Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Mivel manapság elég fontos, hogy egy telefon multifunkcionális legyen, így sokak számára a kamera, illetve a képek minősége sem elhanyagolható tényező. Aki vásárlás előtt áll és lényeges számára ez a kérdés, annak szerintem jól jön, ha lát pár képet, ami P7 készülékkel készült.

Töltöttem fel néhány képet, amit ti is meg tudtok nézni. Természetesen a feltöltős oldalak némileg rontanak a minőségen, de a linkre kattintva (illetve majdan a képekre) nagyíthattok és megnézhetitek részleteiben is.

Lényeges viszont megemlíteni néhány dolgot:
    - Ez a mini sorozat leginkább a közelről készült, mivel sokszor itt ütközik ki a minőség vagy az ellenkezője.
    - A linkeken nyers képeket láthattok, tehát sem a telefonon, sem pedig utólag nincs kozmetikázva, máshogy állítva. 13 mp, normál fényképezési mód, alap beállításokkal, semmin nem változtatva. Utólag sem retusáltam, nem nyúltam hozzá.
    - Egy-két helyen koppintottam, hogy melyik pontra életsítsen, de ez látható is némelyik képen (pl. gomba).
    - Jó és közepesen jó fényviszonyok között készültek.

Tehát a képek:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Valakinek van rá igénye, illetve szeretne látni más viszonyok között is képeket ezzel a telefonnal, akkor az szóljon és megpróbálom értelmes időn belül belinkelni ide. Gondolok itt: lámpafény mellett, sötétben vaku nélkül egy fényforrásra (esetleg tűzre), sötétben vakuval, sötétben városi látkép, szürköletben készült képre.

Nem minősétés miatt vagy a saját tehetségem, esetleg tehetségtelenségem szerettem volna mutatni, inkább azt, hogy milyen közeli képeket lehet vele készíteni egy átlagos felhasználónak.

Egyébként gyorsan élesít, állít magától. FHD minőségű videót is készítettem, de mivel családi témájú, azt nem tenném fel ide :) Viszont annyit meg kell jegyeznem, hogy az utóbb említett videó módban lassan élesít, ha távoli pontról megyek elég közelire. Mindegy hogy lassabban vagy gyorsan teszem azt.

Új hozzászólás Aktív témák