Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kerpok

tag

Hahó emberek!

Na mivel faterom hamarabb vette meg a telefont jol le is nyultam egy kis tesztre.
    Amit nem tudtam még jol meglesni: GPS

De a többit igen.Úgy ahogy.

Na akkor, kezdjük a camerával, mert volt itt egy kolléga, aki a w810i és c702 között vacccilált.
    Mivel nekem w810im van csináltam képet lessétek meg és keressetek különbséget.

Normal kép w810i: [link]
    Normal kép c702: [link]

Macro kép w810i: [link]
    Macro kép c702: [link]

Amire felfigyeltem, az az volt, hogy mikor a kamerát elindítottam a szobába, ahol viszonylag kevés fény volt, a keresőkép eléggé motionbluuureos. Ez fura! Aztán kimentem a szabadba ahol megkapta amit akart, és lám, ott tökéletes.
    Ez azért volt fura, mert a w810im nem csinált ilyet.

Én megvagyok elégedve a c702 teljesítményével, amire nekem kell arra tökéletes lesz majd...

A tel sebessége normális, nincs semmi akadás. De rem a az újabb szoftverek még javítanak majd rajta....

A mivel fater az építkezés világában dolgozik, azért is mondtam hogy vegye ezt, mert Strapa ez a tel, így le is lett tesztelve a karcállóság! HÁÁÁT sajnálattal közlöm, hogy nem az! :O De talán egy védőfólia majd segít! De aki zsebben fogja használni és vigyáz rá, annak nem lesz vele gondja! Még 1xer mondom, Fater leszarja azt hogy az egy telefon, neki csak a telefon szolágtatás miatt kellett! :D

Nagyon praktikus lett benne a az inteligens keresés, ez nekem nagyon bejött.
    Ez azt csinálja, hogy a föképerőny egyből kidobja a telefonkönyvben lévőket, úgy minha a kapcsolatok közt keresnél. ÁLLAT!

Szép nagy kijelzője jól látható, igaz napban már sasolni kell, de hát ez van, max segít egy jó fehér hátterű téma!

Ami még fejbe vágott az az, hogy már az sms-eket is lehet a mem kártyára menteni, ill csoportokra bontani! Ez egy remek ötlet szerintem! W810ihez képest ez is ÁLLAT!

A MÉDIA kezelő rész is tök jó, nekem nagyon bejön!

Zenehallgatást nem végeztem, mivel még csak 1 db mp3as csengőhangott tettem fel neki, az is az OLDPHONE volt, mert hogy Fater csak azt hallja, így nem másztam ebbe bele, de tuti olyan mint a w810i, megabassz az van bene! :)

Bluetooth szolgáltatása tökéletesen működött.

Hangszórója jó.

Fater állítása szerintem 1 1,5 napot bírt neki az aksi, igaz ő sokat beszél.
    Mondom az nem lehet! Erre sasolom, hogy a bal felső sarokban ott figyel a 3g-s ikon! Na fasza, minden hívás és sms az a GPRS és 3Gs hálózatra volt állítva, így ez jól leszívta az aksit! :(( Visszaállítottam "CSAK GSM" üzemmódra! Így rem feljavúlt a teljesítmény!
    Szal az aksi egy kicsit gyenge, de hát ez van!

A gombok elsőre furák, de könnyen hozzá lehet szokni! A "fel ill leteszem gomb" (fater szavai) kiemelkednek kicsit, így azokat könnyebb lenyomni, de akinek nagy platán újjai vannak az azért ezzel meg fog birkózni.

hát asszem ennyi, ha vkinek kérdése van, írjon nyugodtan.

én asszem köv hónapban szerzek egy ilyet.

Nekem tetszik.....

Pókos
    :))

Új hozzászólás Aktív témák