Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hardverlog

    aktív tag

    Sziasztok!

    hétvégétől én is Note 4 tulajok táborát gyarapítom.
    Pár hónap híján 6 évig volt társam minden idők ős phabletje, egy Samsung Galaxy Note 1, maximális tisztelet neki, trendet teremtett egy olyan mobil világban, ahol minden egyes vásárlóért komoly küzdelem zajlik :R :C :R
    Persze nem adom el, megmarad emléknek, elég nehéz is volt egyáltalán rávennem magam, hogy vegyek új telefont, de nem volt kérdés, valamelyik újabb Note lesz a befutó a Samsungtól. Note 2 felesleges lett volna, hiszen szinte Note 2 tudású volt a Note 1 is a frissítések után, a Note 8 pedig még olyan áron megy, ami nálam túlontúl sok egy telefonért. Mivel a Note 6 nem került kiadásra, a Note 7-et pedig visszahívták így 3 esélyes maradt, Note 3, Note 4 és Note 5, használt átlagárak 2017 nyarán kb.45, kb. 60, kb. 100 ezer Ft....igazándiból már ez alapján nem volt kérdés, hogy Note 4 lesz a befutó, mert Note 5 alig van eladó és arányaiban sokkal drágább, mint egy Note4, míg a Note3hoz képest nem nagy a differencia.
    Ami nehézséget okozott, hogy exynos n910C verziót találjak az általam megvenni kívánt színben, mert 10ből 8 eladó Note 4 teló n910F verzió, ami ugye hajlamos az alaplapos hibára, kicsit jobban is melegszik és a procija is kicsit gyengébb. De végre sikerült találnom több hónap keresgélés és hirdetési oldal figyelés után.
    Nyilván nekem a Note 1 után maga az álom, mind külsőleg+anyaghasználat+fogásérzésben, mind kijelzőben, mind gyorsaságban fényévekkel jobb, mint a korábbi Note-om.
    Amiben esetleg tudnátok segíteni nekem, hogy egy végtelenül egyszerű bőr tokot (fekete színben) akarok venni neki, valami ilyesmit...nem láttatok véletlen valahol ilyet Budapesten?

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák