Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• petipetya

nagyúr

válasz petipetya #4705 üzenetére

No, azért egy hétköznapi használat során (4db sms, 6db hívás, számtalan email és böngészés a neten) már megmutatta magát az rc0-ás állapot. Azt vettem észre, hogy az alkalmazások nem maradnak benne a memóriában, amely alapból kevés:
    - A böngészőn nem nyomtam semmit, csak lezártam a képernyőt. Annak feloldásakor a böngésző már be volt záródva - többször is előfordult.
    - A tárcsázóban tapicskoltam, hogy visszahívjam azt, aki keresett - erre bezárta magát és visszaugrott a home felületre - kétszer fordult elő.
    - A Zeam egyszer csak gondolt egyet és belassult, az alkalmazás listában egyenesen használhatatlan volt - pedig éppen a pass keeper-t kerestem benne.
    - A pass keeper free alkalmazás cserben hagyott, ugyanis nem indult el. Hogy miért, azt nem tudom.
    - Az email és sms alatt szépen tette a dolgát, az értesítések is megjelentek, ahogy az annak rendje és módja.

Mindezek hatására visszatettem a legutolsó cm6-ot - és nem a ho!no-t, ugyanis most más színvilágra vágytam, a tálca világos, a háttér a gyári fű stb. :) Persze ahogy stabilabb lesz a cm7-es, rögtön pakolom vissza, hiszen úgyis győz majd a kíváncsiságom.

Új hozzászólás Aktív témák