán. Tegyük hozzá mindet megvettem nem warez.
-
tfalcon96
aktív tag
Még azt szeretném megkérdezni, hogy még az ICS megjelenése előtt írták, hogy a képernyő sárgásodik(vagy valami ilyesmi), és ez valami White Magic betegség, ezt már sikerült javítani? Emellett a sebességbeli akadások már nincsenek(tudom, hogy ez eleve is minimális volt)? Illetve, hogy a játékok hogy mennek rajta? Elbír az erősebb játékokkal(Asphalt 7, NFS Most Wanted)?
Biztosan le volt már írva ezekre a válasz, de valahogy nem tudom megtalálni őket.
-
tfalcon96
aktív tag
"A készülék belső memóriája 16 Gb melyből az alkalmazásoknak 2 Gb, a többi adatunknak kb. 11,3 Gb jut." Ez mit jelent? Tehát nem rakhatok a télóra 2GB-nál több alkalmazást? Pl. Ha rárakom az Asphalt 7-et, ami kb. 1,7 GB körül van, akkor már nem rakhatom rá a NFS Most Wantedet, ami kb. ugyanennyi helyet foglal?
-
Njördli
tag
válasz
@ngryb1rd #10890 üzenetére
Mindegyik kompatibilis, az nfs most wanted is a a megfelelő verzióval gyönyörűen fut
. Gta III, Vice city, shadowgun, dead trigger is megy szépen. Egyedül amit eddig találtam és játszhatatlan, az a Batman
ark Knight Rises, az már annyira tápos grafikailag hogy nem elég hozzá a telefon hogy élvezhető legyen.
-
darvinya
titán
válasz
Suffocation #9955 üzenetére
Nincs a Menüben biztonsági mentés app?
SD kimásolod háttértárra.
Android mappában van NFS-nek a 700MB-ja(ha nem ott van akkor külön mappába) azt bármikor visszarakható.
De kell maga installáló/indító apk-ja is kell amit le kell tölteni.
Ha van root-od, akkor EsExplorer app backup.
TB-vel minden kinyerhető, de a rossz is.(#9956) Gyuresz
Vcard biztonsági mentés helye.
SD/system/PIM/xxxxxx.vcfDe ezt ki is írja amikor mentést végzi.
-
Suffocation
csendes tag
Biztonsági mentést mivel lehet csinálni? Amit ha vissza rakok valamivel, akkor minden telefonszám, app-ok és dolgok megmaradnak, pl NFS most wanted game hez 700 mb dolgot töltött le, ezek is meg maradnak pl ?
-
somadog
tag
Szia, én szoktam használni és csak jókat tudok mondani. 106cm Plazma és egy jó hosszú kábel a fotelig. Aztán mehet a képvetítés vagy videó, akár internet. A legtutibb, hogy a tv távirányítójával tudok mindent csinálni. Ha meguntad az előbbieket akkor pl. NFS install és tolod a TV-n. Nagyon állat :-D végszó: és ezt mind FULLHD-ban és zökkenőmentesen.
Nekem ez a tapasztalatom. Minden jót.
-
Mister X
tag
válasz
wallace #8326 üzenetére
Hali.
Nekem mini pro-m volt,(azaz még van is amíg valaki meg nem veszi
),ami belül ugyanaz mint a mini,de szerintem egyáltalán nem lassabb. a galériában nagy felbontású fotók nagyításakor egyértelműen gyorsabb a P. Full hd videót akadás mentesen viszi,játékoknál sem tétovázik,bár még csak NFS futott rajta. A görgetést is simábbnak érzem ezen mint a pro-n. Szóval szerintem nem lassabb,sőt gyorsabb a P.
-
Bitpalace
senior tag
köszi!
Viszont abba még valaki tudna segíteni, hogy játékokat felteszek, amik szeretnének letölteni maguknak cuccokat... De egyik játék sem tud letölteni semmit (real steel, nfs shift gta 3...)
Ilyenkor mi a teendő?
-
hurrikan
addikt
válasz
palmeriasFAN #2018 üzenetére
NFS Shift jól megy. FIFA12-t nem próbáltam de szerintem az is.
Warezzel azzal próbálkozol amivel szeretnél, de ne kérdezd meg a fóromban nyíltan mert tilos.
PLAY-en a Google fiókodhoz rendelt bankkártyáddal fizetsz. -
palmeriasFAN
csendes tag
Fifa 12és az NFS Shift jól megy a mobilon?
Szerintetek ha torrentről töltöm akkor teljes verziót kapok?
Vagy ne próbálkozzak ingyen hanem vegyem meg? -
DraXoN
addikt
válasz
neorow1 #1897 üzenetére
atyám... nem véletlen nem játszom ezen fajta játékokkal az irányítás számomra rémálom (próbáltam párat ... igaz csak ingyeneseket). Az fps műfajt meghagyom aszem PC-re, a NFS irányítása elmegy, de sose volt a kedvenc kategóriám a "tuningverda" műfaj (NFS Porshe unleashed volt az utolsó ami tetszett az NFS szériából)..
Nem tud inkább valaki valami igazán jó stratégia játékot rá (age, vagy civ sorozathoz hasonlók érdekelnének... esetleg C&C is)?
(annak még eltudom képzelni, hogy normálisabb az irányítása)
Egyébként csak én vagyok olyan, hogy google playről szerzek be mindent?
(eszembe nem jutna "warezolni" a telefonon... )
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #1888 üzenetére
Modern Combat 3: Fallen Nation
van még egy pár de azokat megtalálod te is.
-
NY_A
őstag
Pepeninho
Én a legnagyobb hazai torrent oldalról szedtem le őket, ott le van írva miként kell őket telepíteni.
Bitpalace
Én még az NFS Shiftet próbáltam rajta összehasonlításképpen a régi telefonommal, azon elég szarul futott, ezen kifogástalanul.
klai
Igen, ez sajnos szolgáltató függő.
-
NY_A
őstag
Én a GTA 3 és NFS Hot Pursuittal játszok, mindkettő hibátlanul fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest