Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • super dríve

    csendes tag

    Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni néhány kérdésben!
    Lehet e a Plex nevű médiaserver alkalmazást himédia Q10pro (android alapú) lejátszója telepíteni? A nappaliban van egy LG smart tv, és azzal hdmi kapcsolaton keresztül tökéletesen működik, server progi nélkül is. Vettem a hálóba egy Samsung Tu8502 tv-t és hiába van egy hálózaton az egész, a Samu tv beépített lejátszója a hálózati streamelés.szempontjából nagyon gyenge (nem játszik le avi-t, nem kezeli rendesen a felirat fájlokat stb.) így nem tudom normálisan használni. Jelzem a Q10pro csak az LG tévével van hdmi kapcsolatban és ott a médiaplayer beépített lejátszót használom hiba nélkül. A samuval csak egy hálózaton van és a tv így csak háttértárként látja. A tv - n van gyárilag plex kliens alkalmazás ezért lenne jó ha a Q10 pro is lehetne telepíteni a plex server verzióját. Próbáltam buubleupnp server app tenni a Q10pro - rá ami megy is de ott nincs opció a feliratkezelésre illetve transkódolási lehetőség sincs hogy a tv az avi-t is lejátsza.
    Valamint marad a tv szegényes saját média lejátszója ami egy nulla. Nem tudom hogy tudnék valami értelmes lejátszót telepíteni a Samu tv-re ami a hálózati háttértárakat is eléné.
    Nem tudom hogy lehet - e azt hogy PC re csinálnék egy plex server és ott hálózati háttértárként hozzáadnám a Q10 pro készüléket úgy hogy az ahoz csatlakoztatott 3 vinyót is lássa és kezelje. A Samu tv kizárólag csak hálózati kapcsolaton keresztül lenne elérhető mind a Q10 pro mind az esetleges PC plex server irányából. Ha valakinek lenne tippje a probléma megoldására kérem segítsen!
    Üdvözlettel.:super dríve

Új hozzászólás Aktív témák