Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petiked

    tag

    válasz kano #25909 üzenetére

    igazából nekem most egy K750i Sony Ericsson telefonom van. kb. már 5,5 éve :-) és gyanítom, hogy még ugyanennyit simán elmenne, vagy még többet.
    semmi bajom vele és "szinte" semmi baja sincs (néha akad a joystick), "tökéletes" telefon (annyit bír az akksija, mint egy mozgó atomerőmű, zseblámpa igen hasznos, amit egy telefonnak tudnia kell 100%-ban hozza). annyi, hogy most is ilyen jó megbízható tutti telót keresek, ami legalább ennyi ideig ki fog tartani mert a tudása miatt (nekem 5 év múlva sem kell gyorsabb telefon, láttam mit tudnak már ezek, elég), csak okos-telefont szeretnék venni, mert azért ott több lehetőségem nyílik pl filmnézés, jobb kamera, wifi, stb. - belátom, hogy a haverok TÉGLA-nak becézik :-)

    és ezt szeretném lecserélni egy olyan telefonra, amiről azt mondja mindenki, hogy kb. 2 év és kuka...vagy melegedik és annyi neki, vagy a hangszóró, vagy mindig szervizbe fogok vele menni..... ezért igen nehéz a döntés..... a kérdés még mindig az, melyiket :-s
    - főleg ha nem is létezik, de akkor melyik lenne a legjobb döntés?
    (szerintem ez esetben, minek adjak ki 150 ezret, ha az 50 ezres is közel ugyanazt tudja és az esélyem hogy szervizbe kell menjek szinte ugyanannyi)
    ti is így látjátok?

    (nem azért szeretnék majd váltani telefont jó pár év múlva mert kell, hanem mert én szeretnék)

    [ Szerkesztve ]

    ˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸

Új hozzászólás Aktív témák