- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
Nekem Tmobile-os készülék van E6os szoftverrel eddig teljesen jól működött pedig mindent kipróbáltam rajta!
Bár kisebb sms-t lehet vele írni mint a nokia-val mivel nem kezeli az ékezetet jól, és ha bluetooth-on küldenek valamit akkor azt csak a telóra akarja menteni nem lehet valahogy beállítani h alapbol a memóriakártyára mentse??? -
aphra2
senior tag
Az E2 az a pannonos szoft, az E6 a T-s, hogy a függetlenen mi van azt még nem tudjuk ,mert ilyen tulaj még nem írt ide, de egyszerű, mert ha engedik ,hogy bekapcsolt állapotban megnézd (pl: egy bemutató darabot) akkor megtudod nézni mi van rajta, fentebb olvasva leírva a kód.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
polonic
félisten
Sziasztok!
Szeretnék ilyen telefont venni, de az olvasottak alapján kicsit elbizonytalanodtam. Mindenkinek pannonos készüléke van itt? Az E6-os szoftverrel van valakinek? Eddig egy ember írta, hogy neki. Ezzel már tökéletesen működik? Másnak mi a tapasztalata vele? Ja és ha függetlent veszek a fotomarketben, jó ára van szerintem, gyári garanciás, azt E6-os szoftverrel adják szerintetek? -
Cserk
csendes tag
Üdv
Nekem is sikerült belenyúlnom a jóba...
Két ilyen készülék is a család birtokában van. Első szervízjárat az újpesti "C"-betűs hivatalos márkaszervízben történt meg. A pólusban lettek leadva hangproblémával. Egy hét után visszakaptuk őket, hogy a hálózaton végzett tartós tesztelés során nem volt tapasztalható a hibajelenség!!!!!!!!!! Magyarul nem csináltunk vele semmit, majd visszahozod megint... Ez is történt. Bevittem a telókat és közölték, hogy TÍZ munkanap múlva értesítenek. Ez nem történt meg. A tizedik munkanap leteltével berohantam meló után, hogy még négy előtt odaérjek, mert akkor zárnak. Közölték, hogy még nincsenek kész a telefonok. Na ekkor durrant el az agyam...Kértem a telókat, még ha nincsenek is készen meg a panaszkönyvet. Erre valahogy az egyik teló hirtelen elkészült, de a másik sajnos problémás és három szervizes után most már a főnök fog vele foglalkozni. Hát mondtam, hogy nem fog vele foglalkozni, mert elviszem. Írtam egy kis bejegyzést a panaszkönyvbe és elhoztam a telókat. Az egyikhez neem nyúltak a másikon E2 szoft van. Ez július elsején történt. Azóta a hangprobléma megszűnt...Egészen eddig...ma már kétszer megcsinálta a mókát. Mellesleg ha rádiót hallgatok huzamosabb ideig rajta akkor úgy megfagy, hogy akksi levételével lehet csak újraindítani, mert nem reagál semmire, csak "...szól a rádióóóóó...".Szerintetek?
-
Solger
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan írhatok vele teljes (asszem 320 vagy 360 karakter) hosszúságú sms-t? Csak 160 karaktert vesz 1 sms-nek, a többi szöveget már 2. sms-ként küldi. Köszi a válaszokat!
G.
-
aphra2
senior tag
Végül is mindegy ,hogy E2, vagy E6, ha jól működik, nekem eddig jó, most már nincs hang probléma, nem indulgatott még újra , és nem is fagyott le.
Viszont, az ébresztésnél 2 napig működött a szundi opció, aztán azóta se, cserébe el is aludtam egyszer, tehát van még mit csiszolni a szofton, de a fő funkció a telefonálás legalább megyProbléma??Hát az meg micsoda?!!
-
hubesz1
csendes tag
Hát gyanítom a pannon hamarabb elő akart rukkolni a piacon egy ilyen "ütős és jó árú" telefonnal, mint az S3310, ami sikerült is, hiszen bő egy hónappal hamarabb volt a elérhető a teló a pannonál,mint a magentás szolgáltatónál. Csakhogy gyanítom, amíg a T-Mob. lényegesen nagyobb multi révén több pénzt tud áldozni, a legújabb firmware saját cégére szabására, addig a pannont szorította az idő, hogy minél előbb piacra dobja a 990Ft-os akciót, annak ellenére is akár, hogy lehet hogy tisztában voltak a korai firmware bugjaival. Inkább kiadták így, a user úgyis elviszi-megveszi, a hűség megköttetett, ráérnek utána javítgatni frissíteni a telefont. Jövő hét elején visszakapom újra az enyémet, kíváncsi leszek, hogy esetleg a pannonnak is lesz-e már E6-os megoldása. Mert, ha nem akkor lehet verni náluk az asztalt, hogy a T-csoportnál bezzeg gyárilag azzal jönnek. Ez szerintem egyértelműen a pannon szégyene, nem a Samsungé...
-
nagyúr
Ha letelik az 1 év garancia, akkor tutira rakatom rá a független legújabb szoftvert, mert botrány, amit a pannon előadott ezzel fw verzióval... Legalább kiadhatnának egy elnézést közleményt, vagy jóváírhatnának a számlánkon mondjuk X Ft-ot méltányosságból... Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt a hibás programot a Samsung csinálta, vagy a Pannon barkácsolta rá már házilag? Mert, ha az utóbbi, akkor a Samsung helyében is fenékbe billenteném a Pannont...
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok
Ma vettem egy ilyen s3310-est a T-mobile-nál, és olvastam h sok embernek gondja van a teló szoftverével
hol tudom megnézni h milyen szoftver van a telón?érdemes elvinni abba a márkaszervízbe?
Hogy lehetne feltenni a legújabb szoftvert ha ez nem kártyafüggetlen?És még1 kérdés ha bluetooth-on küldenek valamit hogy lehet beállítani h alapbol a memoriakártyára mentse?
Kösz a válaszokat! -
hubesz1
csendes tag
Sikerült megszereznem az E6-os firmware-t (gyári, független) Az egyetlen gond az, hogy ezt nem lehet csak úgy feltenni a pannonos telókra. Amit ezután írnék, az úgyis ki lenne moderálva (jogosan), viszont annyit leírok, hogy otthoni módszerekkel nem lehet a hálózati lockot feloldani, legalább is az én tudásom alapján. A korábban belinkelt progi jó lenne akkor, ha a teló már független.
Azért az tényleg vicc, hogy az E2-es firmware-t várom én is, hogy rátegye a szerviz, miközben E6 is van, sőt F1 is, bár az nem tartalmazza a magyar nyelvet.. -
Jag
senior tag
válasz Hikvision #222 üzenetére
Itt egy buheraszoftver hozzá.
Még nem próbáltam, egy flashelos oldalon találtam. Firmwaret még keresem. -
aphra2
senior tag
Az lehet , de még véletlenül se találtam olyan opciót, és eddig sem állítottam külön,
de ez legyen a legnagyobb hibája, csak zavar hogy a szoft buzerálással nem teljes értékü a teló,.... de legalább nem megy el a hang .Ez az Aradi utcai szerviz tényleg összevissza müködik, másik fórumon olvasom , hogy az elkészült telóról küldenek sms-t, engem meg csak simán felhívtak, mondjuk minegy,
de ahogy esik úgy puffan[ Szerkesztve ]
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
hubesz1
csendes tag
Azért az is érdekes, hogy kergetjük az E2-es firmware-t, miközben függetlenből E6-nál tartanak...
Persze lehet, hogy a függetlenek más metódus alapján számozódnak...[link] -
aphra2
senior tag
Azt ,hogy ébresztés után bekapcsolja magát pin kérése nélkül, mert amig nem volt fw csere addig müködött.
Kikapcsolt állapotban nálam is müködik az ébresztés, ( még jó hogy ez megy)Saycz: a Samsung szervizbe voltál, az Aradi utcában?
Nekem egyből jó lett, eddig nincs újra indulás, talál hálózatot is, nem megy el a hang, bár 2 nap után ezt még korainak tartom kijelenteni
Viszont E2 óta nem jelzi a teló a hálózati infót vagy mit , tehát ,hogy hol vagyok, nem irja hogy Budapest, vagy a metró állomást, csak hogy pannon , oszt csáá..
Szinte biztos vagyok benne hogy ez a sok hülyeség amit csinál a pannon szoft miatt van, gyárilag nem lehet ennyire szar egy teló.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
nagyúr
Mit értesz automatikus bekapcsolás alatt? Ha azt, hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt a telefon, akkor nálam működik. De, ha azt hogy ébresztés után bekapcsol a telefon, telefon és feláll a hálózatra, akkor az nálam sem működik. Viszont, ha kikapcsolom az automatikus bekapcsolás funkciót, akkor kikapcsolt állapotban nem ébreszt.
-
Hikvision
senior tag
Voltam ma bent a Csoda oktogon szervizben. Bevittem a telefont meg a garancia jegyet, mondtam, h szoftvert kéne frissíteni, erre mondták h durván 1hét az átfutási idő. Mondom ne vicceljenek velem, itt olvastam h helyben megcsinálják. Erre mondták, h jól van akkor adjam oda a telefont meg a gar. jegyet és jöjjek vissza 30perc mulva. hát mondom ha ez valami sufnyi gsm szerviz lenne akkor azt mondom, h szerencsém volt de így azért elég érdekes a dolog. Na mind1. Visszamentem 30perc múlva odanyomták a kezembe a telefont meg a gari jegyet, és viszlát. Kocsiba kapcsolom be nézem, rajta van az E2 FW. na mondom akkor teszt. Az első telefonálásnál kikapcsolt a telefon. Utána bekapcsolásnál nem talált hálózatot, aztán vagy 5 restart +gyári beállítások és tudtam hivni, de kb 15-20sec után eldobja a hálózatot. TEHÁT Szarabb lett mint volt Köszönjük Neked Samsung S3310. EBBEN TÉNYLEG JÓK!!!!!
20 éve a PH-n.
-
aphra2
senior tag
Valakinek működik az ébresztéskor az automatikus bekapcsolás?
Nálam csak a legelső fw-vel ment, azóta se az E1 , se az E2-vel, nem kapcsol be,...
és igen bevan állítva, hogy kapcsoljon.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
aphra2
senior tag
-
aphra2
senior tag
Meg van az E2, Oktogon....9 előtt vittem be, 10-kor már csörögtek, hogy kész.
Megkérdeztem, függetlent csak a gari lejárta után nyomnak rá,
mondjuk nem bonyolódtam bele de a gari 1 év a hűség meg 2 év, most akkor melyik után?
Végül is mindegy, ha jó akkor felőlem lehet pannonos az fw.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
hubesz1
csendes tag
Gyanítom az E2-es firmware-rel sikerült kijavítaniuk ezt a hangelmenős problémát. Nekem az E1-es van, és produkálja a hibát, páromnak az E2-es került fel, és semmi galiba. Mondjuk, neki egy héttel későbbi a feltöltés dátuma.
Ezeket a firmware-eket le lehet valahogy menteni a telóról? Mert akkor ugye a gari kérdés is megoldódna, amennyiben egyéb hiba esetén, vissza lehetne tölteni rá a "backup"-ot.
Én is visszaviszem az enyémet, hogy rakják rá az E2-eset, bár ki tudja, lehet, azóta újabb is van... -
aphra2
senior tag
A héten rállok erre az E2 dologra én is.
Ma sikerült leejteni betonra , persze pofára esett, a kijelzőn lett 3 homokszem által okozott pötty, és a sarkáról lejött a festék is, de a teló müködik,..(mondjuk ez a minimum).
Kell vennem valami tokot neki .Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Hikvision
senior tag
Valami info az új szoftról?
20 éve a PH-n.
-
aphra2
senior tag
-
Riddle
tag
Üdv!
Felteszik garanciába az biztos, ugyanis Samsung kártyafüggő telefonomat vittem be anno, mivel az enyiémről már lejárt a gari így nem tudom pontosa, hogy a garit bukod-e, de a Garanciát a Samsung vállalja
Egy telefon hívást szerintem megér nem ???
Riddle
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
mtoma73
csendes tag
Annak a független fwnek mi a verziója?
-
Riddle
tag
Üdv Mindenkinek !
Samsung márkabolt (mintabolt, és Hivatalos Garancia szervíz), a város szívében is megtalálható, WestEnd City - Center I. emelet hátulsó részén, 1 óra alatt feltolják az új FW-t (függetlent)
Remélem segíthettem
Riddle
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
Hikvision
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Automata kávégépek
- Milyen routert?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja