Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hardverlog

    aktív tag

    Sziasztok,

    eredeti N910C verziós fehér telóm az asszonyé lett, mert még mindig rendben van én meg mi mást vettem helyette, ugyancsak Note 4et, természetesen N910C verziót..feketében most.

    Akkut vettem hozzá az Alzától 6000 Ft-ért (+szállítási díj), de ez eredeti és 2 év garis, aki akkuban gondolkozik szerintem idehaza ez most a jó. Volt nem eredeti meg fél év garis innen onnan 4000 körül, de mondom legyen drágább, de eredeti és garis.

    Minden szépen és jól működik az új telón egy dolgot kivéve: gyorstöltés.

    Azt nem értem, hogy a fehér telefon adott töltővel ezt tudta, ez amit most vettem fekete ugyanazzal a töltővel nem tudja....közel kb. 2,5 óra volt mire fel tudtam tölteni az akkut nulláról 100ra.
    Be van állítva a akkumulátoron belül a gyorstöltés, el van húzva a csúszka jobbra és zöld, mégis mikor rádugom a töltőt szürke lesz és magától visszamegy balra.

    Ötlet valakinek?
    Köszi! :R

    Ja igen, hogy miért nem új teló az asszonynak és nekem: egész egyszerűen olyan kb.70 ezer Ft-ig még a 2020-2021es modelleknek is rosszabb a kijelzőfelbontása és a ppi-je! 2014es telefon veri a 2022ben kapható 50-70 ezres új telefonokat ebben, számomra ez elképesztő. Note négy megjelenésében, kijelző felbontásban, ppiben, sőt talán még a fotóiban is bőven helyt áll a mai új alsó ársávban lévő telók között 8 évesen, ez óriási dicséret azért azt gondolom ilyen technikai fejlődés mellett. De tény, amit fentebb is írnak, sajnos egyre több alkalmazás nem megy rá a Play Áruházból sajnos, azt írja ki nem kompatibilis....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák