Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bitpalace

    senior tag

    válasz Sk8erPeter #3139 üzenetére

    Szerintem a Windows mappába még maga az OS se tudja milyen fájlok vannak :DDD
    Amúgy azt nem értem, hogy amiket feltöltöttem képeket ott látszik, hogy 2 C - meghajtóm van csak az egyik nem látszik. Akkor van egy 200Mb és egy 15Gb az utóbbi tudom, hogy a OKR-nek van fenntartva, no meg az OS-nek. De a többit nem értem...

    A lapozófájlméretet sem buzgerálom inkább, mert a végén már tényleg túlságosan elmerülök ezekbe a dolgokba. Most az 50Gb-ből 20 szabad, ami szerintem igen csak jónak mondható. Azért akartam hogy ennyi legyen szabad, mert nem egészséges az sem ha tele van pakolva a partíció.

    Valahol azt olvastam, hogy egy szűz OS gyorsabb mint a frissítésekkel telepakolt OS és sokan emiatt ki is kapcsolják azt, hogy ne lassítsa a gépét vele. Szerintem ebbe annyi igazság van hogy picit lassabb lesz tőle az OS, de sok hiba ez által lesz kijavítva, nyilván nem véletlen jönnek frissítések.

    Amit akartam még kérdezni, hogy a tapipadnál lévő OKT- gombbal ha film üzemmódba teszem a laptopot, akkor az a képs és hangra is hatással van? Azért kérdezem ezt, mert tv-re küldöm a jelet HDMI-n és hogy ott számít ha bekapcsolom?

    üdv!

Új hozzászólás Aktív témák