- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magich
csendes tag
válasz Darksiders84 #1649 üzenetére
Én most Hunor 8-ról írok épp és elmondhatom, hogy baromira nem csúszkál tenyérben. Majd inkább télen leszek kíváncsi, ha felkerül egy kesztyű. Na akkor remélem, hogy senki nem fog hívni... :-\
-
törölt tag
válasz Darksiders84 #1803 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz G9. Nova van. Meglátjuk.
dokee78:
Jaja, TWRP -vel nem fog menni az OTA. Egyébként a 3 gombos sem, tehát nem lesz updater.Van amelyiknél felmegy ROOT -ra az OTA, valamelyiknél nem. Mostanában már inkább az utóbbi a jellemző. Mókolt ROM -ra nem ajánlott OTA -zni.
A legjobb az unROOT és a 3 gombos páros.
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #2304 üzenetére
Több verzió is van, területtől függ. Van Pink is, de "csak" kínában forgalmazzák hivatalosan.
-
Yager01
senior tag
válasz Darksiders84 #2439 üzenetére
Ha esetleg besárgul akkor rendelsz újat és cseréled. Egyébként nem jellemző
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Darksiders84 #2495 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik hogy síkban van a hátulja, nem lóg ki a kamera!
Még beszéltük is hogy minden gyártó hisztizett, hogy a kamera modulnak kell a hely, azért lóg ki hátul a kamera, a samukon is, ájfonon is, Érdekes a H8-ba elfért pedig nem egy vastag teló...https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
m1lan
őstag
válasz Darksiders84 #3161 üzenetére
Lerakod egy egyenletes, enyhén lejtő felületre, és már útnak is indul. Sajnos tok nélkül nagyon kell vigyázni erre a telefonra. Az MSVII tok nálam megoldotta ezt a problémát, de ha nem szeretnéd tokba tenni, szerintem inkább nézz másik telefont. :/
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
dokee78
félisten
válasz Darksiders84 #3161 üzenetére
Elvileg hivatalosan,csak a Huawei Nova kerül itthon forgalomba.
Én is tartottam a sérülékenység miatt,de tokkal kompenzálom.
És ez azért veri a Novát. -
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #3204 üzenetére
Speedshop, de ott most csak silver van, vagy az ebay és az amazon ott van blue.
-
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #3210 üzenetére
Fel van tüntetve a szállítási idő és költség, ebay kínából álltalában ingyen szállít 2-3 héten belül nézz ott is körül.
[ Szerkesztve ]
-
Andris_2
aktív tag
válasz Darksiders84 #3204 üzenetére
Egy fórumtárs azt írta, hogy az edigitalban vett, de csak személyesen lehet megrendelni.
-
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #3210 üzenetére
Amozonon is ott van a várható szállítási idő és az is hogy mikor ingyenes vagy mennyibe kerül a szállítás de sok helyen ott ez értek függő !
(Ebay-en általában ingyenes)
ebay :[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #3526 üzenetére
Be lehet állítani, talán a hangoknál lehet, nem tudom pontosan, mert nincs nálam a töltő és ki kellett kapcsolni.
-
peanar
senior tag
válasz Darksiders84 #3526 üzenetére
Beallitasok/Hang/Érintéskor rezegjen
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #3712 üzenetére
Megadja, csak nem automatikusan hanem a kosárnál a kuponkód beváltásánál kell beírni.
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz Darksiders84 #3715 üzenetére
Az viszont nem szép, hogy múlt hétről felemelték 140-ről 150-re majd 12% akció. Persze olcsóbb így is, csak na. Media marktban volt jó áron, de ott meg nem volt készleten és nem tudták megmondani mikor lesz.
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #3715 üzenetére
Ne csodálkozz ezen, ez joy napok kód és ezért mindig, mindenhol, állandóan meg kell jelennie. A főoldalon minden kis ablak külön reklámozza a joy kód beváltható xy dologra, a kód nevében is benne van a joy, a kód nem automatikus hanem manuálisan kell(ene) bepötyögni - ez mind csak arra van, hogy marketigügyileg a lehető legjobban bevéssék az agyba ezt mind a joy-nak köszönheted (mondjuk visszanyal a fagyi ha a termék hibás lesz, mert akkor is tudni fogod "ezt a joy-nak köszönheted" ).
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #3722 üzenetére
Azt írtam HA. A vásárlásban mindig benne van a vásárolt termék esetleges hibalehetősége, ez nem rémisztgetés.
Azért írta, hogy a marketing megy az akcíóval, de ha gyárihibás vagy nem tetsző lesz a végén a készülék akkor az akció "neve" az érintetteknél nem pozitív előjellel marad meg és akkor az akció ezen személyek esetében visszafelé sül el - annak ellenére, hogy semmilyen befolyással nem volt a termék minőségére.Joy akció van és ezért vezettem le ezt a joy névvel.
-
csmat
senior tag
válasz Darksiders84 #3836 üzenetére
Én a xxiii. Ker. grassalkovich út 134 ben vetem fóliát.
Más:
Hogy lehet lekicsinyíteni a kijelzöt egykezes hasznáalathoz? Bekapcsoétam de nem müködik az állapot soron a huzigálás.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #3836 üzenetére
Speedshop
Tok + kijelzővédő fólia. -
titán
válasz Darksiders84 #4047 üzenetére
Koszi oke, csak amiatt volt bizonytalan, hogy holnap szombat. Felhivtam kozben edigitalt es mondtak, ha kettoig megrendelem ott lesz holnap, rendeltem is egy kek premiumot amit eloszor is kineztem magamnak. Mondjuk jobb lett volna valami akcioban, de en nem varogatok, mert mar az agyamra megy ez a vadaszgatas. Kezdtem a tv-vel, majd jott a mosogep, most a telefon, oregedtem 10 evet biztos az elmult honapokban.
berek21 Meg is volt, koszonom a tippet neked is!
amugy nem vesztettem semmit, egesz idaig 3 munkanap volt az elerhetosege, tegnap megnezettem es mondta a srac, hogy 25 db var bevetelezesre belole, valoszinu ez megtortent kozben igy lett most mar 1 nap alatt elerheto barhol az orszagban, ahol nincs raktaron.
Jaj nagyon izgulok, ez tenyleg egy fullos telefon, szep is eros is, csak vissza kell razodnom az androidba.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Darksiders84 #4262 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz Darksiders84 #4303 üzenetére
Én szeretem a jó reklámokat (csak nem vásárolok reklám alapján). A T-nek is jó reklámja van karácsonyra (de lehet német reklám volt nem magyar) és mégis milyen ünnepi "meglepetéseket" tartogat a csomagba.
HUAWEI Christmas Advert 2015 - nem tudom erre gondoltál esetleg. A Huawei-Honor elég jó reklámokat csinál csak nálunk nem mennek (az internet korát éljük aki kihagyja az visszaesik).
-
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #4385 üzenetére
Írok pü-t.
-
Dareiosss
senior tag
válasz Darksiders84 #4551 üzenetére
Azért itthon jellemzően régebbi kifutó termékeket adnak nagyon jó áron.
-
szatocs1981
aktív tag
válasz Darksiders84 #4562 üzenetére
Amennyire én tudom, ez IMEI függö. Nem mindegyik régió azonos idöben kapja meg a frissítést. Ezért van az, hogy egyeseknek többet kell rá várni. Nekem pl. már jött OTA-n a B131.
Itt le tudod kérdezni, hogy melyik régióba szánták eredetileg a készüléket!
[ Szerkesztve ]
-
V@ns
aktív tag
válasz Darksiders84 #4696 üzenetére
Próbáltam hekkelni, hogy a SIM+microSD egyszerre működjön.
A problémám pedig itt látható -
DaWehun
tag
-
DaWehun
tag
válasz Darksiders84 #4796 üzenetére
egyszer már megfogadtam, hogy az ilyen emberek miatt mint te nem nézek egyetlen topikot se és nem is fogok írni, de aztán úgy voltam vele, hogy nem érdekelnek az ilyen emberek véleménye, mert kb annyit ér mint amit reggel lehúztam a wc-n. igazán értelmes és sokatmondó hozzászólásod volt, köszönjük ezt neked! bölcsebb lettél volna ha inkább meg sem szólalsz.
[ Szerkesztve ]
...
-
DaWehun
tag
válasz Darksiders84 #4805 üzenetére
Légyszi linkeld be azt a kommentet amiben le lett írva, hogy fos a mobil és, hogy szaroztam! Komolyan kérem... Addig amíg nem vágod miről beszélek addig meg ne célozgass, mert nyilván nem a szomszéd néninek írtad azt a kommentet, hanem nekünk, illetve nekem is mert én is írtam a kamerára negatív kommentet! Egy szóval nem mondtam, hogy nem jön be a telefon azért mert nem tetszik a kamerája. Ne haragudj, de nem bírom az ilyent mikor valaki belebeszél olyant az adott helyzetbe amiről igazából szó sincs...
...
-
forgonati
őstag
válasz Darksiders84 #4805 üzenetére
Hülyeséget beszélsz már ne haragudj. Olvasni kéne és értelmezni a dolgot. Milyen alma 7??? Hol élsz? Nem hasonitotta senki egy 3x ennyibe kerülő telefonhoz. Arról volt szó, hogy egy 3 éves telefon jobb képeket készit mint ez. Egy olyan telefon, aminek a kezdőára anno alacsonyabb volt mint ennek a kezdőára. És mégis hozza azt a szintet amit ennek a túlhájpolt 2 kamerás rendszere. Ennyi. Pl. a 3 éves Huawei P7 csinál ilyen képet, sőt megkockáztatom hogy részletgazdagabbat mint ez. Csak erről van szó.
És ne gyere a hülye szöveggel, hogy "ha nem tetszik válts" mert váltani egyrészt óriási bukó, mákod van ha tovább tudsz rajta adni hatalmas veszteség nélkül, másrészt meg, nem az a megoldás hogy váltsak, inkább a szoftvert kéne optimalizálni, hogy az user ne a fogát szivja mikor fotóz vele. Én is azt tapasztalom hogy a kamera mos, és még nappal, sok fénynél is kevésbé részletgazdag mint pl. azok a képeim amiket 3 éve lőttem a P7-el, vagy 2 éve a H6-al. És nem, nem szarfos ez a telefon, nem ezt mondom, csak kicsit keserű a szánk ize, mert a tesztek alapján szerintem mindenki kicsit többre számitott. Ha neked ez a minőség jó, az sem baj, az csak annyit jelent hogy neked alacsonyabbak az igényeid, ennyi.A kamerákban benne van a nagyobb potenciál, mivel a P9 ugyanezt használja, ott mégis valahogy jobb az eredmény. Ergo szoftver probléma. És megkockáztatom hogy a Huawei szándékosan butitotta le, hisz ha a H8 ugyanolyan fasza képeket csinálna mint a P9 akkor nem lenne sok értelme a 100 Eur felárnak, meg a nagy Leica logónak. Igy lerontják szoftveresen hogy ha a user elégedetlen a kamerával, kényszert érezzen hogy váltson a drágábbra. Bár ez csak találgatás a részemről.
Szerintem a 2. monokróm kamera szart sem csinál, próbálgattam letakarni, és úgy csinálni képeket, összehasonlitottam, és nulla különbség. Akkor meg mire jó? Nézd meg te is, és mondd meg, melyik készült egy kamerával, és melyik kettővel:
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
berek21
őstag
-
spider80
őstag
válasz Darksiders84 #5157 üzenetére
A régebbi mobil műanyag keretes,ez meg fém. Ez lehet egy magyarázat rá.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Sragi
őstag
válasz Darksiders84 #5157 üzenetére
Nálam a G2 gyengébb volt pl.
-
Sragi
őstag
válasz Darksiders84 #5734 üzenetére
Nekem sem jött meg még rá. Telekom.
Igazából a fenyerzekelo szenzorral sincs gond szvsz. Picit agresszívan szabalyozza ez tény. -
Dwatti
addikt
válasz Darksiders84 #5734 üzenetére
Szerintem csak azoknak jött B131 akiknek tengerentúlra szánt készüléket sikerült beszereznie a forgalmazótól.
-
mm89
őstag
válasz Darksiders84 #6089 üzenetére
Én eddig a telefonokat mindig egész esetén töltöttem. A gyorstöltő viszont engem is rászoktatott a napközbeni kisebb töltésekre. Mire az akku feladja szerintem már nem az én kezemben lesz a telefon.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Sragi
őstag
válasz Darksiders84 #6771 üzenetére
Nekem november közepén lett meg a telefonon. Azóta b120 szintén. Nem zavar igazából hiba nincs. De erre én is kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Darksiders84 #6771 üzenetére
Huawei -nél ez mindig probléma volt! Nem tudni milyen szisztéma szerint érkeznek a frissítések...
PC tool sem frissíti le a b120 -at. -
JoeCockBill
senior tag
válasz Darksiders84 #6781 üzenetére
Miért nem rakod fel a 131et 3gombossal?
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
natë
nagyúr
válasz Darksiders84 #6788 üzenetére
Nincs negatívum, azt teszed meg manuálisan, amit magától tenne a telefon. Ugyanaz a procedúra, ugyanaz a folyamat, csak te időzíted.
-
szatocs1981
aktív tag
válasz Darksiders84 #6887 üzenetére
Szia,
nem hinném, hogy van összefüggés köztük.
Nekem sem volt engedélyezve a HiCare, regisztrálva sem voltam, mégis megjött a B131 OTA-n. -
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #6887 üzenetére
Szerintem nincs köze hozzá, nekem aktív a hicare és b120-ról nem lát semmi új frissítést.
-
atosan
addikt
válasz Darksiders84 #7313 üzenetére
Köszönöm, Neked is mumtaz.
Eddig még egyik telót sem ejtettem le, majd meglátom milyen lesz, Max egy átlátszó szilikont kap, bár én is a tokmentes hívők táborát gyarapítottom. Egy teló úgy szép ahogy van.
A GPS jó hír, meg a függetlenség is[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
zzola
titán
válasz Darksiders84 #7756 üzenetére
Menj át a P9 topicba és kérdetzd meg! Amúgy pár napja elég sokan megkapták a 131-et, rövidesen mindenki meg fogja kapni (még én sem kaptam meg emúgy...) .
-
ctibor
senior tag
válasz Darksiders84 #7756 üzenetére
Ne aggódj, nekem P9 Plus van, ami a Huawei legdrágább csúcskészüléke (legalábbis a Mate 9 megjelenéséig az volt) és még erre sem jött Nougat. Január közepét ígérték, de eddig semmi...
A nekem H8 telójára tegnap megjött a B360 OTA-n. Fel is tettük, eddig minden OK.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
FrankMonzano
őstag
válasz Darksiders84 #7849 üzenetére
Én a gigatelben vettem. Amúgy GSM boltokban a plázákban szokott hozzá lenni.
-
dokee78
félisten
válasz Darksiders84 #8013 üzenetére
-
zzola
titán
A B360 miatt kell a friss HiCare, a B131-nek nélküle is meg kell érkeznie!
-
Andrew801
tag
Nekem 2.0.4.301_OVE
Felajánlja a frissítést korai verzióra. Nem tudom még, hogy fel rakjam -e
-
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #8721 üzenetére
B131-en optimalizálták.
B360-on nem tudom, nem néztem át még a changelogot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest