Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    válasz Rage47 #7202 üzenetére

    Ez a zárt rendszer dolog nem zavar, sőt, kifejezetten tetszik,hogy első bekapcsolástól teljesen használható a telefon, nem kell egy halom programot telepíteni,hogy pl az smsküldés jól működjön. (Nekem legalábbis nem jött be androidon az alap üzenetküldő.) Soha nem használtam pendrive-ként a telefont, főleg azért, mert sosem volt nálam külön adatkábel, ráadásul dropboxot is használok már pár hónapja, és annak ellenére,hogy elég sokáig taszított,hogy az adataimat egy netes tárhelyen tároljam, kezdem egyre jobban megkedvelni, így a skydrive sem zavar.

    Olvastam itt a hozzászólások között,hogy várható valamilyen frissítés,és hogy a telenornál késik. T-sek hogy állnak vele?

    Egyelőre azt hiszem nincs más kérdésem. :) Szerintem belevágok, holnap meg is rendelem. Marad a 100 MB net is, remélem elég lesz. Olyan csomagom van most, amit már nem lehet kötni, mert lezárt,viszont elég jó percdíjakkal megy, nem akarok csak a net miatt egy Mozaikra váltani amiben horror percdíjak vannak.

    Jah, és köszönöm a válaszokat. :)

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák