Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
Három kérdésem is lenne:- Próbáltatok már onedrive-ból memóriakártyára menteni? Az létezik, hogy nincs rá lehetőség, csak a belső tárhelyre engedi?
- Próbáltam tokot venni rá, de lötyögött benne, így nem vettem meg. (Igen, 2015-ös modellre kértem).
Olvastam, hogy több piacra és készült a telefon, ezért fordulhat ez elő. Barátnőmé a telefon és nagyon vigyáz a cuccaira. Közben olvasom, hogyan jártatok a tokokkal. Arra gondoltam, hagyjuk a fenébe a tokot, legfeljebb kap másik hátlapot ha ez lekopik, de tetetnék fel rá üvegfóliát neki.
Szerintetek érdemes, és ha igen, melyiket ajánljátok?- Némításkor amikor leveszi a hangerőt, rezgőre kerül a telefon. Hogy ezt is le tudja lőni, be kell mennie a beállításokba, ami félálomban macerás kicsit.
A hangerő gombbal ez úgy működött az eddigi telefonoknál, hogy halkul, rezgő, tovább halkítva némít.
Itt erre nincs lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest