- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Különben szerintem egyáltalán nem unalmas a Lumia 800 és 900 formaterve. Konkrétan még egyetlen 900-ast sem láttam élőben, de a 800-zal is csak az üzletekben találkoztam, azaz (nem pont az én véleményem a mérvadó, de inkább ez a jellemző állapot, márpedig én igenis figyelem, kinél milyen mobiltelefon van, míg egy átlagember nem igazán) olyan szinten nincs elterjedve, hogy csak nekünk lehet unalmas, akik a hírekben látott képekkel el vannak kényeztetve, és ezért (is) viszonylag sokszor találkozunk ezzel a jellegzetes formával. Az N9, a Lumia 800 és a Lumia 900 összesen nem produkált akkora számokat az eladásban, mint egyetlen iPhone modell, márpedig nem egy az egyben ugyanúgy néz ki az említett három, az Apple 4 és 4S modellje között pedig enyhén szólva nincs számottevő különbség, és sokszorosát látni nap mint nap emberek tömegénél. Persze mindez nem változtat a tényen, hogy számszerűen már a negyedik telefon jönne ki ilyesmi dizájnnal, azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az N9-et még a Nokia sem vette komolyan, a Lumia 800 és 900 leginkább időhúzásnak felelt meg (a Nokia eredményeit nézve még annak sem), és a WP8 lesz az, amivel robbantani készül a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest