- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Végignéztem az adást. Az elején csupa pozitív élmény, de azért szokás szerint jött 1-2 komolyabb negatívum is.
Ami nagyon pöpec: Fém!! Iszonyatosan szép, sugárzik a minőség. 1-2 gyártó példát vehetne... Aztán az is tetszik nagyon, hogy a gomboknál nem az ikonok felett kell keresgélni, hanem azokat kell nyomni. előbbi megoldás nem igazán tetszett az S-nél. A kijelző mérete is emberi, bár nekem még ez is felülről súrolja a használható méretet. Maga a kijelző minősége iszonyat jó, ez a White Magic odab*sz. Nem olyan parasztvakítás, mint a BE szerintem. Innentől kicsit forduljunk negatívba: a felbontás pl. bár az még hümmögve elmegy. Aztán a tárhely. Ez a felfogás amit a Sony erőltet, szimplán baromság. Na mindegy. A 16GB is olyan, mint a felbontás: meg tudok vele barátkozni, de jobb lenne a 32Gb itt is. A bekapcsoló gomb nem a készülék tetején van. Ez samukon van még oldalt, azokon is rühellem. A vas erejével van még gondom. Én talán leggyakrabban a böngészőt használom a telefonomon, szóval az, hogy pont ott akad, igazi mélyütés számomra. Abba tudok kapaszkodni, hogy a szenny flash is be volt kapcsolva. Ha ezt Bog olvasod, vagy valaki más a szerkesztőségből: A tesztben térjetek rá ki pls, hogy ez az akadozás kikapcsolt flash esetében is jelen van-e, thx!
A brutál minőség miatt kiemelkedik a műanyagos tucatkészülékek közül. Szerintem emiatt kb az S szintjére árazható simán, még csak alá se kéne menni. Viszont az S erősen túl van árazva szerintem jelenleg, ha 120 körül lenne a hivatalos ára, akkor lenne korrekt. Ebből adódóan ezt is oda várnám (max). Én biztos ezt venném az S helyett, feltéve, hogy a böngésző nem döcög kikapcsolt flashnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest