- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel manapság elég fontos, hogy egy telefon multifunkcionális legyen, így sokak számára a kamera, illetve a képek minősége sem elhanyagolható tényező. Aki vásárlás előtt áll és lényeges számára ez a kérdés, annak szerintem jól jön, ha lát pár képet, ami P7 készülékkel készült.
Töltöttem fel néhány képet, amit ti is meg tudtok nézni. Természetesen a feltöltős oldalak némileg rontanak a minőségen, de a linkre kattintva (illetve majdan a képekre) nagyíthattok és megnézhetitek részleteiben is.
Lényeges viszont megemlíteni néhány dolgot:
- Ez a mini sorozat leginkább a közelről készült, mivel sokszor itt ütközik ki a minőség vagy az ellenkezője.
- A linkeken nyers képeket láthattok, tehát sem a telefonon, sem pedig utólag nincs kozmetikázva, máshogy állítva. 13 mp, normál fényképezési mód, alap beállításokkal, semmin nem változtatva. Utólag sem retusáltam, nem nyúltam hozzá.
- Egy-két helyen koppintottam, hogy melyik pontra életsítsen, de ez látható is némelyik képen (pl. gomba).
- Jó és közepesen jó fényviszonyok között készültek.Tehát a képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Valakinek van rá igénye, illetve szeretne látni más viszonyok között is képeket ezzel a telefonnal, akkor az szóljon és megpróbálom értelmes időn belül belinkelni ide. Gondolok itt: lámpafény mellett, sötétben vaku nélkül egy fényforrásra (esetleg tűzre), sötétben vakuval, sötétben városi látkép, szürköletben készült képre.
Nem minősétés miatt vagy a saját tehetségem, esetleg tehetségtelenségem szerettem volna mutatni, inkább azt, hogy milyen közeli képeket lehet vele készíteni egy átlagos felhasználónak.
Egyébként gyorsan élesít, állít magától. FHD minőségű videót is készítettem, de mivel családi témájú, azt nem tenném fel ide
Viszont annyit meg kell jegyeznem, hogy az utóbb említett videó módban lassan élesít, ha távoli pontról megyek elég közelire. Mindegy hogy lassabban vagy gyorsan teszem azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged