- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
mixi10 #20654 üzenetére
Ebony grey. Ilyen van nekem is.
Színek: én úgy tudom (láttam képen), hogy van teljesen fekete, Ebony grey és Grey (alu) változat is, utóbbi csak Ázsiában.Ami érdekelne, hogy megtudjuk a más színű változatoknál is átlátszó e a műanyag als-felső sáv?
T-mobilos és független előnyök ill. hátrányok:
A szolgáltatós 2 év garis, amiből az utóbbi csak szoftverre igaz, de az sem rossz ha valamiért megáll és cseréltetni kell
Bolti garanciában én egyáltalán nem bízok, főként, hogy SAMOLED kijelző sincs minden zugszervíz polcon!
90K volt akciósan az utolsó darab MM-ban, én épp ezért 2 hónaposan, T-mobost vettem jóval olcsóbban, lepapírozva az addigi tulajjal. Talán így a legbiztonságosabb, költésghatékony megoldásHátránya, hogy mint írták, nincs rá olyan gyakorisággal FW frissítés. Sőt, azt hiszem eddig egy sem volt. Eddig nem is éreztem, hogy szükség lenne rá, talán ha tényleg a GPS -t hamarabb megtalálja, akkor megéri.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #20641 üzenetére
Visszatérve: a probléma, hogy volt egy közvetlen link, amire rányomva csak egy szöveget ad ki, hogy nem elérhető etc Mivel a szövegben nem volt benne hogy mi az az alkalmazás, és melyik országban érhető el, így eléggé hiábavaló bármit is állítani. Ráadásul az ilyen hiba üzeneteknél országot sem válthatsz, de ha választhatnál, akkor is a Home-ra ugrik és sosem tudnád meg, mi is az az alkalmazás. Remélem így már érthető, miért kellett az alkalmazás neve
Magyarországon elterjedt, hogy rosszul linkelünk, nem az alkalmazás jellemzőjét, a nevét tesszük a szövegbe, hanem hogy itt
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest