- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
válasz Flashback #6833 üzenetére
Szia! Én nem akarlak nagyon befolyásolni, hátha valaki egy kicsit jobban szereti, mint én. Nálam a róla való váltás okoz gondot. Idáig az iOS fogott meg leginkább rendszerben, ezért szeretnék visszaváltani kb. egy 5S-re, viszont egyszerűen akármennyire is nem előnyös számomra a wp, a kamerája az, ami miatt úgy vagyok a dologgal, hogy mindig arra jutok, hogy áhh..most ezért cseréljem le...ráadásul tök furcsa, mert ez a méret nekem nem kényelmes már, kicsit nagy...ellenben kezembe vettem az iPhone 6-ot, ami ugye kicsivel nagyobb, mégis egyszerűen beleillett a kezembe...tegnap pedig pont eladtam öcsém agyonhasznált iPhone 4-esét, és elég kicsi volt(pedig majdnem 3 évig használtam 4/4S-t, és tökéletes volt )...tudom, ez nem tartozik a kérdésed közé, csak nem bírom magamban tartani
De hogy írjak is valamit, szerintem nagyon jó ez a műanyag, kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat is(nekem fehér van), szóval én nekem bejön. Méretet írtam, szerintem egy kicsit vékonyabbnak kellene lennie, akkor számomra is tökéletes lenne, de szóval alapvetően meg lehet szokni, régen a 4,3" volt a határ nálam, most igazából, ami már nagyon nem kényelmes, az a 5" feletti telefonok...nézegettem samsung galaxy s5-öt is fogásra, na az már nagyon zavart, szóval a 4,5" szerintem baráti.
Szerintem attól is nagyban függ, hogy most jelenleg milyen androidos telefonod van. Én meg merném kockáztatni, hogy egy Nexus 5-ről váltva hiányosnak lehetne érezni egy wp-s telót, még ha a kamera elég izmos is. Nekem talán a alkalmazáskínálat az, ami nem teljesen elégíti ki a vágyaimat fotózás terén, de ez főleg az ilyen effektezés szinten, szóval én például örülnék egy olyasmi alkalmazásnak, mint amilyen iOS-re és Android-ra a Long Expo, hasonló van, de azt inkább meg sem említem kb. ennyi remélem amúgy nem riasztottalak el, szerintem jó telefon, ettől függetlenül szeretem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest