- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
Egy kis Defi-Desire összevetés és egyéb külföldi tapasztalatok.
A Saját Desirém mellé, volt lehetőségem egy T-s mobilt választani és persze Defy lett. Független. Éppen csak belaktam, root és egyebek telepítése és húztam is külföldre, spanyol terület és anglia. Közel 2 hét, vittem mindkettőt, legalább lesz időm kütyüzni
Nincs igazán sok különbség a 2 telefon között, a Desi azért minőségibb benyomást kelt és szoftveresen sokkal kiforrottabb, a Defy meg kisebb, könnyebb.
Ami viszont óriási előny Defy oldalán, az a kijelző napfényben való láthatósága. A Desirém az elsők közül való, még Amoled kijelzős, ami gyönyörű, de ha süt a nap, olvashatatlan. A Defy ellenben ragyogó napsütésben, napszemüvegben is remekül látszik.
Akkuval is egyértelműen tovább bírja a Defy, persze nem nagyságrendileg, de egy kicsit.
A fényképezője nagyságrendileg jobb a Motorolának, ami meglepett. Ebben mondjuk a a Desire béna optika védő üvegje is nagyrészt felelős, de levett hátlappal is sokkal jobb képet csinál a Moto.Nagyon dilemmázok, hogy melyik maradjon, de 2.2-vel esetleg 2.3-al egyértelműen a Defy a nyerő nálam.
Vettem egy spanyol és egy angol prepaid kártyát is, hogy ne maradjak le semmiről, szvsz ez a legolcsóbb módja a külföldön netezésnek. Spanyoloknál 12 Eur egy prepaid Voda kártya, ami full lebeszélhatő és most volt egy akciójuk, amikor 3 Eur levonásért 1 hét !!!!!!! netet adtak korlátlan adatforgalommal. 1 hét alatt kb 500 megát használtam el és ment a wifi hotspot is.
Angliában egy O2 kártyát próbáltam, ezt a reptereken hozzád vágják üresen és bárhol feltöltheted. Rátolhatsz akár 5 fontot is és az adatforgalom 1 font naponta, szintén korlátlanul. (ez nem engedte a megosztást)
Én régóta így teszek külföldön, általában viszek egy akármilyen telefont telefonálni a magyar kártyámmal, meg a net miatt az okosat, most mondjuk 2 okos volt...
A Google navija (mert ugye így az is ment) állat. Bár a hangja elég rémisztő, de a sat képekkel, meg a street view opcióval eléggé odabaszósan lehet navigálni és még normál gprs sebességen is teljesen jól ment. (mondjuk adatroaming opcióval a gatyám rámenne, annak elennére, hogy meglepően szerény adatmennyiséggel is elvan)
Cserébe eszi az akksit mint állat. Szerintem 3 óra alatt levinné nullára.
Elég szomorú, hogy magyarország ebből ki van zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest