Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Varszegig #24254 üzenetére

    Én is használatra veszem, de ha el akarom adni, a legtöbbet szeretném érte. ;) Ebben pedig benne van az idő előtti eladás, és sok kis apróság is. Pl. amikor meghirdettem a Wave-et, nem kellett volna még, mert 1 hónapra voltam az új telótól. Mégis meghirdettem, mert tudtam hogy hó elején több az emberek pénze, ráadásul karácsony előtt van esély normális áron eladni, mint esetleg január elején. Én 89k-ért vettem július elején, és 65k-ért vitték el. Tehát 24k bukó, de ez ugye nem bukó, mert használtam nem keveset. Biztos hogy jövő év elején 50-55k-nál többért nem ment volna el, így jobban jártam, hogy majd 1 hónapig SE S500-at haszálok ideiglenesen, cserébe viszont 1 nap alatt elvitték, annyiért, amennyit szerettem volna érte kapni.
    I4-ből egyéként lehet hogy 32Gb változatom lesz. Hosszútávra gondolkodom, és szvsz. 2011-ben nem fogom cserélni, hacsak nem lesz valami best buy vétel.
    Sokszor cserélgetem a telefonokat, így van benne tapasztalatom mikor lehet még jól kiszállni egy adott tipusból. Régen jó pár évig telefon adás-vételből éltem, lehet innen is ragadt rám tapasztalat. ;)
    Tehát aki váltani akar, és tudja, hogy mit venne helyette, a különbözetet is elő tudja kaparni, az még ünnepek előtt váltson, főleg aki még 90k környékén vette. Mert 50k környékén jövő évben eladni nagy bukó lesz. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák