- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36395 üzenetére
Oké, tehát a garanciális javítás kizárva, de a kérdés továbbra is fennáll, hogy egy számítógép kijelzőjén hogyan lehet szemléltetni a telefon pixelhibáját ilyen módon, ahogy te mutattad?
(#36396) Xiawave: Pont tegnap volt valaki, akinek nem vette a töltést, így egy akár egy percnél is tovább nyomva tartott bekapcsoló gombos trükköt megpróbálhatnál a töltőre dugott állapotban.
Ha nem segít, akkor érdemes lenne megnézni, hogy nincs-e eltömődve a kosztól és azért nem érintkezik rendesen. -
Bdanyy
addikt
Smartshopnal voltam, ők beszéltek a szervizzel, és nekik mondták hogy már a meghosszabbodott is lejárt.
Nem, a pixelhibat anno a T-nél megmutattam, a szervizes is látta, de ezek szerint a HTCnel belefér ennyi még. De őszintén szólva a kijelzo már egyáltalán nem érdekel, mert mostmár telefonálni sem lehet vele normálisan.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36393 üzenetére
Már említettem neked, hogy mi a helyzet, ha átvevőhelyen adod le, mellesleg a szervizben töltött idővel meghosszabbodik a garancia és a kijelző cseréje miatt +3 hónappal alapból kitolódik, itt inkább az a kérdés, hogy te mit akarsz.
Ha a telefonos ügyfélszolgálattal nem jutsz előrébb, akkor kár bárhol is leadnod, mert csak feleslegesen nélkülözöd a készüléket.
Mellesleg egy dolgot amúgy nem értek a tegnapi képed kapcsán, tehát a pixelhibát egy számítógép kijelzőn mutatod?
Mégis hogyan lehet megmutatni egy gép kijelzőjén a telefon kijelzőjének pixelhibáját? -
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #36359 üzenetére
Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig
Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:
(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36345 üzenetére
Tegnap végre el tudam hozni. A pixelhibakkal viszont már nem fogok még egy kört szórakozni. Viszont a belakott kitkat után ez a friss lollipop titkosítás mellett is baromi gyors. Meglep, mennyire jól bírja a multitaskot.
(A dologhoz hozzá tartozik, hogy odatelefonaltam, hogy megérkezett-e már a telefon. Kiderült hogy délelőtt már mehettem volna érte, mert kiküldték az smst, de nem kaptam meg. Végül 18:00-kor az sms is megérkezett (pont akkor zár a szervíz, mérges lettem volna
)
-
yodee_
őstag
válasz
ScrapUnit #36293 üzenetére
Nekem van olyan gondom hogy van a kamerában egy beragadt pixel, és a sötétebb képeknél mindig van egy piros pixel. Mindig ugyanott és mindig piros. A kijelzőt leteszteltem és az működik. Írtam a support-nak hogy erre leadhatom e szervízbe. Mondja hogy persze, de csak ha nincs fizikai sérülés a telefonon ... Mondom van egy apró koppanás nyom, de ettől a kamera nem fog elromlani tehát nem befolyásoló tényező.... Most akkor lehet hogy nekem is visszautasítják emiatt? Akkor tényleg megyek a fogyasztóvédelemhez ...
-
Bdanyy
addikt
Nah, megírtam hogy inkább akkor visszakerem a sajatom. Csak már a pofam leszakad ha még egyszer le kell adnom
Összesen 6 one kijelzot próbáltam eddig, egyedül az volt hibátlan szerintem, ami helyett a pixelhibasat kaptam. Amit most használok kolcsonben, ez pl fakó a többihez képest, igaz pixelhiba nincsen rajta.
Köszi, hogy felhivtad a figyelmem erre a bizonytalan/használt szervizes készülékre, azért nem gondoltam , hogy ilyet adnanak ki (bár csodálkoztam is, hogy honnan lesz nekik új belőle, de azt mondták van, csak nem biztos ebben a színben)
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36251 üzenetére
Ha elkülöníted a szolgáltatós ügyintézési problémát attól, hogy a javítás után minőségi problémád van, mert egy pixelhibás darabot kaptál, akkor ez egy olyan hiba, ami eddig nem állt fenn, így kérheted, hogy cseréljék ki a kijelzőt, mivel téged ez zavar és nem azért fizettél ennyit egy készülékért, hogy folyton a foltot nézzed a képernyőn.
Sajnos manapság már az sem mindegy, hogy a HTC-től is kivel beszélsz, mert ugyan neveket nem akarok írni, de van egy srác a három közül, aki kifejezetten lekezelő és bunkó, na vele elég nehéz boldogulni, ő konkrétan a telefon felvételekor bemutatkozni se hajlandó.
-
Bdanyy
addikt
Azon gondolkozom, hogy visszakerem mégis a T-től, aztán vagy megbekelek a hibával (ugye a vspnel nem tapasztaltak, pedig szerintem látszik), vagy eladom/elajandekozom. Nem tudom hány pixel esetén számít hibásnak, így lehet telemax partnerhez is felesleges leadnom, úgysem csinálják meg.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36241 üzenetére
Nem szabad megegyezni ilyenekben a szolgáltatóval, mert képesek házon belül, anno saját használatra vásárolt, lelakott készüléket előkeríteni a számodra.
Tény, hogy bár a cseh szerviz sokszor nem elég hatékony, ami nagyban függ a hiba egyértelmű leírásától, amit a szolgáltatónál a magasan kvalifikált ügyintézők a sajátos nem létező helyesírásukkal csak még jobban megnehezítenek, de semmiképp nem szabad neked megtörni, hogy majd a szolgáltató megoldja, mert ezek csak látszólag hangzanak jól, amúgy mindig csak rosszabb helyzetbe kerül az ember, mert a szolgáltató mindig arra fog törekedni, hogy nulla ráfordítással vagy esetleg a legolcsóbban megússza.
Én számodra inkább azt javaslom, mert az említett megoldásból úgyse lesz semmi, amit te is elfogadnál, hogy a TeleMax egy átvevőhelyén add le és csak kb. ilyesmit írjanak a munkalapra, hogy foltos, pixelhibás kijelző (a dolgok jelen állása szerint úgy tudom, hogy csak ez a hiba áll fenn).
Szerk.: Beért a készüléked a VSP Data-hoz, szóval ne nagyon egyezkedj a szolgáltatóval, várd ki, hogy ezúttal mit kezdenek a készülékkel.Nem mondom, hogy ezzel minden problémád egyből megszűnik, de jelenleg az ingyenes postai kiszállításon kívül semmi más nem szól a szolgáltatón keresztüli leadás mellett, főleg akkor nem, ha azt nézed, hogy amikor a szolgáltató nem részese a dolgoknak, akkor a HTC is könnyebben hajlik bármilyen cserére, mivel az ő partnerük a TeleMax, így ha ők barmolnak el valamit, akkor az nem egy olyan fél hibája, mint a szolgáltató, akikkel a HTC nem tud mit kezdeni, mert nem állnak velük szerződésben.
A HTC esetében sok dolog máshogy működik, így a készülék cseréje is a szervizben, házon belül történik, nincs csereigazolás vagy bármi hasonló, így nagyon sok fejfájástól megkímél a gyártó, ami egy nagyon jó lépés, mert a szolgáltatónál mindig csak a gond van, ha az ember besétál egy ilyen kiállított igazolással.
A másik dolog, hogy amit írtál, hogy ők majd megegyeznek a szolgáltatóval, az konkrétan azt jelenti, hogy nem csinálnak semmit, mint ahogy eddig.
A garancia meg nem cserében hosszabbodik, hanem a jogszabály szerint a szervizben töltött idővel kitolódik a készülék garanciája, ami a te esetedben a csak az utolsó javítás esetén kapott új kijelzővel alapból +3 hónap. -
Bdanyy
addikt
Nekem is cseréltek, kaptam egy két helyen pixelhibasat. Aztán most még nem derült ki, hogy befer e a tureshatarba (majus 28 óta)
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Na ma visszakaptam, végülis kicsivel több mint egy hónapig tartott
De elvileg csak szoftverfrissítés volt, úgyhogy nem vettem át. Már kicsit szarul érzem magam, hogy miért nem tojok az egészre, de zavar hogy kijelzőcsere előtt nem voltak pixelhibáim
De talán úgy érzem hogy ennek még bele kéne férnie a szervizelésbe, az hogy mennyire lóg ki a simfoglalat, mennyire koszos a fehér műanyag, mennyire lötyögnek állnak ferdén a gombok nem igazán zavar már -
BenHans
addikt
Üdv!
Látom még időben sikerült áttérni az edigitalhoz. Mondtam én hogy jó ajánlat 15%-os kedvezménnyel.
liluló kamera: szedd le az ES file explorert- felül / jelre nyomj aztán sys mapp és abban android_camera mappa, abban sensor filet nyisd meg szövegként és ha ott st vd6869 van akkor az hajlamos a lilulásra ha OV4688 akkor nem lilulásra hajlamos modul van benne.
Szokásos pixel teszt, de ha mindent le akarsz tesztelni akkor tárcsázóba *#*#3424#*#*
Ez a [tok] szerintem elég jól néz ki és kisebb behatásoktól megvédi, és adnak hozzá fóliát ami szintén jó minőségű. Persze ha dobálni szeretnéd akkor vannak strapatokok...
Sok örömöt hozzá!
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35627 üzenetére
Az én voltam pont
Viszont közben felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy egyáltalán rákérdezzek, a garancia a szervizelések időtartamával tovább tart-e (mivel pixelhibák miatt a kijelzőt megint cserélni kell), és akkor mondták, hogy próbálnak mostmár egy cserekészüléket intézni, mivel már háromszor is járt szervizben hasonló dolgok miatt a telefon (kijelző, akku, hangszóróhiba), de nem biztos, hogy ugyanilyet kapok.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35590 üzenetére
Nah nem csak te jártál szarul, nekem két helyen is van pixelhiba az új kijelzőn... Az a szép, hogy az előző kijelzőm is csak azért volt jó, mert 3-szor cseréltettem 3napon belül telefont a vásárláskor, mig a 4. végre pixelhibamentes volt. Kezd rohadtul elegem lenni már ebből a szarból
-
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
a segítségeteket szeretném kérni.
M8 vásárlását tervezem, de kcisit elvezstem a boltok útvesztőjében.
Árukeresőn nézegettem, hogy 118-125 között már kapható újonnan, így nem szeretnék egy használtért kiadni 110-115e -ret...Azt viszont nem tudom, hogy melyik bolt megbízható és melyiket kerüljem el nagyívben.
Tudnátok nekem ajánlani megbízható helyet, ahol kaphatok? Mondjuk az amber gold lenne előnyben, de végülis a többit sem zárom ki.
a pixel plaza -t kérdeztem, de "nekik nincs raktáron... érdeklődjek jövő héten", OK visszakérdeztem h. akkor várható-e erre "nem tudjuk, érdeklődjön"
kicsit riasztó...köszönöm előre is
-
zsotesz81
senior tag
Én is most adtam le szervízbe, szintén kameralilulás, plusz a kijelzőn van 2-3 pixelhiba, azt is beírták. Cserekészüléknek kaptam most valami hauwei csodát
.
-
no more
veterán
Jézus, ez egy szörnyeteg lesz!
HTC One M9 Specs. Display: 5 inch Full-HD Processor: Qualcomm 810 Snapdragon Ram: 3GB DDR4 Memory: 32GB or 64 GB + micro-SD Slot Connections: LTE Cat 6 capable of downloads up 300Mbps and Uploads of 50Mbps, VoLTE, Wi-Fi, and Bluetooth 4.1 Rear Camera: 20.7 Mega-Pixels with Dual Led-Flash Front camera: 4 Ultra-Pixels OS: Android 5.02 Lollipop with the new HTC Sense 7.0 Sound: Boom Sound Battery: 2840mAh
-
nbalint
csendes tag
Főleg most vettem észre a hidegben, más tapasztalt már olyat, hogy fekete képernyőnél pl.: ha letakarom a kamerát vagy programok kilövésénél, a kijelző jobb széle egy hosszanti csíkban illetve befelé is pár mm-t elfehéredik? Nem pixelhibáról van szó, mert a teszt programmal nem jön elő ez a hiba. Előre is köszi.
-
no more
veterán
Igen, a S-AMOLED tudja a legszebb feketét, mivel pixelenként világít és, ugye annál a fekete pixelek nem világítanak. Úgy képzeld el, hogy a feketénél ki van kapcsolva a kijelző.
LCD-nél pedig háttérvilágítás van, ezért látod szürkébbnek. Ennél jobb nem is nagyon lesz a fekete LCD kijelzőn, mint amilyen HTC-n. Szóval csodát nem tudsz vele tenni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
no more #32867 üzenetére
Semmi baj nincs a kamerájával! Ami tény, hogy alacsony a pixel száma.
Ezért nem nagyon érdemes belenagyítani! De kicsiben szerintem csuda képeket csinál!Nem akarok bele trollkodni a fórumba, de viszont kívánok mindenkinek
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!(#32863) enginev3.0:
De az 1 éves frissítési ígéret csak az android verzióra érvényes nem?
Lehet hogy attól az új sense-t kiadják az M7-re is.
Csak nem változik az akkori Android verziószáma. -
Steve1207
veterán
válasz
Pr3ciSioN #32465 üzenetére
Belekerült, de ez béta. Ez a kamera frissítés volt fent pár napig play-en véletlenül, aztán deaktiválták, mert még bug-os. FullHD felvételnél videó módban 1080 helyett 1088 a pixelszám (simán javítható lenne), szerintem csak ennyi nyűgje van, emiatt összevissza színekben eltolódva vesz fel, mint egy sérült videó. Ezen kívül minden funkciója gond nélkül működik.
Split cap: van benne, de csak aszinkron, csinálsz egyet az egyikkel, meg csinálsz egyet a másikkal. Nem tudom egyszerre milyen lehet, de annál bambább pofákat nem lehet szerintem fényképezni, ha egyszerre lövi a kettőt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31345 üzenetére
És azon elgondolkoztál már, hogy miért hívják a SoC-ot SoC-nak?
Mert akkor ideje lenne.
Bocsi, beszólogatós kedvembe vagyok, ne vedd magadra.
Nem midnegy, hogy azt a 320-as GPU-t mi hajtja. Vagy két S4 -es krait mag vagy négy 600-as krait mag. A GPU csak a grafikai proc, a teljesítmény már a proci dolga.
Na meg a plusz memória is jól jön játék közben.A frontfacer kamerája az egyik legjobb a mezőnyben,
A hátlapi szintén elveri az SP-t és szerint elég sok minden mást is, bár a pixel vadászok nem ezt állítják.
Multimédiásan, mindent elver. Kijelzője lehetne élénkebb (Most egy G2-m van IPS-el ami élénkebb bár eddig nem tartottam a One-t "fakónak").
Aksi időben egy napos telefon, más hátránya nincs.
Esetleg még a mérete, a boomsound elveszi a helyet.. no de valamit valamiért. -
Steve1207
veterán
válasz
Lexus sc #31181 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy mindenkinek manual állítottam képet a google accountban. Aki kedvencnek van jelölve annak nagyba szinkronizálja, aki nem az pixeles (de ha átrakom kedvencnek úgy rémlik leszinkronizálja nagyba).
Ezen kívül nem kapcsolom össze a fb-kal, mert egyrészt sok fölös szinkronizálást generál, másrészt ne variálja a profilképeket, ha az illető lecseréli havonta, aztán lesek, hogy ez meg ki -
Lexus sc
tag
Azt mondja meg valaki, hogy az emberek widget miért nem tölti be a facebookos profilképeket? Csak nagyon pixelesen látszanak...
-
scr006
tag
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Üdv,
Igen, jobb lett az M8 kamerája, szoftveresen csiszoltak rajta picit, illetve nekem színűbbnek tűnnek a képek, plusz egy kicsit jobban érződik a képeken a tárgyak elhelyezkedése egymáshoz viszonyítva (közelebb, távolabb (hozzád))
Illetve jó pár plusz "szerkesztési" opciót biztosít, mint például 3D hatás később a képen, ami nekem nagyon tetszik, vagy az Ufocus, amivel a képből ki tudod emelni azt, amire fókuszáltál, és így tovább, csak futólag nézegettem meg, nem sokat fényképezek vele, viszont amit használtam/láttam, az érezhetően jobb lett.
De az a legjobb az egészben, hogy telefonon aki látja a képeket, mindenki kb lefossa a bokáját, hogy "hűű milyen képet csinál", de persze ez a szép kijelzőnek köszönhető
Gépre felmásolva is színesebbek, kevésbé "sminkhatásúak" a képek, de ha belenagyítasz, akkor kb ugyan olyan pixeles, mint az M7 volt.
Remélem tudtam segíteni
üdv!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Stunts666 #30438 üzenetére
Az a baj, hogy ide töltötted fel, rengeteget ront a képminőségen az itteni tárhely, ahogy a facebook is
Egyébként nincsenek részletek a képen, a kevés pixel szám miatt, nekem ez az egyetlen gondom a kamerával, messzi képeknél mindent össze kell mosnia
Közelre minden szuper
https://drive.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6dOWhzNnpXN2FqdGc/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6daXpyY21rX3V5TG8/edit?usp=sharing
-
enginev3.0
félisten
válasz
jozso1989 #30429 üzenetére
De nem mindegy mit nevezünk jó képnek
Egy agyon effektezett valamit, ahol a hibák el vannak fedve, egy makró fotót ahol elég a kevés pixelszám is, de a háttér el van satírozva, vagy egy hirtelen előkapott jelenetnél készült kép, mikor nincs nálad egy Nikon fényképező sem, de még is elfogadható minőségben tudtál lőni egy képet -közelre/messzire-Ráadásul az itteni képek nagyrésze, ha jól sejtem elég sok beállítást igényel fényképezés előtt is, amire egy spontán helyzetnél nincs idő
-
BenHans
addikt
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Szia!
Amennyiben nincs pénzed az M8-ra, akkor a válasz IGEN!Hogy a legrövidebben írjam le a dolgot, csak annyit írok hogy egyetlen gyengesége a fotózás de az sem olyan vészes mint ahogy néhol beállítják. Ezen felül talán az aksi, ami a legtöbbünknél így is megvan egy napig, este meg úgyis töltő...
Gördülékenységben nincs párja, és csak 1 jobb van nála, az M8.
Hol vennéd? Ajánlott 2év gyártói jótállással... Mint minden készüléknél, figyelni kell a pixelhibákra, illesztésekre, gombok nem lötyögnek stb.
szerk. enginev3.0 és FeRRaR1 megelőztek, de úgy nézem egybehangzóak a véleméynek
Ha konkrét kérdésed is van, nyugodtan. Csak az M7 merült fel nálad, vagy néztél mást is, mert akkor egyértelműsíteni lehet a dolgokat.
-
F_Gergely
őstag
Kezdek kicsit parázni, leadtam a telefonom múlt héten, 8.-án érkezett be a szervizhez, először 13,.a volt az átvehető dátum, aztán 15, majd 17, most már 19.-e a legfrissebb várható elkészülés dátuma.
A hibák amivel leadtam:
- Kameralilulás
- Pixelhiba
- GPS használatnál a készülék olyan hőmérsékletre felforrósodik hogy nem lehet megfogni.
- A készülék oldalán végigfutó fehér csík sárga illetve fekete.barna színkombinációt vett fel.
- Készülékház illesztési hibákRemélem hétvégére elkészül mert amit kaptam cseretelefonnak Samsung Note 2 egy rakás kaki a One-hoz képest és lassú mint a dög...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29210 üzenetére
Mert te nem látod a különbséget 30 és 60 fps között?
DDDD Ne már. Akkor én volnék sasszem?
Ez ugyanaz, mint amikor azt magyarázza az Apple az emberekbe, hogy 300 ppi felett nem lehet látni. Mégis ismerősöm 300 ppi iphone 5-öse pixelesebb a One 468 ppi-je mellett.
szerk: Nem tudom, szoktál-e játszani PC-n, gondolom igen. Na most ott is a 60 fps-re kell törekedni (multiplayerben 100 fps+-ra). Reakcióidő miatt... mivel igen is látod és felfogod, és tudsz rá reagálni, mert gyorsabb, valósághűbbnek hat. Ha 60 fps alatti, akkor szaggat, lassabb az egész és hamar elvérzel.
Az iOS is stabil 60 fps-sel működik pl... ugye, hogy észreveszed egy iphone és egy galaxy mini között pl. a különbséget?
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem tudom nem használtam még de ugye a HTC-k az slcd miatt darálják az aksit. Most ha minnél nagyobb a megjelenítő annál nagyobb az energia felvétele. Lehet a pixel szám kevesebb de az csak a teljesítményben látszana meg. Nem mondom, hogy vészes de rosszabb mint az M7 nek pedig nekünk se valami fényes az üzemidőnk.
-
Steve1207
veterán
válasz
Mano66 #28965 üzenetére
De az nem hivatalos és elveszik a formalitás.
A kontakt képek is jók, nekem a kedvenceknél csak nagyfelbontású képek vannak. Valami kavar egyébként lett, mert a legtöbbhöz volt képem és még KitKat előtt a szimpláknál is hq kép volt. Azóta csak kedvenceknél rakta be és áthelyezésre marad a pixeles.
Amúgy, majd a lollipop ezen is segít (azért szégyen, hogy ICS óta alig változott a google képkezelése e téren és az nem most volt ugye)... -
I-S-T-I
tag
10 mp körül: 4MP 2μm Pixel Camera csak nem Ultrapixel?
Leafnshit: Általában Chrome, ha kell flash akkor Dolphin
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #26818 üzenetére
Van "beragadt" pixel is, nem csak kiegett..
(#26817) SanyikaDC: "remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t..." - 10-11 honapot lool.. fö az optimista hozaallas..
(no offense)
En ha veszek egy normalis telefont (es csak azt veszek), akkor elvarom, hogy legalabb 2 evig normalisan müködjön, de utana se kell feltetlenül beszarnia, függetlenül attol, hogy cserelem..Mas:
A hangminöseg erdekes. Haver i5-öse hangosabban szol, mint az überfasza boomsound hangszorok. Igaz azt irtam hangosabban, ami nem feltetlenül jelenti azt is, hogy jobban, bar szerintem itt minösegröl kar beszelni, ha a zenet nezzük. Telefonalashoz meg jo.Mindenesetre lehet tenyleg be kellene küldenem a szervizbe a telefont, mivel a mikivel se vagyok megelegedve, lehet pont valami hibas darabot fogtam ki, aztan cserelnek a felet..
-
SanyikaDC
tag
Péntek óta vagyok one tulaj 4.2.2vel használtam egészen máig. Utána 4.3 aztán 4.4.2 és az a durva hogy az alapbol tökéletes teledon mégpengébb lett...
remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat
-
SanyikaDC
tag
Egy kerdesemre meg nem kaptam valaszt: penteken vettem at a sajat one keszulekemet es figyelmes lettem 2apro pixelhibara...
szerintetek kuldjem vissza vagy ez csak szeriahiba ami magatol vagy szoftveresen helyrejon? Mivel neten rendeltem ha jol tudom barmifele hiba eseten 8 napon belul kotelesek cserelni a keszuleket. Varom a tanacsaitokat (:
-
SanyikaDC
tag
Hali! Először is köszi a választ!!! Ma kézhezkaptam a telefont és észrevettem 2 apró pixelhibát...
ez most szoftveresen megoldható "gyermekbetegség" vagy éljek azzal hogy visszaküldöm és kapok egy másikat? Köszi a választ előre is!!!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #26486 üzenetére
Itt egyébként azt írják, hogy a vd6869 volt az első alap kamera és az ov4688 a későbbi és elvileg jobb fejlesztés, tehát akkor az "nyugodhat" meg lilulás ügyben, akinek ov4688-at ír a telefonja.
OmniVision announced a 4.0 MP CMOS sensor which matches the VD6869 specs identically, the OV4688, which has the same size (1/3”), resolution (2688 x 1520), pixel size (2.0 micron), and a line about sensitivity being 40 percent higher on the 2.0 micron pixels compared to OV’s 1.75 micron pixels. There’s still no real information about sensitivity or saturation, but I suspect that OV4688 might become an alternate supply source if ST can’t produce VD6869 in quantity.
120fps-es fhd videóra is alkalmas?
Jó lenne ennek a szoftveres oldali kihasználása. -
dani3l
őstag
Nekem is van egy olyan res fölül, de abszolt nem zavart az elmult egy evben, csak akkor latom, ha nezem, akkor se feltünö. Ezert szervizbe küldeni szerintem netto hülyeseg. Csereltetni is (bar az nalad igy egy het utan gondolom mar nem is opcio), mert benne van, hogy kapsz helyette egy masikat, amin nincs res, viszont pixelhibas, lehet tippelni, melyik zavarobb.
Hibas szeriak igazabol megjelenes utan voltak, mostmar inkabb csak hibas darabokat lehet kifogni.
-
Laurh
aktív tag
Szervusztok!
1 hete lettem én is tulaj, minden a legnagyobb rendben van telefonnal nyüstölöm rendesen első androidos telóm. (ios és bb-m volt előtte)
Jobban belemélyedvén a topikban sajnálatos módon én is felfedeztem egy hibát a készülékkel kapcsolatban. Egy apró hangyabokányi illesztési problémát a power gomb környéké ahol az alu rész illeszkedik a fehér részhez. (körübelül 1.5cm hosszúságban nem passzentos teljesen, talán egy penge beférne.)
Sztreccselek azon, ha ezt most leadnám szervízeltetésre 1 hónapra nem lenne telóm és nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hibátlanul kapnám e vissza, mert olvasgatván a htc néha kanyhalós munkát végez a szervízre küldött készülékekkel. Ti mit tanácsolnátok érdemes ebbe a procedúrába belevágnom?Tudom, hogy nagyon egyénfüggő ez a "probléma" valakit zavar, valaki együtt tud élni vele, de picit most megkönnyebbültem, hogy leírtam eme sorokat.
Szerencsére lilulást és pixelhibát nem tapasztaltam.További kellemes vasárnapot mindenkinek!
-
poolzee
tag
válasz
Ununqatrium #25590 üzenetére
1 db halvànyabban égő pixelt és a kamerát javìtják gariban?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ununqatrium #25486 üzenetére
Miért lenne átlátszó, a fekete sávnál nincsenek pixelek... szvsz ugyanolyan marad...
-
CptAdamica
veterán
Valaki játszott már itt a Cut The Rop 2 játékkal? Érdekes dolgot láttam ma, mennek a játék alatt az átvezető videók, és láttam, hogy pont középen a képernyő alján van egy fantom pixel, vagy nem is tudom hogy hívják ezt, ami világít, tehát olyan, mintha az a pixel nem működne, viszont, ha elforgatom a kijelzőt, akkor fordul vele ez a fantom pixel is, ilyenek előfordulnak játékoknál? Amúgy megnéztem a Dead Pixel nevű alkalmazással és ott nem találtam hál-istennek hibát.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
A fórumot a 8000.-ik hsz.-ig olvastam régebben, de már jóval többnél járunk.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy a mostani készülékeknél is fennáll még az illesztési és a pixel probléma? Most szeretnék a T-nél feketében venni.
Ezen kívűl valami problémátok volt vele? Akksi üzemidőben húzza egy napot, avgy már délután meg kell etetni?Előre is köszi.
-
s3nsitivity
addikt
Ezüstbe nem olyan ronda. De még mindig nem tetszik.
A more refined design: it's 90% metal now, with the metal wrapping up the side (the HTC One was 70% metal). The gunmetal gray is simply gorgeous and has this great texture to it. I've also never seen a single HTC One (M8) with a gap of any kind - the entire phone is more solidly constructed.
Bigger Battery: with a 2600 mAH battery, it lasts longer. I don't have to think about charging it before the end of the day.
Bigger Storage: Yes, it's true, we put a microSD slot in there, and it supports up to 128 GB of storage. How's that for mind-blowing?
Bigger Screen: 5 inches is a nice size; not so huge like the One max, but noticeably bigger than the 4.7 inch screen on the HTC One. I got used to the 5.9" screen on the One max, but there was no adjustment period with the HTC One (M8).
Better BoomSound: The audio quality from the dual-front facing speakers on the HTC One was great...but you wouldn't believe how much better the new HTC One (M8) sounds! Richer, fuller audio with a wider sound. It's 25% louder, yes, but the audio quality is dramatically better. I didn't grasp by how much until a co-worker did a side by side comparison for me.
A Better Camera Experience: It's a 4 megapixel UltraPixel sensor, but we switched to a new provider for the sensor, completely addressed the pink tint issue, added a second sensor to get depth/spatial information (which allows for some great camera effects). Image quality is simply better.COLORS: Gunmetal Gray, Glacial Silver, Amber Gold
DISPLAY: 5.0 inch, Full HD 1080p Corning® Gorilla® Glass 3
CPU SPEED: Qualcomm Snapdragon 801 processor / 2.5GHz quad-core CPU in Asia/China / 2.3GHz quad-core CPU in US/EMEA
PLATFORM ANDROID: Android™ 4.4 with HTC Sense 6, HTC BlinkFeed
SIM CARD TYPE: nanoSIM
CAMERA: Duo camera. Primary Camera: HTC UltraPixel camera , BSI sensor, pixel size
2.0 um, sensor size 1/3”, ƒ/2.0, 28mm lens. HTC ImageChip 2. 1080p Full HD video recording with HDR video. Secondary camera: capture depth information. Front Camera: 5MP, ƒ/2.0, BSI sensor, wide angle lens with HDR capability, 1080p Full HD video recording Gallery with UFocus, Dimension Plus, Seasons, Foregrounder, Image match.
MEMORY: Total storage: 16GB/32GB, available capacity varies. Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage (card not included)
RAM: 2 GB DDR3
BATTERY: Embedded rechargeable Li-polymer battery. Capacity: 2600 mAh
Talk time: Up to 20 hours for 3G
Standby time: Up to 496 hours for 3G
Voltage range/frequency: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1.5 A
Dimensions (LxWxT): 146.36 x 70.6 x 9.35 mm
Weight: 160gForrás: HTC Elevate
Mondjuk ez a Sense 6 egyre jobban tetszik.
-
boksz
senior tag
válasz
Gulyopapa #24047 üzenetére
A HTC tavaly is kijelentette, hogy nem megy bele a pixelháborúba.
Azt hiszem ez egyértelmű üzenet mindenki számára, aki állandóan zoom-ni akar vegyen Oppo Find 7.
A HTC a szürkületi és éjszakai fotózásban szuper, ez nem vitás.
Arra meg, hogy feltedd a face-ra, intagram-ra tökéletes, picit bele is lehet vágni és ennyi. -
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.
Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga. -
Steve1207
veterán
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Nem lehet, hogy az már máshoz van csatolva, akár több fiók használata esetén a másikhoz nyomta be a contactot? Van, hogy a google+ fiókot rendeli hozzá? Több egy azonos személyhez tartozó e-mail (de külön kezelt, ergo kaptál tőle több mailt, olyankor lehet a "rossz"-hoz van hozzárendelve pont a kontakt és így a másikat nem mutatja talán.
Megjelenítés: Esetleg a megjelenítésnél nincs bejelölve a csak telefonszámmal rendelkezőkhöz? Mert akkor esélyes, hogy nem mindet mutatja. És lehet még az alap kategória nincs bepipálva, de ezek a sablon dolgok ugye. A darabszámot is értelemszerűen ellenőrizd, mindet leszinkronozta-e.
Nekem anno volt ilyen bajom, a gmail-nél pl a telefonszámhoz hozzá volt rendelve egy email cím és onnantól kezdve pl nem a fb profilképet nyomja, hanem az alap gmailét (G+ -ét). Amint levettem átnyomta a fb-os-ra.
Nekem elegem lett ebből és teljesen újrahúztam manual a kontaktjaimat a gmailben. Először mindenképp azt kell rendberakni. Hozzáadogattam az adatokat személyenként (több telószám, email címek, hq fénykép és cím a fontosakhoz, van ahol még születésnapot is akár). Innentől kezdve (ez már vagy 2-3 éve) nem is használom a névjegycsatolást és a fb névjegyeket se kérem le a telefonkönyvbe, hogy fölöslegesen csekkolja meg merítse a szinkronizációval (főleg, ha ők változtatnak valamit akkor az is ilyen pont).
Aki fontos és akit 95%-ban keres az ember az úgyis a telefonkönyvedben van (kellene), hogy legyen.Ja és így nincs szükség a fb sync-re se, mert már ott elintézted a fényképcseréket. Engem pl zavart, amikor fb-n lecserélték a profilképet és nem az illető megszokott, jó minőségű képét láttam, hanem egy ótvar pixelborzhalmat, akit hirtelen nem is tudtam kicsoda
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #21841 üzenetére
Evo 3D, nagyon látványosan nyomatták annak idején a CSI Miamiban, de hogy azon nem Sense futott az tuti
kungzi
Nekem nincs semmi gondom a kamerával, jobban használható képkészítésre mint a HTC One X ami előtte volt, a Full HD videója meg a legjobbak közé tartozik.
Én személy szerint elégedett vagyok a képekkel is, a sorozatlövés és a zoe is nagyon jó, jól testre szabhatóak a kamera beállítások, balesetet, sötétben, napfényben, látványosságokat...szóval bármit ami megörökítésért kiáltott meg tudtam örökíteni és jó minőségben, elégedett voltam mindig.
Divat szidni a kameráját, de nem olyan rossz az, de szerintem a legjobb lesz ha kipróbálod, pl. egy boltban ahol ki van állítva. Nem egy csoda hiper giga pixelekkel, de nagyon is használható! Sőt megkockáztatom hogy értelmesebb egy 700-800 Kbs képet lementeni telóról és emailben elküldeni vagy feltölteni, mint egy több megás nagy fájlal vacakolni, ami nem is feltétlenül jobb minőségben, csak felbontásban nagyobb. -
Juliuska
senior tag
Üdv minden Kedves One Usernek és Advanced Usernek!
Mától a munkás osztály kevésbé tehetős rétege is csatlakozott Hozzátok...már 3 egész órája büszke, szájtáti tulajdonosa vagyok ennek a nem mindennapi szépségű és tudású formás kütyünek (asszem szerelmes lettem).
A hozzászólásaitokat hónapok óta olvasgatva, kritikus szemmel vizslattam a szolgáltatós ONE külső, belső adottságait:
-illesztési hiba, ferdeség, asszimmetria sehol sem látható, ívek, élek, gombok tökéletesek
-pixelproblémákkal nem futottam össze,
-közelségérzékelő is hibátlanul teszi a dolgát,
-kamera lilásodása kanyarban sincs,
-a Beatsaudio hangjától pedig még a panel-szomszéd tizenévesnek is eltűnt a lazaság az arcáról 1 pillanatra...
A fentieket azok kedvéért írtam, akik az előző pár 1000 hozzászólásból azt a téves következtetést vonnák le külső szemlélődőként, h a ONE is csak egy tucattermék volna.Így zárszóként: köszönöm a tapasztalataitokat
-
Saky1
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #21323 üzenetére
Igen, csak az a baj a 3 nap cseregaranciával, hogy az pixelhibára nem vonatkozik!
Szolgáltatónál meg nem olyan egyszerű letölteni egy LCD test progit, ráadásul még egy frissítést is kellene letölteni a telefonon, mert gyári androidnál még ott van alul a 3 pontos fekete sáv, amitől nem látszik a teljes képernyő! Az csak egy későbbi verziószámnál kapcsolható ki!
-
NandorHUN
addikt
Nálam kameravörösödés+ felső pixel hiba megmaradt szal megy a szervizbe,... nyitás elött am is be akaram még küldeni egy aksicserére
-
Steve1207
veterán
Nos kis beszámoló részemről HOX után:
Kicsit keskenyebb, kicsit hosszabb, de baromi jó a fogása ezáltal. Nálam úgy érzem ez a max, amit még telefonként elviselek, de nagyon kényelmes használni az előző után, pedig azzal se volt sok bajom e téren. Anyagminőség szintén nagyon űber, a fémházas dolgok, hogy hidegben odafagy a kezed egy nagy baromság. Hangminőség továbbra is elsőrangú.
A Sense pedig eljutott egy olyan szintre, hogy öröm használni (sima 5-nél volt elég sok minden, ami hiányzott, itt kb nyoma sincs már).
Kamera se rossz, részletek azért elvesznek a pixelharcosok mellett, de összességében elég szép képeket készít, ha nem nagyítgatjuk. Hibával azóta se találkoztam, se illesztési, se lilulás. (FA - ez nem tudom milyen gyártósor, októberi készülék)
Üzemidő is eléggé jó, valahogy fura is, hogy nem kell végre figyelnem, hogy ne használjam annyiraÁtlagos használattal megvan simán az 5-6 óra kijelzőidő.
HOX-ról váltani akartam mindenképp, persze így nem kellett tovább rajta agyalnom. Nexus 5 és G2 volt az utolsó körben a lehetőség, de a Nexus felvételi hangminőségben elhasal nagyon (AOSP felülettel nem sok bajom lett volna), mérete zavaró, G2 pedig a hátlap minősége és szintén fizikai nagysága miatt esett ki (meg az LG UI akármennyit fejlődött még mindig olyan innen-onnan szedett, összhangtalan).
Root és xda-zás se hiányzik, teszi a dolgát így is szépen. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve, meg is lep, hogy ennyire, mert eléggé szemet szúr minden kis hülyeség általában.
-
Juliuska
senior tag
válasz
farena #20345 üzenetére
huh aztaaa...ez egy igen szép eredmény, gratula
no ha ezt produkálja pár nap után is (kikapcsolás nélkül), akkor beszélhetünk róla, h mennyit is engedsz a feléből(csak viccelek... kameralilulás, hangszóró problémák, pixelhiba, vagy más használatot befolyásoló nyűg van-e...?)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20384 üzenetére
Épp nem erre gondoltam.
Másodkézből is ki lehet fogni egy jó készüléket!
Én biztos szétnéznék különböző hirdetések között.
DE sz@rt nem vennék!
Újszerű, garanciás, full tartozékos darabot is lehet találni.
Éppen a hétvégén segítettem egyik ismerősömnek egy ilyen projektben.
S4-et cseréltettem le vele, sikerült rábeszélnem....2013. december 28-án vásárolt, független, teljesen új, full dobozos, garanciás. Igaz gsm boltos, de európai modell, így htc garanciás.
Kaptunk hozzá 3 db jó minőségű fóliát, egy jó minőségű ultra vékony tokot, asztali dokkolót is.
Hibátlan összerakás, pixelhiba mentes darab.
100e. volt. -
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20362 üzenetére
Köszi! Beszéltem a HTC ügyfélszolgálattal, hivatalos viszonteladóként az Expansys-t javasolták, mint legnagyobbat. Kisebbként az ExtremD ill. a Speedshop, az MM. Rákérdeztem a szervizre is, a hölgy tudott és értette a problémát, de azt mondta ez van, ez a HTC üzletpolitikája, furcsa, de azt monta az Iphone és Samsung szervizkiszolgálása jobb. Akkor miért nem tesznek semmit? (költői kérdés) Rákérdeztem a pixelre is, garancia csak 3 hibás pixel felett van. Az ötlete az volt, hogy interneten kell rendelni és akkor 8 napon belül visszaküldhetem indoklás nélkül.
A sufniGSM EU cid-es darabjai és az Expansys között alig 14.000 Ft a különbség, így az utóbbi lesz, ott tudok hozzá kiegészítőket is rendelni és valahogy megbízhatóbbnak tűnik. Ha van róla rossz tapasztalat légyszi szóljatok. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #20359 üzenetére
Picit túlzás a hasonlat, de én értem...
Amit még el lehet mondani, hogy a kűlső hibák a korábbi gyártásoknál voltak "jellemzőek", az újabb kiafásoknál én nem is hallottam sem sorjás, sem pixel hibás darabokról.
A bolti garanciás is ugyanolyan jó lehet, ha a cid-je európai, mert ilyenkor imei alapján a htc szerviz javítja. -
Saky1
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Szolgáltatótól venném a készüléket, van a telefonon vmi olyan gyári alkalmazás, amivel a helyszínen megtudom nézni, hogy van-e rajt pixelhiba?
A Playen van ilyen program, de ott a helyszínen, nem hiszem, hogy van rá lehetőség telepíteni.
Kiállított készüléken próbáltam a test menüt (*#*#3424#*#*) de teljes képernyős LCD tesztet nem találtam!Egyébként az első 3 napban cserélik a készüléket ha van rajta pixelhiba?
Ha esetleg többfajta gyártáshelyű darabot is mutatnak, melyiket érdemes választani ezek közül?
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China -
Nuada herceg
őstag
Nah..
Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót.
Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont.
Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon.Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett.
De ez más téma...A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé.
Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
lehet ultra pixel is. -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #20197 üzenetére
Persze, itt vannak a képek, próbáltam csinálni a dead pixel teszterről is, hogy látszódjon, hogy a pixel felül olyan szinű, mint a "háttér" nagy része , tehát mint a képernyő többi része (piros kép esetén piros, zöld kép esetén zöld, de sötét szineknél fekete, tehát olyan amilyennek lennie kell, nincs hiba) Egyetlen baj vele, hogy sok programnál elég zavaró, youtube, böngészésnél stb.. is ott van sajnos, színe általában fehér, mivel a honlapok progik nagy része fehér.
Link
Első 3 kép fotó, 4. kép képernyőmentés, ott is jól látszik, de a mentésen nincs rajta vagyis valoszeg nem szoftweres.
Ennyiért szerintetek javítják? -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg van ötletetek: A következő lenne a problémám: a képernyő tetején van egy fehér pont "pixel" de csak akkor látszik ha fehér vagy világos alkalmazást (böngészőt, levelezőt stb..t használok) , ilyenkor a statusbar szürke de ott van ez a fehér pont, más esetben, sötét képernyőn, videon , vagy sötétebb weblapoknál, ha teljes képernyőben vagyok (fehér url sáv miatt) nincs...
Ez most akkor pixel hiba vagy pontosan micsoda? Ennyiért szerintetek már érdemes szervizbe küldeni, illetve cserélik a kijelzőt, javítják?
KösziMost néztem meg egy deadpixel fixer progival a statusbar használata közben (háttérben futott a program , de nekem van egy olyan appom, hogy ha a statusbar helyére rákattintok, akkor statusbar előjön, na de a lényeg: a fehér pixelhiba mindig olyan szinű mint a háttér... akkor ez most softwares probléma lehet? )
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
kétségtelen, hogy jobb a ONE.
De a felhasználók 90% szerintem azt sem tudja, hogy mi az az NFC, vagy az ac wifi. (utóbbit én sem tudom, arról mesélhetnél!)
Glonass a 601-esben is van.
Illetve a kijelzőfelbontás is csak számszerű dolog ezen a szinten, ha egy félméter átmérőjű TV-nek 1920x1080 a felbontása, akkor miért nem elég egy 4,5 colos kijelzőre 540 x 960? a fizikai méretkülönbség nem csak kétszeres. Nagyon perverzmód kéne nézni egy ilyen kijelzőt, hogy láthatóak legyenek a pixelek...
itt van amúgy egy összehasonlítás. -
F_Gergely
őstag
-
osztraksajt
őstag
válasz
d3tox1c #19185 üzenetére
Nekem akkor volt hogy duplázta az albumot ha lejátszási listasor fájl (m3u) is volt az album könyvtárában.
# Vateraadd
Olvasd el a tesztet. Ez szubjektív kérdés, nekem megéri hogy rosszabb fényviszonyok között jobb képeket csinál mint jó fényviszonyok között nagyobb felbontásút. Csak összehasonlításképp: 4mp az dupla pixelszám mint a fullhd, és A4 méretben pixelmentesen nyomtatható. Ha neked kevés válassz másik telót, van választék. -
Avicularia
veterán
válasz
Laca1212 #19062 üzenetére
Különválasztom a saját igényeimet és azt hogy valójában mit kellene belerakni. A kijelzőt azért írtam mert 44 évesen már nem olyan penge a látásom és sajnos nem mindenhol lehet nagyobb betűméreteket állítani programon belül. Ha ezt megoldanák akkor semmi kifogásom a nagyobb felbontású kijelző ellen.(pld dead trigger 2-ben nem látom rendesen mikor készülnek el az upgrade-ek)
Azt viszont tartom, hogy nem látszik a különbség a fullhd és a videóban látott nagyobb felbontás között. Miután több pixel van a képen erősebb grafikus gyorsító kell bele illetve a megnövelt pixelszám az akksit is jobban húzza, nem biztos hogy van értelme a felbontás növelésének az e-péniszen kívül. A gyorsabb processzornak viszont van, ha ugyanannyit fogyasztanak, a gyorsabb proci hamarabb végzi el a munkát és hamarabb csökkentheti az órajelet ezáltal kevesebbet fogyaszt. -
mumk1
addikt
válasz
Valkűr #19025 üzenetére
Azért ez már rég nem igaz. Használok most egy Lumia 1020-at, ami sokkal jobb képeket csinál, mint a nejem Panasonic DMC-TZ10 -es kompaktja. A PV808- ról meg már nem is beszélve.
Egyébként nekem a ONE kamerájával sincs bajom, egyedül az alacsony pixel szám az ami a gyengéje. A szín hűsége pl. kifejezetten dícséretes. -
Nuada herceg
őstag
-
Saky1
csendes tag
Mennyire jellemző a most kapható darabokra a kezdeti időszakban tapasztalható problémák:pixelhiba, készülékház sorjázás, illesztési hiba?
Ha szolgáltatónál veszem lehetőség van rá ott helyben ellenőrizni ezeket vásárlás előtt pl. dead pixelt egy programmal?
A Beats audio felirat az újabb készülékeken is kopik?Köszi
-
szubence
csendes tag
-
Nuada herceg
őstag
Nekem a G2 is tetszik, de csak a szép 5,2 colos kijelző és a vékony káva miatt!
Kb. semmi más nem tetszik rajta.
De érdekes, mert itt a tesztben azt írták, hogy az összeszerelés "kiváló"!
De fórumokban mindenki azt írja, hogy kritikán aluli, ropog a hátlap.A Nexus 5 is nagyon tetszik. Ha nem lenne telefonom, most azon gondolkodnék.
És miután eleget gondolkodtam rajta, újra megvenném a One-t!Betyár ez a telefon, most ma délután is csak arra lettem figyelmes, hogy nem csinálok rajta
semmit, csak görgetem jobbra balra kezdőlapokat.
Néha a menüt meg fel le.De már vagy 8-10 perce...
Mindig elámulok ezen a szoftver gördülékenységen.Ha az M8-ban sznapi 800as lesz, meg 5 colos kijelző, tuti az lesz a kövi telefonom.
Nem is kell nekem, hogy mást változtassanak rajta. Ja de, a kamerát feltolhatnák 8 mp-re
ultra pixellel. De minden maradjon, a fémház, design. Picit nőhet a méret, vékonyodhat a káva.
Meg gorilla glass 3 rajta. Upsz, beleért a kezem a bilibe, megyek is aludni. -
Dexter-2000
őstag
szerintetek melyik színben vegyem meg a telefont?
feketében vagy ezüstben?
olyant hallottam hogy a feketére jobban kell vigyázni, de fene se tudja...
igazból gumitokom van hozzá meg itt van mellette a zagg fóliám is csak hát talán a legnehezebb résznél vagyok :/
tudnátok 1-2 jó érvel ajánlani egy színt?
(eddig volt 1 ezüstöm csak a fehér miatt aggódom hogy vagy könnyen koszolódik vagy besárgul de addig csak nem lesz nálam.)meg mikor azt vettem az nem csak illesztési de pixelhibás is volt... nem tudom amiket most lehet kapni remélhetően már jobban át vannak nézve...
-
g0n21
senior tag
Akksira csak annyit, higy hurrikan tippjei sokat segítenek, olvassatok vissza.
én beküldtem szervízbe, mert a felső hangszóró hirtelen a negyedére halkult, es használhatatlanná vált. De a telemaxos lánnyal beleirtuk, hogy van egy pixelhibanak tűnő porszem a kijelző alatt (amiota megvettem), meg h a hatan a műanyag csik kék színű, es h illesztési hibas (egy kicsit).
majd meglátjuk mi lesz, hétfőn adtam le. A telemax központban.a lenyeg, hogy jo édesanyám a szeptemberben kapott HTC 8x-ét felajánlotta nekem addig (kék), elvegre szereti, de neki nem annyira fontos, megvan neki az előző, hibásan is ezért irok, a oneon a swype ismerte a gondolataimat, itt ez nem .
a leglényegesebb, hogy a 8x-re telepíthető legjobb battery monitor app, ami amugy csak statit tud csinálni, az app fogyasztást nem látja, a négy napos hasunalatom alapján atlag 6-7 ora uzemidot ir varhatonak. A one-nal mindig megvolt a 12+ ora (2-4 ora kijelző, 1-3ora telefon). 4.3 alatt is. Es a 8x a kocsiban mindig töltőn lóg, de van hogy bent a stúdióban is.
szoval nincs baj az akksival es a fogyasztással....
raadasul ezen kiszámíthatatlan a push, es nagyon ramatyol az alkalmazások, MIND, de ez a wp8, nem a HTC.. Varom vissza a One-t.
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok! Hétvégén tervezek venni egy fehér darabot a T-nél. Mire kell figyeljek a vásárlásnál? Olvasgatom a fórumot már egy ideje, írtátok az illesztést, hogy európai legyen, pixelhiba. Esetleg még valami amire érdemes figyelnem? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Badboys #16677 üzenetére
írtak egy hosszú listát arról, hogy mit cseréltek benne, a feléről azt se tudom mi, de kicserélték a kijelzőt, a kamerát és az illesztési hibán is javítottak. 4 hibával küldtem be: ujrainditás, illesztési hiba, képernyő (pixel) hiba, kamera hiba. Ezekből a kamerát és ujrainditást teljesen megcsinálták (kaptam uj aksit is) , képernyő hibát részben, - mivel tetején vagy 1 db pixel, de az csak akkor látszik, ha "fehér" programot használok (pl. chorme), ugy hogy a képernyő teteje fekete (statusz bar miatt) , az illesztési hibákat is nagyrészt megoldották. Szóval sok panaszra nincs okom, csak mérges vagyok, mert direkt itam nekik, hogy software-hez ne nyúljanak, hagyják a HBOOT-ot.
-
balika333
tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
nincs szerencséd a One-nal. Imádom az enyémet, hibátlan minden téren, nincs pixelhiba, illesztési hiba. Eléggé kiábrándító, hogy ilyen sokan írnak a szerviz által végzett rossz munkáról. Nagyon remélem nem lesz baj vele.
Van olyan aki egy bizonyos hibával küldte el a telefont, amit megjavítottak és minden téren makulátlan telefont kapott vissza? Lehet csak én siklottam el felette de eddig még ilyen postot nem olvastam. Kitartást!
-
NandorHUN
addikt
válasz
InFRaReD #16496 üzenetére
Én pont emiatt adtam a telefonommal együtt egy angol és magyar nyelvű hibaleírást szines kis rajzokkal, komolyan mintha oviban lennék... leírtam nekik magyarul és angolul + lerajzoltam pirossal azokat a részeket amik hibásak a telefonban. (pl. pixelhibák helye, illesztési hibák helye, kamerahibák helye)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest