Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rudikiraly

    csendes tag

    sziasztok,

    itt szivok az asszony gt450-evel. par honapja vettuk a t-mobile-nal, meg 1.6-os androiddal, ezt szerettem volna cserelni a hivatalos frissitessel, ami gondolom a 2.1, 130 mega korul volt a pakk.

    pc suite feltelepit (vistara), usb driverek is. suite szolt, hogy van uj android, egy telefonkonyv szinkronizalas utan a frissitest elinditom, szepen halad, letoltest vegigvitte, de telepiteskor szol, hogy nem tud kommunikalni a telefonnal, megall a frissites. a telcsin (azota is) csak a download mode-ot tudom elocsalni. ezek utan mar nem akarta erzekelni sem a telefont az updater.

    de: nemi netes utanajaras utan letiltom az eszkozkezeloben az lge modem drivert, telefont megtalalja az updater, ki is irja, hogy elerheto uj frissites. elinditom, felugrik egy ujabb ablak, ellenorizget stb es szol, hogy nincs elerheto frissites a keszulekhez...

    itt tartok most.

    a kerdesem az lenne, hogy meg lehet-e ezt oldani itthon ugy, hogy a garanciat ne veszitsuk el? lenyegeben azt szeretnem elerni, hogy olyan legyen a telefon, mintha sikerult volna a frissites a hivatalos, magyar, t-mobile-os 2.1 romra.

    ha meg lehet csinalni, nagyon megkoszonnem, ha valaki eligazitana. nem szivesen vinnem szervizbe.

    plusz infok:
    az eredeti romrol nem keszult biztonsagi mentes,
    vistas notebookkal probaltam meg a frissitest.

    valaki?

Új hozzászólás Aktív témák