- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.lorand
senior tag
válasz
#86973952 #1638 üzenetére
Persze. Én így csináltam (de több megoldás is van erre a neten):
1. Fogd a SIM kártyát, egy öngyújtót és egy csipeszt
2. Az öngyújtó fölé kb 1 mp-ig tartsd a SIM-et (ne a chip részt természetesen, hanem a túloldalát)
3. 1 mp alatt pont ellágyul az anyag és a csipesszel könnyen lehúzható a chip
4. Finoman meg kell körömreszelővel reszelni a chip alját, ahol a ragasztóanyag még eláll az egyébként tök lapos felülettől
5. Finoman meg kell reszelni körömreszelővel az SD kártya azon részét, ahova a SIM-et fel kell rakni (hogy ne álljon ki és beférjen a helyére). Nem szabad túlreszelni, mert ha eléri a felület alatti fém részt, tönkremegy a kártya
6. Kétoldali ragasztóval felragasztjuk és kész, működik a 2 SIM és a kártya is.
7. Ha kell, picit körbereszelgetjük még az egészet körömreszelővel (nekem kicsit kellett)Az enyém így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest