- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Pár napja vásároltam használtan egyet, 8.1-el. Az előző tulaj eladáskor nyomott egy alaphelyzetbe állítást, hogy törölje az adatait. Eddig nem volt szerencsém egy töltéssel egy napnál tovább használni sajnos, wifi használattal, fényképezéssel, kevés játékkal. Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális-e, vagy, hogy fog-e ez javulni? -
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5266 üzenetére
Köszi a gyors választ! És az úgy jó, hogy egy ki-bekapcsolással 2-3% leugrik?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5268 üzenetére
Oké, Köszi nem mondom, hogy örülök neki, de legalább megnyugodtam
-
valaki_xy
tag
válasz varga.balazs #5313 üzenetére
Keress rá Bing-el.
-
valaki_xy
tag
válasz varga.balazs #5315 üzenetére
Akkor nem tudom.. további sok sikert
-
valaki_xy
tag
válasz Zsoltika11 #5514 üzenetére
A Nokia [szerint] már 1320/1520-ra is van. Úgyhogy talán már nem kell sokat várni
-
valaki_xy
tag
Csak nekem nincsenek ott az adatforgalmat jelző nyilak a wifi, meg térerő ikon mellett? Se 8.1 PfD-vel nem voltak ott, se 8.1 Update 1 PfD-vel nincsenek ott.
-
valaki_xy
tag
válasz varga.balazs #5604 üzenetére
Köszi gondoltam, csak ismerősöm PfD-s 625-én volt, ezért kérdeztem
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5625 üzenetére
és a ""fejlesztők"" is megkapják már?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5628 üzenetére
tudom, de nem úgy volt, hogy a 8.1 PfD-s telefonok egy darabig nem kapják meg a ciánt?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5630 üzenetére
ohh, köszönöm!
-
valaki_xy
tag
Ha az Adatátvitel alkalmazással tettem át a régi telefonomról a névjegyeket, akkor azokat mentette a Microsoft fiókomba? Most készülök visszatenni a 8.0-t, de nem találtam olyat, hogy névjegyek biztonsági mentése.
Még egy kérdés, a Cyan-os 8.1 kb. mekkora? Hány GB/MB?[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz Zsoltika11 #5733 üzenetére
Új értesítést
-
valaki_xy
tag
Ha Cyan-ra felteszem az Update 1 PfD-t, akkor majd a hivatalos Update 1 és új firmware megjelenésekor megint downgradelhetek?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5742 üzenetére
Jó az a mappás megoldás, még a Cyan előtt feltettem, de most nem merem, mert nem akarok majd downgradelni
-
valaki_xy
tag
Csak én tapasztaltam olyat, hogy az IE bizonyos oldalaknál (köztük a YouTube is) elég gyakran bezáródik? 8.1 PfD- vel is csinálta, meg most Cyannal is.
-
valaki_xy
tag
Valaki próbálta már a "fizetés összeérintéssel"-t? Domino-s kártya (amin van univerzális egyenleg) vajon támogatja? Annyira nem érdekel, hogy kipróbáljam (meg nem is akarok beégni, ha esetleg nem menne ) de azért kíváncsi vagyok
-
valaki_xy
tag
válasz watchfun #5902 üzenetére
Gyorsan talál jelet. Szerintem bőven jó. Nálam másfél hónap alatt még nem frissült, legalábbis nem vettem észre. Van egy nem hivatalos Google Maps app, az nem tud navigálni, hogy azon kívül van-e azt nem tudom. Hangtárcsázás magyarul úgy tudom, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5914 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van és sajnos igaz
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5921 üzenetére
Nekem is fekete. Igazából képeknél még nem vettem észre, de videónál azért észre lehet venni, ha világít a LED
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #5927 üzenetére
Nincsmit!
-
valaki_xy
tag
Ideiglenesen ingyenes a ProShot!!!
-
valaki_xy
tag
Sötétben nektek se mindig működik az autofókusz? Vagyis nekem elég sűrűn rossz helyre fókuszál, és néha még nappal is. Ez normális?
más: Cyan óta takarékos módban nem veszi le a fényerőt, meg a gombok világítását, hiába van bekapcsolva. Ez mitől lehet? Eddig PfD-s 8.1-el levette. -
valaki_xy
tag
Kisebb ciánmérgezést kaptam... PfD-s Update 1 + Cyanom van. Ma reggel lőttem pár képet a Holdról. Utána ma még 1-2-t fényképeztem és azt vettem észre, hogy mikor a galériában rányomok arra, hogy megnyitás Noika Camera-val, akkor az egész kép zöld lesz. Megnéztem az előlapi kamerát is, azzal már a galériában csak zöld volt. Ha a képeket a gyári appal csináltam, akkor is. Mondom megnézem gépen, ott is zöld, megnyitom, erre lefagy a Win 8.1... Telefon is, gép is kapott egy újraindítást, most úgy néz ki, hogy jó Picit megijesztett, remélem több ilyen nem lesz. Valakinek hasonló tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
A vasárnap megrendelt Camera Grip-em még mindig nem ért ide... Kedden írt a Telekom is, meg a GLS-is e-mailt, hogy valószínűleg kedd délután ér az üzletbe. Szerda délelőtt voltam bent és még nem volt ott, meg kedd óta e-mailt se kaptam
-
valaki_xy
tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de mintha az utolsó PfD-s frissítés óta jobban bírná az akksi.
-
valaki_xy
tag
válasz Jean Pierre #6475 üzenetére
Jó neked Egyébként a füles milyen? Én is nézegettem már... Azt írják, hogy jó, de a kialakítását nem nagyon dicsérik, hogy kicsúszik a fülből. Ez igaz?
-
valaki_xy
tag
válasz Jean Pierre #6480 üzenetére
Köszi! Akkor majd lehet én is veszek egyet
-
-
valaki_xy
tag
válasz partytime25 #6711 üzenetére
Nekem egyszer volt olyan, hogy reggelre kikapcsolt. Este szokás szerint 100%-on töltőről levéve repülő módban volt, reggelre meg 21%-on. Ez már több, mint 2 hete volt, azóta semmi.
-
valaki_xy
tag
válasz partytime25 #6715 üzenetére
Engem nem ébreszt, szóval nem zavart annyira
Július elején vettem használtan, akkor még 8.1+Black-el, ha jól emlékszem még valamikor az első héten is volt hasonló, meg most 2 hete 8.1 Update 1+Cyan-al. Ha ilyen időközönként jelentkezik, akkor még bőven együtt tudok vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest