- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
A Note10+-t több, mint 3 évig nyúztam, hibátlan. Asszony még elkaristol vele két évet biztos. S23 Ultra jött a helyére, de eddig ez is nagyon baba, csak ajánlani tudom.
Nagyon szerettem a Note4-et, utána volt egy kis utazás, S8+, S10+, majd a Note10+ ami szerintem méltó utód volt! -
Sanchez638
addikt
válasz
Massmurderer #40791 üzenetére
S8+ lett a note8-ak helyett. És valszeg ebből fogok még beszerezni. Elég jó még a mai napig.
-
Massmurderer
őstag
válasz
Sanchez638 #40790 üzenetére
Sajna a note 20 után már ahogy olvastam nem lesz újabb tipus.Note 30-ról irkálnak mindent,képek,hirek vannak róla,de sehol nincs,nem lehet kapni.Note 1,2,4,8 ami volt,perpill. note 4 és note 8 még mindig.S széria valahogy nem vonz,föleg nem 600k árba.Nekem note 8 kijelzövel eddig semmi gondom nem volt.Teló igy is full karcmentes.
-
Sanchez638
addikt
válasz
darkarthur #40787 üzenetére
Tök jó, hogy a Note4-nél az alaplapok döglöttek be.. A note8-nál a kijező megy mindig tönkre. Van 3db Note4, alaplap hibásan. Van 3db Note8 kijelző hibásan..
Pedig kifejezetten szeretem/szerettem a note szériát.
-
hardverlog
aktív tag
válasz
Parallaxis #40782 üzenetére
Akkor végre tisztáztuk kinek az állítása butaság és kinek nincs köze a témához remélem végre...üdv.
-
válasz
darkarthur #40787 üzenetére
A kivételek kivételével...
Olvass vissza!
MaCS
-
darkarthur
senior tag
A független XEH-s készülékek C-s variánsok voltak, a szolgáltatóknál pedig F-es változat volt.
Tudom, mert direkt függetlent és direkt C-st vettem előrendelésben, mikor megjelent!
Egyébként még mindig működik! -
válasz
Parallaxis #40785 üzenetére
Igen, ezek szerint ők nem tudják jól, mert konkrétan én telepítettem fel az adott, T-nél vásárolt, az üzletből kihozott és a későbbiakben Vodafone-os kártyával használt Note4-et.
Szóval egy készüléket biztosan forgalmazott a T SIMlock és T-s firmware nélkül. Szóval ezek szerint a T-s ismerősöd és a Samsung házhozjövős szervizese nem tudja jól.
Egyébként haladás, hogy már itt tartunk, hiszem nemrég még azt állítottad, hogy a T egyáltalán nem forgalmazott Note4-et.
Az mondjuk egybevág az állításoddal, hogy nem volt saját T-s firmware -- mert olyat én sem láttam a T-s Note4-en. Legalábbis semmi sem utalt rajta a Telekomra, de ezt olyan nagyon nem is nézegettem.
MaCS
-
Parallaxis
addikt
válasz
MaCS_70 #40784 üzenetére
Az általam ismert T-s készülék egyébként nem volt SIM-lockos.
2014-ben egyetlen Samsung készüléket sem forgalmazott a Telekom SIMLock és T-s firmware nélkül.
És ezt nem én mondom, hanem a T-s ismerősöm, aki lassan 25 éve dolgozik a cégnél.De persze, lehet Ő sem tudja jól, meg az anno nálam járt Samsung-os házhozjövős szervizes sem, hisz a forgalmazó és a gyártó képviselője honnan is tudhatná ezeket a bennfentes infókat
.
-
válasz
Parallaxis #40783 üzenetére
Nem. Te kategorikusan kijelentetted, hogy nem volt forgalomban Magyarországon:
"Igen, pontosan tudom, hogy a C-s nem érintett a problémában, de C-st nem forgalmazott egyik szolgáltató sem, és márkakereskedésekben is F-es volt a megjelenés évében és az azt követő évben is. C-s csak szinte a forgalmazás végén került az országba, előtte hivatalos forrásból nem vehettél ilyet. (Ennyit a "volt esze" hülyeségről, amit írtál.)"
Ehhez képest helyből összehoztunk 4 (négy) Magyarországon hivatalosan vásárolt készüléket, amelyből kettő konkrétan a T-nél lett megvéve. Nem hallomásból, hanem személyes tapasztalatból írtuk.
Az általam ismert T-s készülék egyébként nem volt SIM-lockos. Konkrétan onnan tudom, hogy én telepítettem fel, akárcsak a másik kettőt is.
MaCS
-
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
válasz
MaCS_70 #40781 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem igaz, hanem azt, hogy nekem ez volt a tapasztalatom.
A Samsung saját szervizese mondta, hogy nincs forgalomban hivatalosan és kapaszkodj meg, most poénból rákérdeztem T-s ismerősnél és szerinte sem forgalmazták a C-s variánst.
De ezen felesleges vitázni csupán hardverlog bunkó hozzászólása miatt ragozódott tovább ez a kérdés.
-
válasz
Parallaxis #40780 üzenetére
Éppen most tisztáztuk, hogy de, hivatalos Samsung-forgalomban volt az ország területén, sőt, maga a T is forgalmazta.
MaCS
-
Parallaxis
addikt
válasz
rstwingo #40778 üzenetére
Nem tudom minek a legelején, mert az első készülékem előrendelésben lett vásárolva a Telekomnál és F-es volt (egy Samsung digitális fényképezőgép járt hozzá). A második SES-es vásárlás és szintén F-es és nem volt választási lehetőség egyszer sem.
A második vásárlás előtt néztem a C-s verziót, de kizárólag GSM boltokban volt kapható 1 év garival, vagyis szürkeimport.Az első készülék anno volt szervizelve házhozjövős szervizzel és már akkor érdeklődtem a C-s verzióról és a Samsung szervizese mondta, hogy nincsen hivatalosan C-s forgalomban az ország területén.
Nekem ez a tapasztalatom...
-
válasz
Parallaxis #40777 üzenetére
"C-s csak szinte a forgalmazás végén került az országba, előtte hivatalos forrásból nem vehettél ilyet. "
Nem tudom, honnan veszed ezt, de nem igaz.
Az én C-s Note4-em a forgalmazás első hónapjából való, hivatalos gyári samsungos garancialevéllel, Samsung-partnertől (tán eDigital) vásárolva.
Egy barátomnak ezzel egy időben lett (mint rstwingo esetében) egy T-s készüléke, amelyet 2015 nyarán követett a családjában egy másik, szintén hivatalos hazai partnernél vásárolva.
MaCS
-
rstwingo
tag
válasz
Parallaxis #40777 üzenetére
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de rosszul tudod, mert a legelején a Telekom árult C-st, mert nekem onnan van és C-s a telefon.
-
Parallaxis
addikt
válasz
hardverlog #40776 üzenetére
Illetve ez van, amikor olyan szól hozzá, akinek köze nincs a témához...
Igen, pontosan tudom, hogy a C-s nem érintett a problémában, de C-st nem forgalmazott egyik szolgáltató sem, és márkakereskedésekben is F-es volt a megjelenés évében és az azt követő évben is. C-s csak szinte a forgalmazás végén került az országba, előtte hivatalos forrásból nem vehettél ilyet. (Ennyit a "volt esze" hülyeségről, amit írtál.)
Az is érdekes dolog, hogy bár mostanra a használt F-esek 90%-a tönkrement a Samsung a mai napig nem ismerte el, hogy ez a széria gyárilag hibás volt (pedig ez nagyobb blama, mint a Note 7, mert ott csak 5-6 készülék pukkant el, itt meg szinte az összes. Igaz ez legalább sérülést nem okoz ilyenkor
. ).
-
hardverlog
aktív tag
válasz
Parallaxis #40771 üzenetére
ez van, amikor valaki úgy szól hozzá, amikor nem ért hozzá....Az F-es a fos verzió, a C egy sem emmc hibás....Nem csoda, hogy akinek volt esze az már ezeket vette...volna, csak nincs eladó.
-
hg5cwa
csendes tag
Még mindíg aktuális nálam a téma: Mire érdemes (mire lehet) frissiteni a 6.01-es androidot a telón? Ti milyennel használjátok?
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Akku témában kérdeznék. Kellene egy új akksi a telefonhoz (910F), de ahogy rákerestem, találtam NFC-vel ellátott és NFC nélküli akksikat.
Melyiket kellene megvenni bele, hogy működjön? -
válasz
Parallaxis #40771 üzenetére
Már hogyne lett volna?
A telefontársaságok nem ezt forgalmazták, a boltok és a Samsung viszont igen. Az enyém is márkaboltos C.
MaCS
-
válasz
Parallaxis #40768 üzenetére
joeetm +1
A C-kkel semmi gond nem volt, nincs. Az enyém hét évesen sem akar kipurcanni, pedig használom.
MaCS
-
joeetm
tag
válasz
Parallaxis #40768 üzenetére
Most néztem utána, én 4 éve vettem az enyémet, fontos, hogy N910C, ami nem purcan ki emmc hibával.
Sajnos az aksikezelése kikészített, de azon kívül a mai napig működik.
Pár napja átmeneti telefon az anyósnál, és teljes lepucolás után, új, gyárinak mondott aksival ő most nem panaszkodik az üzemidőre.
Viszont még így is megfordult a fejemben, hogy veszek még egy N910C típusút, de teljesen eltűntek mindenhonnan. -
Parallaxis
addikt
válasz
hardverlog #40767 üzenetére
Nem látok NOte4 telefonokat eladót, szerintem az egyik legjobban sikerült sorozat volt a Note szeriában.
Sajna pont ellenkezőleg..
Azért nem látsz eladót, mert a zömük mostanra már kipurcant emmc hibával. Nekem is van kettő fiókban döglötten. -
hardverlog
aktív tag
válasz
joeetm #40766 üzenetére
Amikor megvettem az akkut, akkor először gyengén bírta, majd pár töltés után jó lett....Most kb. annyit bír mint a korábbi, 1 nap.
Ha az asztalon van bekapcsolt wifivel és hozzá se nyúlók, akkor naponta pár %-ot merül csak, nem érdemi.Nem látok NOte4 telefonokat eladót, szerintem az egyik legjobban sikerült sorozat volt a Note szeriában.
-
joeetm
tag
válasz
hardverlog #40763 üzenetére
Helo,
Napi használat mellett mennyire bírod az új akkuval?
Én azért cseréltem le már vagy 2 éve, mert egyszerűen nem bírta. Még ilyen hátlapbővítős, ~6000mA akkut is vettem hozzá, de azzal is éppenhogy kibírt egy napot, komolyabb használat nélkül, de mondjuk egy ~fél óra youtube már megette annyira, hogy fél napig bírja. A csúcs az volt, mikor ~4 óra alatt, üresjáratban lefogyasztott 2 ~fél éves JuBaTec akksit. -
válasz
hardverlog #40763 üzenetére
Nálam is kifogástalan a Note4 C, igaz, most kezdi elhasználni a második akkuját.
A gyorstöltésről nem tudok nyilatkozni -- az nálam tabu.
MaCS
-
hardverlog
aktív tag
válasz
hardverlog #38375 üzenetére
Amúgy én vagyok az, aki 2017ben vette a fehér Note 4 telefonját és előtte közel 6 évig volt NOTE 1esem, írtam is erről itt korábban....És igen ezek szerint bizony a fehér Note4esem is lassan 5 éve velem és bírja, az lett ugye a feleségemé. Nagyon megbízhatóak ezek a telefonok vagy én tudok rájuk vigyázni
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok,
eredeti N910C verziós fehér telóm az asszonyé lett, mert még mindig rendben van én meg mi mást vettem helyette, ugyancsak Note 4et, természetesen N910C verziót..feketében most.
Akkut vettem hozzá az Alzától 6000 Ft-ért (+szállítási díj), de ez eredeti és 2 év garis, aki akkuban gondolkozik szerintem idehaza ez most a jó. Volt nem eredeti meg fél év garis innen onnan 4000 körül, de mondom legyen drágább, de eredeti és garis.
Minden szépen és jól működik az új telón egy dolgot kivéve: gyorstöltés.
Azt nem értem, hogy a fehér telefon adott töltővel ezt tudta, ez amit most vettem fekete ugyanazzal a töltővel nem tudja....közel kb. 2,5 óra volt mire fel tudtam tölteni az akkut nulláról 100ra.
Be van állítva a akkumulátoron belül a gyorstöltés, el van húzva a csúszka jobbra és zöld, mégis mikor rádugom a töltőt szürke lesz és magától visszamegy balra.Ötlet valakinek?
Köszi!Ja igen, hogy miért nem új teló az asszonynak és nekem: egész egyszerűen olyan kb.70 ezer Ft-ig még a 2020-2021es modelleknek is rosszabb a kijelzőfelbontása és a ppi-je! 2014es telefon veri a 2022ben kapható 50-70 ezres új telefonokat ebben, számomra ez elképesztő. Note négy megjelenésében, kijelző felbontásban, ppiben, sőt talán még a fotóiban is bőven helyt áll a mai új alsó ársávban lévő telók között 8 évesen, ez óriási dicséret azért azt gondolom ilyen technikai fejlődés mellett. De tény, amit fentebb is írnak, sajnos egyre több alkalmazás nem megy rá a Play Áruházból sajnos, azt írja ki nem kompatibilis....
-
hg5cwa
csendes tag
válasz
MaCS_70 #40759 üzenetére
Szia!
Igen, ez az alkalmazásszintű avulás ami kicsit megnehezíti a használatot. Egyre több azon alkalmazás amely nem telepíthető rá, és itt nem holmi erőforrásigényes appokat értek, hanem pl egy sima Metro áruházas app se, meg egy online ujság olvasó app se azok közül ami most hirtelen eszembe jut.
Emiatt gondolkodom az Android 6.01 cseréjét valami ujabbra, ami még elfut rajta
Üdv: Attila -
hg5cwa
csendes tag
Sziasztok,
Van a családban 2db SM-N910C, még a 6.01-es gyári androiddal, függetlenül, rootolatlanul, Knox 0x0-san, tehat gyakorlatilag szüzen.
Mostanában egyre több applikáció vagy nem telepíthatő már rá, vagy korlátozásokkal, pl az ujjlenyomatolvasó használata nem engedélyezett. Erősen gondolkodom frissitéseken, mert a teló még mindig megállja a helyét, nem cserélném le.
Mit érdemes, és mit lehet rá feltenni ami optimálisan müködik még rajta, tehát nem fél nap mire megnyitja?
Meg lehet-e ezt oldani a knox 0x0 mellett? nem akarnám ezt elvesziteni.
köszönöm a segítséget!
üdv: hg5cwa -
Rottweiler89
senior tag
Szokásos F verza hiba 😏
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Kütyümániásként hozzájutottam egy egész tűrhető állapotú Note 4-hez, (910F tehát a Snapdragonos változathoz) viszont az S-pen hiányzik belőle.
Rendelhetek bele valami olcsóbb utángyártottat, működni fog vele? -
Diokhan
addikt
válasz
Rottweiler89 #40752 üzenetére
Az attól függ, hogy mi a hiba.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Foglalkozik még valaki Note 4 javítással? Vagy engedjem el? -
Algieba
őstag
Abszolút érzelmi döntést hozva, vettem egyet. Ha kibírja a 24 órás nyaggatást, akkor a gyűjteményem működőképes dísze lesz.
-
joeetm
tag
válasz
Massmurderer #40745 üzenetére
Valami spéci aksid van, vagy valami teljesen gyári dolog?
-
atomeec
senior tag
-
joeetm
tag
válasz
SimonJanos #40741 üzenetére
40k körül vettem én is 2 éve N910C típust, de mikor tavaly ilyentájt 4 óra alatt fogyasztotta el 2db JubaTec akku teljes töltöttségét, ott begőzöltem és lecseréltem. Vagy az akksikezelése tropa, vagy én nem bírtam rendeset venni bele. Pedig ha nem zabálná az áramot valószínűleg még mindig használnám.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
hardverlog #40740 üzenetére
kb.: 25k a szerencsés eset vagy (kissé) problémás, 35k a tuti Note 4 = ne add el.
-
hardverlog
aktív tag
válasz
hardverlog #40737 üzenetére
30-35-ért meg tutti nem adom el ilyen állapotban azért, hogy 100at kiadjak valamire, ami ugyan jobb, de 3x drágább.....
-
imicici
csendes tag
Sziasztok, én kb 2 éve vettem a telóm 36-ért. C verzió, szép állapotban van azóta is
Mostanában gondolkodom, hogy a gyári rom már kevés és felteszek valami újat. Még lusta voltam belekezdeni -
atomeec
senior tag
Én már nem tudom mikor, de tavaly előtt vettem 35-ért C-set, miután az F-es meghalt, nagyon szép állapotban. Azóta eltelt majd másfél év, 50 ezer nagyon sok szerintem.
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
A jobbik, C verziós független teló doboz+töltő+füles karcmentes elő és hátlappal, minimális él hibával, amiket itt-ott nagyítóval látni szinte csak kb. mennyiért lehet eladni?
50 ezer Ft nagyon irreális ár?
Köszönöm! -
jocek67
újonc
Sziasztok kacatok közt kaptam egy note4 ét először mikor töltőre tettem jelezte hogy tölt gondoltam bekapcsolom eljutott a note 4 feliratig kikapcsolt azóta nem reagál semmire ötletek hogy mit csináljak? Jó lenne beindítani tetszik a kütyü
Előre is köszönöm a segítséget -
Neti69
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Valakinek sikerült már Samsung Galaxy Note4 et Lg tv re tökrözni kölönböző tv okositóval ha igen kérem jelezze.
Nekem eddig nem sikerült semmivel sem. A chromcast el sem indul a telón ha véletlenül azzal kezdenétek.
A sok sok screenmirroring progival sem találja az adott tv okositót. Sok féle okositó lett probálva de nulla.
Huawei több fajtával meg S9+ al is kiválóan tükröz screenmirroringal.
Note4 el halott dolog.
Köszönöm a válaszokat
-
ensolid
tag
válasz
Massmurderer #40728 üzenetére
Kösz!
-
ensolid
tag
válasz
Massmurderer #40726 üzenetére
Tudnál küldeni róla egy linket, hogy milyen fajtát rendeltél?
-
ensolid
tag
válasz
MaCS_70 #40723 üzenetére
Nem tudom, hogy alkalmazás hiba lehet-e. Az előtelepítettek közül kikapcsoltam amikre nincs szükségem, de semmi se változott. A Facebook appra gyanakodtam még azt is kikapcsoltam, de kb 5% volt az amit megspóroltam így úgyhogy az se lehet igazán gond. Mindenesetre eléggé kellemetlen, hogy elküldök 3 üzenetet a massangerben rákeresek 3 dologra a googleben és 100%-ból már csak 80% aku van meg.
-
válasz
ensolid #40722 üzenetére
A telefon érdekes módon nálam is nagyon gyorsan lemeríti az akkut -- pedig gyakorlatilag új, gyári akkuval próbálkozom, ami teszterrel mérve tudja a névleges kapacitását.
Olyan, mintha a telefon szívná nagyon az akkut -- pedig nem találok erre gyanús alkalmazást...
MaCS
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg már próbálta ezt a fajta akkumulátort?: [link]
Van hozzá kettő gyári aksim is, de egyikkel se sikerül kihúznom egy 8 órás műszakot se mert a meló végére kb marad 100%-ról 15%-om pedig a fényerő automatán van és az automata is 0-ra lehúzva. Kb 1 hete használom ezt a telefont nem igazán tudom mi lenne a normális, de egy nagyobb aksi úgy gondolom talán megoldaná a gondom. Néztem, hogy ennél nagyobb aksihoz már kell más fajta hátlap és így is már eléggé nagy a telefon nem szeretném, hogy még vastagabb is legyen. -
Redneck
nagyúr
Értem hogy mit írtok de az övén már nem a régi és a bélyegképes nézetet hiányolja.
-
Redneck
nagyúr
Apunak ilyen telefonja van és szerette azt a funkciót, hogy a bal érintő gombra váltogathatott a futó appok között. Jelenleg ha erre megy max az alkalmazáskezelő nyitható meg. A rom gondolom a legfrissebb rajta.
Be lehet állítani alkalmazás váltóra valahogy a bal gombot?
-
válasz
Massmurderer #40715 üzenetére
Egyébként érdekes jelenség ez. Egy alkalmazás által generált feszültségesés, ami miatt újraindul az egész... Amikor az akkumulátor egyébként nem teljesít rosszul.
Ennek nem szabadna előfordulnia.
MaCS
-
válasz
Massmurderer #40713 üzenetére
Sajnos már ritkán nézek be ide.
Nálam 50%-os akkutöltöttség alatt jött ki az, hogy fényképkészítésnél újraindult a telefon.
A wifi nálam nem bántotta.
Az új akku aztán megoldotta nálam is ezt a problémát.
Az akkukat jellemzően 60-70%-os töltöttséggel szállítják, mivel a magas töltöttség nem tesz jót nekik (különösen, hogy szállítás közben magas hőmérsékletek is előfordulhatnak), az alacsonyabb meg hosszú távon lemerüléshez vezethet.
MaCS
-
Massmurderer
őstag
válasz
MaCS_70 #40712 üzenetére
Mint irtam pár hozzászólásal ezelött,fényképezésnél,wifi bekapcsolásnál kikapcsolt a teló.Majdnem 100%os akuszintet irt ki,de valamiért kikapcsolt.3 hét alatt megjött az aku az aliról.Akucsere,amit kaptam 65% volt,kiprobaltam a wifit,fényképezést,semmi kikapcsolás,újraindulás.Szóval az akuval volt a gond,telót meg tudom használni
-
válasz
Massmurderer #40711 üzenetére
Szuper!
Ennek lehet is örülni -- és jártam már pont ebben a cipőben!
MaCS
-
Massmurderer
őstag
Aliról megjött az aksi
Nem kapcsol ki a telo se wifi,se fényképezés közbe,szóval az akku volt a gond
Van öröm
-
szerzol
senior tag
TWRP-t akarok telepíteni odin-ból, el is indul a kék csík de megáll és utána nem csinál semmit. Valaki esetleg tud erről valamit?
-
Massmurderer
őstag
Na rendeltem gyári akkut.Kiváncsi leszek rá,remélem ez volt a gond hogy kikapcsolt a teló néha fényképezésnél meg wifinél.
-
szerzol
senior tag
Sziasztok!
Ajánlanátok stabil, gyári alapú 8-as, vagy 9-es főzeléket.
-
Marci79
senior tag
válasz
imicici #40702 üzenetére
Az egyik legnagyobb tervezési baki, az a kiálló kameralencse. Amíg aktív használatban volt, pár havonta cserélni kellett, mert mindíg összekarcolódott és elrepedt. Ezt leszámítva jó kis teló valóban. Vettem hozzá egy gyári wireless töltős flip tokot. Vége a kábeldugdosásnak is. Az infra pedig nagyon jó, sok távirányítót helyetessít. Sajnos az újabbaknál már elhagyták.
-
imicici
csendes tag
Sziasztok, csak gondoltam írok, hogy már egy éve vettem használtan egy note 4-et és azóta is imádom, remekül működik. Vettem hozzá egy 10000 mah nagy akksit és 2 vagy akár 3 napot is kibír. A kijelző brutál, nem is értem minek kéne új telefont vennem....
A kamera mikor elindul lassan zoomol be, ez az egyetlen dolog ami zavaró(mintha 5-8 mp-ig aludna a kamera) Még a gyári 6.0 van rajta, lehet majd egyszer feldobok egy újabb rom-ot, egyenlőre nagyon nem hoz lázba. C verzió van, béke és pacsi
(Mikor iPhone-os fotós csaj felsóhajt, hogy "azta ez milyen telefon, micsoda színvilága van".... ez pontos visszaigazolás, hogy király telót vettem)
-
válasz
Parallaxis #40699 üzenetére
Vigyázz, mert bármilyen hosszú nem lehet!
Én legalábbis úgy jártam pár éve, hogy nem fogadta el a telefon a hosszú jelszavamat. (Sírtam is miatta itt eleget.)
Tudtam, hogy jót adok be, mégis gyári visszaállítás lett a vége.
Mint utóbb kiderült, a jelszó eredeti megadásánál 16 karakterre csonkolta a bevitt karakterláncot, de amikor kérte a jelszót, már a teljes hosszú szót olvasta be, ami ugye hosszabb volt, tehát különbözött a megadottól.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged