Új hozzászólás Aktív témák
-
valenc
tag
válasz
#71321344 #64 üzenetére
Az igaz hogy olcsóbbak de az nem hogy kiválthat egy pc-t a legtöbb ember számára mert szerintem egy átlagos embernek se váltja ki a pc-t(kivéve bay-trail).A legtöbb ember szerintem aki tabletet vesz már van gépe,csak azt nem fejleszti mert elég neki a c2d ereje
Arra is kíváncsi lennék hogy az ipad miért jobb felhasználói élményben, azért szerintem egy 2 magos proci plusz ssd bőven lekörözi, az androidos táblát meg ne is vegyük ide inkább...Átlagos otthoni felhasználás mint netezés,filmnézés,egyeseknek fb meg hasonló ajánlasz egy 10"-os cuccot amin rossz gépeli egy 17-27"-al szemben amin sokkal jobb gépelni.Ezt is gondolod át szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A karácsonyi negyedévben összesen 57,6 milliárd dolláros árbevételt tudott felmutatni az Apple.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest