Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveJr

    őstag

    válasz szabof1 #34498 üzenetére

    Köszi az infokat.

    Egész nap a netet bújon az üggyel kapcsolatban. Már mindennel próbálkoztam...adb, qtadb...rsd látja a telefont bootloader menüben a többi nem. adb-nek nem kéne látnia a telefont?
    Már átírtam a gyári androidos usb drivert is hogy ne motorola device-t írjon ki az eszközkezelő hátha azzal van a probléma de sajnos az sem segített.
    A partíciókhoz akartam hozzáférni hogy lementsem a user data részt. Ha ez meg lenne már nem is foglalkoznék vele tovább:)

    Ha jól olvasgattam a neten az update.zip-pel is lehet romot felrakni. Nekem nem kéne más csak hogy elinduljon a rendszer és csinálhassak egy gyors mentést..utána FC és újra rakom RSDvel az egész ROM-ot. Ja és az update.zip-nél nem törli az adatokat.

    Amúgy az a vicces h pont pénteken akartam csinálni egy mentést....verem is a fejem a falba hogy el lustálkodtam a dolgot:( :W

    Próbálkozok még szerencsétlen Defy-jal. Ha sikerül összehozni vmit akkor szerintem egy cikk is lesz belőle hogy mások is tanuljanak:)

    Ha bárkinek van ötlete/tapasztalata az update.zip-es dologgal az szóljon:)

    [ Szerkesztve ]

    Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.

Új hozzászólás Aktív témák