- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Olvasgatom a topikot, érdekel a teló. Sokan írják az android rendszer szívja az akkut. Több gyártó több modeljénél van ilyen, 5-ös, 6-os droidnál. Egyelőre az a megoldás, hogy a beállítások/biztonsági mentés és visszaállítás alatt ki kell kapcsolni az adatok mentését majd újraindítt. Hátha a nugáton is segítt.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Úgy néz ki kedden lesz egy ilyen ketyerém. Néhány napja követem a topikot, de azért még maradt kérdésem. GPS hogy birja, nem dobálja a jelet, stabil? T-komos még mindig független? Mennyire csúszós (LG G3 van most, tok nélkül, még nem sikerült leejteni)?
Addig is kösziMaine coon
-
atosan
addikt
válasz Darksiders84 #7313 üzenetére
Köszönöm, Neked is mumtaz.
Eddig még egyik telót sem ejtettem le, majd meglátom milyen lesz, Max egy átlátszó szilikont kap, bár én is a tokmentes hívők táborát gyarapítottom. Egy teló úgy szép ahogy van.
A GPS jó hír, meg a függetlenség is[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Már a kezemben van a kütyü, pár perc után marha jó. Majd még leszek kérdésekkel.Maine coon
-
atosan
addikt
Telekomos, független, b131 rommal, ma hoztam ki, még meg sem szoktam, már jön a 360-as rom.
Maine coon
-
atosan
addikt
Első kérdés. A töltést nem lehet normálra állítani, csak gyorstöltés van?
Maine coon
-
atosan
addikt
Neked is köszi!
Másnak is nehezen megy be a töltőcsatlakozó a telefonba?Maine coon
-
atosan
addikt
válasz david199801 #7605 üzenetére
Hali
Vagy a tárcsázóban a *#06# vagy a beállítások/telefonról, ott mutatja.vatomi olvastam róla, amint frissített, azonnal átálítottam
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
válasz david199801 #7607 üzenetére
Ja, hát azt nem tom most így hirtelen, de ha mutat blokkot vagy számlát, azon is valahol rajta kell lenni.
Maine coon
-
atosan
addikt
Ujjlenyomatot be lehet állítani alkalmazás megnyitásra, pl galéria? Nem találtam
Maine coon
-
-
atosan
addikt
Szerintem jó lett Mikor lesz ilyen, mikor aktiválod?
lenovomen Nem tudom a Greenify segíttene, vagy nem. Nugát alatt még nem próbáltam, de az biztos, hogy root nélkül az fb/messenger párost nem tudja jegelni annyira erőszakos appok. Valószinűleg ezért nem zárja be rendesen a gyári app sem.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atosan
addikt
Hali,
Akiknek jobban merül a kelleténél a teló, azoknak aktiválva van a Huawei fiók? Csináltam egy fr-t, mert nugát frissítés után instabil volt a merülés, akkor belépve voltam a hüvely fiókkal, fr után nem léptem be direkt. Azóta nagyon jól teljesítt. Kíváncsi lennék van e összefüggés.Maine coon
-
atosan
addikt
Gyári témaválasztón kívül honnan lehetne még letölteni témákat?
Maine coon
-
atosan
addikt
Ez a Huawei wear van gyárilag rajta a honoron? Még az elején töröltem az ilyeneket, de most kipróbálnám. Csak okosórával műkszik?
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest