Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • R2D20208

    addikt

    válasz tybsen #2682 üzenetére

    Szia ! Megpróbálok nem elfogultan válaszolni. Lassan másfél hónapos tapasztalatom.

    1 : A keret nem tudom miben lehetne zavaró. Nekem fehér készülékem van, és szerintem egy szép plusz elem rajta. Engem semmiben nem zavar.Mondjuk egy hete tokban hordom, de eddig is tetszett.

    2 : Ezzel a kérdéssel rátérnék majd az 5. pontodban, hisz Apexet használnál.

    3 : Én Crome - ot használok , mert PC - n is az van, így egyszerű a Google szinkronom ( asztali könyvjelzők pl ) , és nem érzek melegedést. Hard Core módon nem netezek, de azért használom.

    4 : Nem érzek akadásokat a rendszerben. Sőt. Pl ami S3 nál megvan ( névjegyzék sokára tölt be, tárcsázó is ) az ennél nincs meg. Nekem még egy újraindulás, FC , semmi nem volt.

    5 : Apexet használok, és tökéletesen működik rajta. Hibát nem észleltem.

    6 : JB tul képp nem várom, mert ami utoljára kijött FW, azzal is tökéletesen működik számomra minden. Ha jön JB, és jobb lesz, akkor csak örülök. De nem várom, mert számomra okés a készülék most is. Nexusnak jobb a Supportja, és frissítése. De mint írtam, ha valami jó, hova jöjjön ki 4X - nek következő.

    Galaxy Nexus jó készülék, főleg JB - vel. Ennek erősebb a "gépezete", szerintem jobb a kamerája, és teljesen más élmény a használata. ( felhasználói ízlés kérdése )

    Én Xperia Ion, HTC One X, LG Prada 3, Samsung S2 / S3 után ennél kötöttem ki, és marad. És úgy, hogy azok is jó telefonok.

    Röviden ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    ★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

Új hozzászólás Aktív témák