Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
930-ra lehet valahol kapni Nilkin tokot? vagy tudtok mondani jó tokokat?
előre is köszi
-
beachsurferi
csendes tag
válasz
beachsurferi
üzenetére
930 reloaded!!

Úr Isten!Már több mint 3 éve!!!!
Egy kis visszatekintés,ha nem haragszotok meg érte:
625-ön ismerkedtem meg a WP-vel ami akkor 8.0-al jött ki,de gyorsan jött rá a 8.1
Nagyon bejött a rendszer,még azon a gyengécske hardveren is aránylag jól futott!Megváltás volt android után!
Pár hónap múlva a Microsoft megvásárolta a Nokia mobiltelefon űzletágát,majd bezárta a komáromi üzemet.
A dolgozók a végkielégítésen felül kaptak ajándékba-választásuk szerint-egy 1020,vagy 930 készüléket.
Ezek zöme piacra került és az akkori bolti ár(MM/Edigital 164k) kb feléért hozzá lehetett jutni.
Bevállaltam én is,pedig akkor úgy tűnt hogy gari nélküliek lesznek(IMEI alapján a Care nem dobta fel őket garisnak)Hónapokkal később aztán mégis csak garisak lettek!
Szóval akkor úgy gondolkodtam hogy ennyit megér egy csúcskészülék,bevállalom gari nélkül!
Hát nem bántam meg,soha semmi baja nem volt!
Soha nem volt rajta hr csak most a W10M uppgrade miatt!!A gyári 8.1(cian) futott rajta,szinte végig,kb fél éve a Denim(kár volt).
Azért az utóbbi időkben már belassult kicsit-érett egy hr-de tette a dolgát,soha sem fagyott le,vagy indult újra ÉS MINDÍG LEHETETT VELE TELEFONÁLNI !!!
Mivel hogy már több mint három éves,felmertült bennem a nyudíjaztatása,de gondoltam előtte kipróbálom rajta a W10M.t ,ami talán már kiforrott annyira hogy talán érdemes.És lőn!
Nem fog nyugdíjba menni!Én játszani nem használom(nem is tudom hogyan futnának a játékok),minden másra alkalmas amire nekem kell!(nyúzom rendesen)
Rendeltem bele új akksit,flip tokot(a régi már leszakadt róla),és amig el nem romlik,vagy a Microsoft vissza nem fogja vonni teljesen az os-t,szolgálni fog!
Utoljára még vmikor a múlt évezredben vettem telóba akksit-NOKIA 3210
Egy szó mint száz:a 930 jó befektetés volt 3 évvel ezelőtt!
-
Hol lehet még értelmes flip tokot venni 930ra?
-
Galopp
tag
válasz
punterhun
üzenetére
Az enyémen nincs fólia.
Annos sokat törtem a fejem a megoldáson, de ez maradt végül.
Van egy alulra nyílós flip-tokon, amiben a műanyag telefontartót kicseréltem szilikonosra, mikor az eredeti elkezdett széthullani.
Ez nekem nagyon bejön. Ugyan vastag, mint a fene, de táskában hordom, nem zsebben.
Karc nincs a kijelzőn. És nem csak azért, mert a gariidő végén elvittem elálló kijelzővel és néma mikrofonnal szervízbe, ahol cserélték a kijelzőt kerettel. Előtte sem volt karcos, pedig a két éves gari vége novemberben volt.. -
bizonytalan
tag
Sziasztok CP-637 tokot keresnék, nem találtam itthon, elfekvőben esetleg valakinek?
Köszi!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
hol lehet venni? Te hol veszel ilyen gyári tokot?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Pistakiss
üzenetére
Úgy tudom van, de az feljön idővel és nem igazán szép a telefonon. Én CP-637 tokot használok, ez a gyári hivatalos, már sok esés esetén megvédte a telefont, és a fedelének belső borítása meg folyamatosan tisztán tartja a kijelzőt. Most készülök megint venni egyet. Az első fekete volt,a mostani zöld, lehet narancssárgát nézek most.
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Kb egy hete vagyok tulajdonosa egy új, garis Nokia 830-nak. Viszont megadatott a lehetősége, hogy lecseréljem egy új, szintén garis Nokia 930-ra +15e Ft. ráfizetéssel. Mit gondoltok, megéri lecserélni?
830 mellett az érvek: szebb dizájn, vékonyabb, cserélhető akksi, bővíthető tárhely, CP-627 tok (hátlap is egyben), jobb üzemidő
930 mellett az érvek: erősebb hardver, jobb kamera, 4k videó, nagyobb felbontású kijelző, összességében időtállóbb.Nagyjából így gondolom, helyesek az érveim? Ti lecserélnétek? Igazából nagyon elégedett vagyok a 830-as és kinézetre is jobban tetszik.
-
DaveJr
őstag
válasz
tibike8
üzenetére
Közben hazajöttem
Éjszakai módban ment a térképek. Visszafelé 8.5 óra alatt jöttünk haza. 37%al raktam be a töltőbe a telefont és majdnem egészen fel is töltötte mire hazaértünk. Közben folyamatosan ment a navi.
Hűtés: Kicsivel a hütőrács fölött van a töltő de lefelé nem ment a klíma mivel éjszaka mentünk. Visszafelé ment néha a klíma de kb az út 30%án. JA és a telefon folyamatosan egy gumi tokban volt. Szóval nekem nem melegszik túl közben. -
konyi79
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Sose látott tokot.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Nergalos
üzenetére
Nem akarom itt ennek az iphonenak tolni a szekerét. Mindenki azt használ majd a Lumia 930 helyett a jövőben, amit szeretne. Nem azért választottam ezt a telefont, mert többet tud, hanem azért, amiért anno a Lumia 930-t is vettem, hogy amit tud, azt stabilan és megbízhatóan tudja. Én sem másfél évre terveztem 160ezerért a Nokiával, és bosszant is a dolog, hogy ennyi kehe van ennek a telefonnak. Nyomógombos telefonok korában egy húszezer forintos Ericssonnal 4 évet lehúztam hibamentesen. Bár tudom, ezek az idők elmúltak, de legalább 2 évet illett volna teljesítenie a 930-nak komolyabb letérdelés nélkül, szerintem.
Visszatérve az iphonera, hogy kinek mi a szép meg az elég jó, az szubjektív. A Here WeGo nekem működik hanggal. Ami szerintem nagy előnye, hogy a drive-maps-transit itt egy appban van benne. 4 col nekem elég. Tetszik, hogy 1 kézzel átérem az egész telefont. Office Lenst használom sokat, az nagyjából azt tudja itt is mint a Lumián. Word/Excel egy évben egyszer van elindítva nálam. A Onedrivenak működik minden funkciója iOS-en, beleértve a megosztást is, ami nekem a Lumián nem működött soha. Illetve van friss Waze is.
Továbbá ami tetszik, hogy Apple termékekhez van minden, jópénzért. Lumiához egy tok vagy kijelző fólia is körülményes. Lehet ez is elromlik majd, vagy nem bír ki két évet sem,ezt most nem tudom megmondani. Nekem személy szerint logikus és megfontolt lépés volt ez a váltás. Lehetett volna Galaxy S7 edge is, ami szintén nagyon tetszik, de volt több androidos telefonom, és mindegyik egy bug halom volt. Nagyjából ennyi. Mindenkinek további jó Lumiázást!
-
univerzita
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Nálam a 10-es van fent. Egyszer fagyott le, de többször nem. A appokból nem lép ki, a navigációt használva melegszik, de nem forró. A aksi nem bír annyit mint 8.1 alatt. Két éves a telefon,úgy kaptam( repültem a Nokiaból). Mivel nekem a,,almás " dolgok jönnek be el akartam adni. De elég keveset adtak volna akkor érte( talán 80 ezret) úgy döntöttem meghagyom. Direkt nemhasználom tokba hogy minél hamarabb le legyen,,strapálva " mert akkor könnyű szívvel lecserélem. Már kétszer kiesett a kezemből,de semmi sérülést nem látok rajta. Egyszerűen ez a telő nagyon,,ragaszkodik " hozzám. Én tényleg egy rossz szót nem mondhatok rá ( főleg hogy sokan milyen problémákkal küszködnek.
-
Imibácsi
aktív tag
Félreértés ne essék, én védtem az utolsó pillanatig ennek a nokiának a mundérbecsületét, és kb 2 hónappal ezelőttig hibátlanul teljesített a szoftveres része. Szerettem, meg voltam vele elégedve. Mikrofonhibával már volt gariban, a kijelzőelállás szerintem csak azért nem jött elő, mert újkora óta szilikon tokban van. De kb 2 hónapja elkezdte ezeket a fagyásokat, kidobálásokat produkálni. Azelőtt semmi ilyesmi nem volt.
A sors iróniája, hogy ezzel egyidőben anyám Lumia 640 telója is ugyanezeket a hibákat kezdte produkálni. Mindegyiken Win 8.1 van. A telefonom egyébként abszolút karcmentes, újszerű állapotú külsőre, mert vigyáztam rá. Szóval nem attól lett ilyen, hogy egy építkezésen ezzel ékelem ki a nyílászárókat beszereléskor. Illet k****ra örülnék, ha továbbra is jól működne ez a tetvedék telefon a pénzemért, ami nem volt kevés. Tényleg, boldog lennék ha azt írhatnám, hogy hibátlan és stabil telefon ez a 930, de nem.
-
HawerKing
őstag
Hello, van egy Lumia 930 keszulekem es meg win8.1 van rajta, ha bemegyek a Beallitasokban a Szoftverfrissites lehetosegre azt irja ki hogy naprakesz a rendszer. Nem kellene felajalnia hogy frissitsem win 10 re???
Amugy ritkan hasznalom a telot mert kb fel eve kemenyen berugtam s lepisaltam a telot amitol egybol kikapcsolt, meg gyari gariban volt s viszavittem szervizbe de rajottek hogy beazott s azt mondtak nem javitjak, kb 3-4 honapig alt, (gondolom jol kiszaradt) s egyszer csak bekapcsoltam s las csodat beis kapcsolt
de valahogy a kijelzo neha (foleg az also resz) nem reagal rendesen az erintesre, ha kikapcsolom majd be a kijelzot mukodik par percig, vagy ha ra lehelek. A masik meg az hogy tokre fura modon eled fel a telo, mint mondtam a brunyalas utan 3 honapra kapcsolt be, majd mikor lemeritettem mar tobbe nem kapcsolt be meg a tolton sem, aztan par het s random modon bekapcsolt toltes kozben, ma pl kiprobaltam s megint bekapcsolt. Valami tipp hogy mi ment meg benne?? -
flesh
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Ez tuti működik L930-al
(#20073) Lacics25
Egy sima TPU tokot használva be lehet hajtani a tok és a teló közé.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Igen, ez a szívás ebben a fémkeretben. Ezt csak a kijelzővel együtt, kompletten lehet cserélni. Lehet a leírásba be kellett volna tenni, hogy arra vigyázni kell, mert ha sérülés van rajta, akkor sok esetben ugrik a gari.
Nekem cserélték már kétszer is a kijelzőt. Az első esetben leesés miatt (72 körül volt a csere), majd most is cserélték garanciában, sárgulás miatt. Emiatt örülök, mert jó pár esés, repülés miatt betonra igen ronda karcok és csorbulások voltak a kijelzőn, de szerencsére a kereten sose látszódtak az esések, szerintem köszönet a CP-637 toknak. Bár volt bennem félsz, hogy a ronda mély karcok miatt nem fogják cserélni, de ez nem következett be. Most teljesen új a kinézete, lehet cseréltetek egy hátlapot is, akkor márt tényleg szinte megint vadiúj telóm lesz (mikrofon csere is volt). -
L4D1K
őstag
Halihó. Kérdezném, milyen tokot ajánlott vásárolni a telefonhoz? Alapvetően anti tok párti vagyok, nem szeretem a szép telefont elrejteni, de munkám során nagyon sok fizikai behatás érheti, jobb lenne megelőzni a bajt.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Boldog tulajdonosa lettem végre egy 930asnak. Jelenleg 8.1 denim van rajta. Frissíteném 10re. Visszaolvasva látom h van erre külön folyamat már szintén. Hogy fogjak neki? Illetve tokot milyet javasoltok?
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek el lehet adni még ilyen telót? Kaptam a cégtől személyes használatra SIM kártyát, és mivel a teló nem dualos...nem szívesen hordozgatnék 2 telót egyszerre, ezért be akarok szerezni egy dualosat. A 930-ason van még jövő áprilisig garancia (telenor-nál vettem független 30-as kártyával használom). A készülék végig tokban volt, jelenleg is abban van, igaz az már csere érett, maga a teló karcmentes, kijelző elállás nélküli. Csak a sokat említett mikrofon probléma jött elő rajta, ami engem nem igen zavar, mivel csak telefonálok rajta. Papírok, számla megvan róla mind hiánytalanul. Adnak még ezért 60 eFt-ot? ....
Mondjuk van aki azt tanácsolja, hogy adjam be szervizbe, hátha adnak helyette 950-et 
-
Talala
senior tag
válasz
khron78
üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót.
Úgy tűnik a tokkal kapcsolatban kompromisszumot kell kötnöm. Remélem nem lesz sok gond a mobillal :/
Annak ellenére választottam a 930-at, hogy tisztában vagyok az előforduló hibákkal. Androidrol váltottam (Xperia sp). Remélem a legjobbakat : ) -
khron78
őstag
válasz
Talala
üzenetére
Szia!
Képernyővédőből ezt ajánlom:
Vizesen kell felrakni, öngyógyító és nem jön le mint a sima.
A tempered glass-ból olyat érdemes, ami a képernyő közepét fedi le.
Tokból, próbáltam az Incipio Dual Pro-t, ami extrém drága, 10eFt körüli összeg és nem is tökéletes sajnos.
Két részből áll és nem lenne bajom vele, ha nem gyűjtené a gumis rész a szöszt.Előtte volt rengeteg tokom, ahol ilyen-olyan problémák voltak.
Legtöbbnél illeszkedési gond, aztán máshol a gombokhoz nehezen lehetett hozzáférni, vagy a gombokat nehezen lehetett kezelni. A kemény tokok meg eltörnek fél év után.
A Nilkin tok jó, viszont a telefon sarkait nem védi rendesen. (925-öm sarkát konkrétan ez nyomta meg)
Most jelenleg van 3 tokom is, amiből egyet próbáltam, másik kettőt meg rendeltem.
Icues fekete szilikon. Méret tökéletes, a gombokat nehezen lehet megnyomni.
Az IMAK átlátszó és IMAK Quicksand case még bevetésre vár.
A telefonom szervizben.... -
Talala
senior tag
Sziasztok. Végre sikerült szerezni egy Lumia 930-at. Használ valaki xprotector fóliát rá? Vagy esetleg milyet ajánlotok ami jól passzol rá, a kijelző hajlított sarkai miatt gondolom, hogy nem problémás a fólia felhejezesé? Illetve valami jó minőségű tokot tudtok ajánlani hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm. -
thami
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan alkalmazást ahol a lockscreen-en az óra a kijelző felső részén van? Ha kihúzható tokban akarom nézni az órát majdnem ki kell vennem ehhez...
-
plau85
tag
válasz
DaveJr
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Augusztusban lesz 2 éves a telefon. Egyszer volt recovery mert január környékén nem voltam kibékülve az insideres 10es kamera minőségével és visszaálltam 8.1re. Márciustól van fent ismét a 10. Nem volt hr. 218as szépen hiba nélkül teszi a dolgát. Akksi jól bírja ( szerintem ugyanolyan vagy még jobb is mint 8.1 alatt). Semmi újraindulást vagy fagyást nem tapasztaltam. Eddig még semmi hiba nem volt a telefonnal, se kijelző elállás se mikrofon hiba. Egyszer elmerült a víz alá még február környékén, első eset mióta telefont használok. A telefon teljesen elázott. Miközben szálltam ki a kocsiból az ajtó vissza csapódott és kiverte a telefont a kezemből bele a kb 15 centi mély sárba. Mikor kivettem a sárból és a flipes tokból folyt ki belőle a nedű. Fél napig volt egy kis vödör rizsben a radiátoron. Kiszáradt és gond nélkül megy azóta is

-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, Lumia 930 támogatja az ablakos tokokat?
Egy kollégám akar venni egy ilyet, de kétlem, hogy működik mint androidon.
[http://www.ebay.co.uk/itm/301727709555?var=600559116959]
Vagy van valami app ami megoldja?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Janó1999
üzenetére
Igen eloxált a keret. Szerintem az ezüst-fehér a legszebb. Nekem fekete volt egy s-line tokban, simán megkopott és csak úgy virított az aluminium. Kijelző elállással és kihangosítóval volt szervizben, ott cserélték a kijelzővel együtt garanciában.
-
densoft
tag
Van valakinek tapasztalata ultra slim 0.3mm szilikon tokkal kapcsolatban ? Jól illeszkedik a telóra ?
-
szekfizsolt
senior tag
Még nem jött meg, de ránézésre ez tetszett. Valószínű az lesz - ha ez nem bírja - , hogy veszek itthon valamit, ami tetszik, gondoltam próba-szerencse. Ha egy évet kibír, úgy, hogy megvédi a készüléket, már elégedett leszek vele. Normál esetben egyébként kemény tokot szoktam venni, mert idegesít a gumis tok, amikor "beleragad" a zsebembe. Nézegettem kemény tokokat is, de mindenféle "idióta" mintás van, ami kizárt. Egyszerű és esztétikus tokokat szeretem.
-
HKorn
veterán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Én 1 hete adtam le dettó ezekkel a hibákkal (mikrofon+kijelző elállás) még nem jelentkeztek. Remélem minden ok lesz, mikrofon tök idegesített, kijelző meg állandóan becsípte a pajeszom, szilikon tokba kellett tennem, ne járjon fájdalommal a telefonálás

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Seangaijin
üzenetére
ebben lehet igazság, a végeredmény szempontjából nekem mindegy. köszi a tippet mindenesetre. ha lesz fejlemény, megírom majd.
Forrest Gump:
köszi a tippet és a tapasztalatot neked is.
lbence:
elejtettem egy tucatszor, pörgős mindennapok, nem vagyok a tokok híve, a telefon így szép, ennyi. ha betörik a kijelző, akkor touché, megértem, hogy szívóznak. ellenben ha látnád a telefont élőben (vagy jobb képeket tudnék lőni róla), akkor konstatálhatnád, hogy egyik kereten lévő sérülésnek sincs köze a kijelzőhöz, az összes ütés és deformitás a hátoldalhoz esik közel. evidens, hogy nem okoznak gondot, azt meg nyilán csak én tudom, hogy az elejtések előtt is fos volt már a szenzor és elengedett. ezt persze bizonyítsa, aki tudja - más kérdés, hogy itt nem is kellene, hogy szükség legyen rá.
-
zsoltzsolt
addikt
Ilyen tokot nem akarunk közösen rendelni?

Tok -
Pferi
senior tag
válasz
Gery15
üzenetére
Nekem átlátszó Imak tokom van, lassan 3 hónapja rajta van de még nem repedt meg vagy tört el sehol, egyszer feltettem rá azóta egyszer levettem kitisztítani. Volt már több telefonom Imak tok (Lumia 735, Xiaomi Redmi Note 2, Lumia 930) de egyiken sem volt vele gond.
Mondjuk ez más anyagú mint a fekete vagy kék Imak tok, de nekem bevált, jól mutat a narancssárga hátlappal. -
Gery15
addikt
Nillkin tokom van, de nem sokáig bírta... szétrepedt mind a 4 sarkán a telefonnak leejtés nélkül.
Az imak tok is ugyanilyen feszes majd egy idő után szétrepedhet a sarkoknál?
Ebayen találtam fusion névre hallgató tokot, használ ilyet valaki? Milyen? Csak képeken nincs a szilikon résznél dedikált kamera gomb vagy a valóságban is ilyen?
-
mmaattee90
tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
sajnos nincs olyan töltőm, meg azért a gépre is szeretném rádugni, 3 hónapos a telefon, pont mire megjött a tok meg a fólia e-bayről akkor megy tönkre...
-
lbence
aktív tag
ja én is erre gondoltam, hogy feszes, dehát vicc

normális minőségű tokot még nem sikerült vennem ehhez a telefonhoz. -
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Már a a második Niklin Super Frosted [link a tokhoz] tokot használom (az első két hét után elpattant, de kicserélték) és a következő hibám van vele:
Amikor felrakom elkezd meghülyülni a közelségérzékelő talán, de a tünet az az, hogy ahogy hívást indítok egyből lekapcsol a kijelző és alig tudom visszakapcsolni.
Szerintetek mitől lehet? Egyébként a kijelzőm nem áll el, úgy tűnik, hogy teljesen rendben van. Fólia van fent, de tok nélkül problémamentes.
Üdv,
Bence -
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
na akkor fogadjunk egy NOKIA LUMIA 930 ULTRA SLIM 0.3 MM SZILIKON HÁTLAP TOK, ÁTLÁTSZÓ-ban, hogy idén kijön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na jó, ne ez legyen a tárgya, nekem ilyen nem kell.confuser: most rám gondoltál? én nem vagyok a nevére ráizgulva, de arra nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül-e a surface csapatnak (itt is) korszakalkotót kreálni.
-
fcrhs30
csendes tag
sziasztok,
tudtok ajánlani valami normális minőségű átlátszó, viszonylag vékonyabb, puha tokot? hol, merre, mennyiért? budapesti üzlet is jó, illetve netes rendelés is.
átnéztem a legutóbbi fórumhozzászólásokat, de ilyesmit nem ajánlott senki. csak kemény tokot, vagy s-line-t (broáf), vagy nem átlátszót...köszi előre is!!!
-
Kb. 3-4 hónapja vettem egy átlátszó tokot a telómra, de 1-2 hónap alatt besárgult. Szeretném megtudni, hogy más is hasonlóan járt? Vagy ezek a tokok több fajta anyagból is készülnek? Hát az enyém elég gagyi majdnem kétezer forintért.
Ha tudnátok tartósabbat ajánlani, kérem, segítsetek. A vékonyabb anyag jobb lenne.
Köszi. -
törölt tag
-
seefried
tag
Szaisztok!
Tudnátok ajánlani egy jobb fajta ütésálló tokot? Használ valaki ilyet?
Köszönöm -
Stylerr
addikt
Tudnátok linkelni nekem átlátszó szilikon vagy ahhoz hasonló tokot? Igazából csak annyi a lényeg, hogy átlátszó legyen és jó minőségű.
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Vettem nemrég egy IMAK átlátszó keménytokot, de miután felraktam pár nap alatt gyakorlatilag mind a négy sarka szétrepedt. Olvasgattam itt vissza, hogy eléggé repedős a Nillkin Frosted is.
Van valami tanácsotok milyen nem flipes kemény tokot érdemes venni esetleg?
Ezt az Icues nevűt néztem még ki, valaki vett már ilyet? -
RamboII
tag
Sziasztok.
Olyan fóliát keresnék ami 2 nap alatt a kijelző hajlított részénél nem jön fel. Illetve van-e tapasztalatotok vékony tokok terén? -
sszemtelen
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A TPU a szilikon tokot jelöli, viszont a telefonon lévő állapotát nem igen tudom szemléltetni, lévén a telefon az egyetlen elfogadható képkészítő eszköz idehaza

Passzol az IMAK, tökéletesen!
-
Pferi
senior tag
Nekem is van nagyon vékony átlátszó szilikon tokom, de nem annyira passzos a telefonon mint szeretném, úgyhogy én is a fentebb linkelt átlátszó merev Imak tokot használom. Sztem teljesen jó, és az a nagyon vékony szilikon tok sem véd leejtéskor semmit.
-
sszemtelen
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Használtam, de váltottam ilyen IMAK-ra. Nekem nem jött be ez a TPU tokozás a 930 esetében. Ez meg egy vékony műanyag, a gombok mellett bőven van annyi hely hogy gyönyörű

Leesés ellen meg édes mindegy, egyik sem fogja megvédeni.
-
tomboy0013
veterán
Tudna nekem valaki tok vásárlásban segítséget nyújtani? Szeretnék venni egy nagyon vékony átlátszó lehetőleg szilikon, nem pedig műanyag tokot (olyan vettem egyszer, de kicsi a telefonra, illetve a fényképező gombomat is majdnem kitörte felrakáskor úgyhogy az felejtős). Valaki esetleg használ ilyet és tudna biztos forrást ahonnan be tudom szerezni mert látok sokat, de a képek sokszor csalókák ezért inkább ajánlásra vásárolnék. Lehet ebay is vagy bármi más a forrás.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nah ez zsír. Egyébként olvastam már itt vagy a Facebook csoportba, hogy valakinek már most is cserélték 950-re a 930-ast. Én még várok szerintem egy pár hónapot, addig meg előveszem a gyári tokját, nehogy összecsukjam véletlenül

-
sszemtelen
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én naponta leveszem ezt a tokot (a makro lencse csak így fér fel rendesen), de még csak meg sem repedt.

-
tomboy0013
veterán
válasz
sszemtelen
üzenetére
Én rendeltem egyszer egy kemény átlátszó tokot, első óvatos leszedésnél el is tört... Inkább szilikont vennék a helyébe.
-
Pikkolo^^
addikt
Használ valaki olyan tokot átlátszó tokot amelyik átlátszó és nagyon vékony ezáltal nem zavaró? Szifonokon láttam ilyet.
-
Patrick
addikt
Üdv!
Sikerült szert tennem egy ilyen gyönyörűségre. Frankón működik, már van hozzá frankó tok, meg edzett üvegfóliát raktam rá. Nehéz kis mobil, de így teljesen jó, szép, gyors, elegáns, munkatársak csak lestek.

Első kérdésem, hogy saját csengőhangot hogyan tudok hozzáadni minden híváshoz? Mert bemásoltam a ringtonesba 3 számot, de nem látja, vagy nem hozza fel, esetleg más formátumba kell lennie?
Második, kell e valami antivírus, vagy vírusirtó a mobilra?
Köszi!
-
zazira2
tag
Mennyiért lehet kijelző cseréltetni? Tegnap nillkin kemény tokban 30cm ről csempére olyan szerencsétlenül esett hogy összetört a kijelző. Amúgy minden működik, még telefonálni is tudtam vele.
-
HKorn
veterán
válasz
Integrale
üzenetére
Ezért is látom reménytelennek a dolgot, én egyszer leejtettem (persze előtte és azóta is mindig szilikon tok volt/van rajta, és azóta se ejtettem le, de akkor pont nem volt...Murphy be is jött) épp csak a jobboldali két sarka kapott picit, de erre tuti ráfogják, hogy ezért áll el a kijelző.
Mondjuk a mikrofont nem foghatják rá, azt érdemes lenne megcsináltatni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Tubarózsa29
üzenetére
Tokban nem kopik, a tok lett kissé viseltes több mint fél év után. De ettől Függetlenül szerintem ez a legjobb, legszebb tok rá.
-
Tubarózsa29
csendes újonc
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Az nem semmi! Meg volt az ára
De ha tokban is kopik, akkor az nem túl bíztató jel. De mindenképpen veszek rá egy ilyet, mert sajnos én is hajlamos vagyok rá, hogy elejtsem. -
Tubarózsa29
csendes újonc
zsoltzsolt- te tokban tartod?
-
Pferi
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Kecskeméten a Fő téren van. Narancssárga és zöld volt kirakva.
Egy pillanatra én is elgondolkodtam hogy veszek egyet, de már megrendeltem 2 Imak Case tokot. -
Pferi
senior tag
Tegnap voltam egy T-Pontban 2990 Ft-os vezeték nélküli töltőt szerettem volna venni de fél óra várakoztatás után otthagytam őket a 3,14csába.
Viszont várakozás közben láttam ezt a CP-637 tokot 2.990 Ft-ért. Az nem rossz ár érte. -
tomboy0013
veterán
válasz
Tubarózsa29
üzenetére
A gyári CP-637 a legjobb szerintem, a fém keret is látszik de nem sérül. Meg jól is néz ki a telefon ezzel a tokkal.
-
Tubarózsa29
csendes újonc
Hát 55,000 Ft-ot nem adok érte
Marad így. Akinek fekete színben van, mindenkinek kopik? Tudnátok ajánlani egy jó tokot, ami védi a töréstől? -
cuppppka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta 930 tulajdonos lettem. Egy 620-ról nyergeltem át erre a típusra egy véletlennek köszönhetően.
A kérdésem az lenne, hogy miért tűnik nekem úgy, hogy a hangszórója halkabb mint a 620-é? A két teló egymás mellé van rakva a hangerő egyformára állítva és nekem a 620 hangosabb.
A másik kérdésem az, hogy mennyire baj, ha a 620 töltőjével töltöm?
3 Gb-vel kevesebbem van... 29,1 Gb

Tokot keresek rá, még nem találtam olyat ami nekem tetszene. Sajnálom, hogy nem lehet olyat kapni ami szilikonból van és csak szélén fut körbe, a 620-ason úgy megszoktam.
-
V@ns
aktív tag
Most egy filléres vacak átlátszó szilikon tok van a telefonomon (speedshopból), de elkezdett zavarni az, hogy a gombokat nem tudom rendesen megnyomni. Február óta van meg a telefon, egyből vettem rá ezt a tokot, de szeretném többször az elsütő gombot használni, kezd elegem lenni a kijelző taperolásból.
Valóban, nem védi nagyon, maximum abban segít, hogy ha leesik és darabokra törik a telefon, akkor egyben tartja és nem robbantott ábra módjára esik szét
-
sszemtelen
őstag
Nekem narancssárga telefonom van, így egy egyszerű átlátszó tok van rajt, ami épp arra elég hogy az asztalra letéve ne karcolja össze. (A legtöbb tok max ennyire jó
)Viszont korábban a 1520-amon, és a 1020-amon is hasonló anyagú volt. Stabilan fogható, nem csúszós tokok ezek, de védeni max a karcoktól véd

-
V@ns
aktív tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Hát, nem is tudom.... Ennyiért nem drága ez?

Viccet félretéve, van is tapasztalat/od ezzel a tokkal kapcsolatban? -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan tokot, ami a telefont körbe öleli (alul-felül is), de a gombjait jobb oldalon szabadon hagyja?Válaszokat előre is köszönöm! :-)
-
MM
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Fogadok, hogy a tok miatt kopik! (nem vicc!)
-
Anulu79
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Neked milyen színű van? Van hozzá valamilyen tokod, hogy ennyire rosszul viselkedik ilyen téren?
(#16976) confuser Te mióta használod így a készülékedet? A kamera előtti plexi/üveg nem karcolódik?
-
Titi76
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Nekem ketto van. Egy sárga a meló helyen egy piros otthon. Tokeletes. Szinte mindegy hogy teszem ra a telefont illetve nem melegszik jobban es nem tölt lassabban mint a gyari vezetékes tolto.
-
zazira2
tag
Na végre elkészült, 5 hét kellett hozzá, de megjavították.
Munkalapot nem kaptam,csak egy pici matricát, amin az áll, hogy alkatrész csere.
Cserélték a kijelzőt kerettel, a hátlap maradt, a belsejében nem tudom mit javítottak-cseréltek, de az IME szám maradt a régi.
Vettem a telefonhoz egy nokia vezeték nélküli töltőt a T-ben (3000ft), nem bántam meg, a kemény nillkin tokon keresztül is tölti. -
Ricsi.M
tag
válasz
DaveJr
üzenetére
Okeoke. Akkor meg varok 😁 Koszi a valaszt!

Kivancsi leszek a telefonra, hogy meddig fogom használni, eleg sok droidos telefonom volt mar.. Azokat mind egytol-egyig par honap utan azt mondtam, hogy ahh nem birom csere... Anno a Lumia 520 volt amit birtam volna sokaig hasznalni, csak nem nagyon vigyaztam ra.. Na de erre most rendeltem tokot, Nillkin... Kivancsi leszek, ma jon meg..
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
AZ én CP 637-em elég viseltes már, pedig nem egy olcsó tok. Most is ilyet vennék, de megint beruházni rá, az már kissé sok lenne

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam pl nagyon egyszerű a magyarázat arra, hogy miért nem kap cp637-et: nem szeretem a flip tokot.

-
tomboy0013
veterán
válasz
Williams
üzenetére
Nem is értem azokat akik 1-2 ezres bóvli tokot raknak egy 100+ ezres telefonra. Én is CP-637-est vettem rá 1 hónap használat után. Teljesen jó, annyi nem szimpi, hogy eléggé koszólódik, viszont agresszív tisztítással szinte teljesen tisztára lehet varázsolni(mosogató szivacs dörzsölős része) anyagszakadás vagy kopás nélkül. Gyengének tűnik de nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de valahogy a kijelzo neha (foleg az also resz) nem reagal rendesen az erintesre, ha kikapcsolom majd be a kijelzot mukodik par percig, vagy ha ra lehelek. A masik meg az hogy tokre fura modon eled fel a telo, mint mondtam a brunyalas utan 3 honapra kapcsolt be, majd mikor lemeritettem mar tobbe nem kapcsolt be meg a tolton sem, aztan par het s random modon bekapcsolt toltes kozben, ma pl kiprobaltam s megint bekapcsolt. Valami tipp hogy mi ment meg benne??
Mondjuk van aki azt tanácsolja, hogy adjam be szervizbe, hátha adnak helyette 950-et 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha tokban is kopik, akkor az nem túl bíztató jel. De mindenképpen veszek rá egy ilyet, mert sajnos én is hajlamos vagyok rá, hogy elejtsem.