- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdavid
aktív tag
válasz hakydakillah #11544 üzenetére
nekem is megjött
második nap már elkezdett kopni a gumis rész róla
elég fake, de ettől függetlenül fainMacbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Land
veterán
Valamilyen programmal le lehet mérni, hogy a vezeték nélküli töltő mennyi mA-ral tölti a telefont?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
veterán
Amióta megvan, nagyon kedvelem ezt a telefont
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Kari1
aktív tag
válasz Dzsuri89 #11555 üzenetére
múltkor és mikor írtam a posztot még ott volt.
Itt egy tárolt változat (bár mivel cache-elt itt 119 de reggel is fent volt 114ért):
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iwEmrO6JjvMJ:www.b-tel.hu/mobil/LG+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu -
zsirfecske
addikt
válasz hakydakillah #11544 üzenetére
elég sokat beszéltünk erről már:
régebbi kép a 15 dolláros első körös ebay verzióról. extrém koszolódás mellett mostanra már a felső éle is anyagában kopik (erre mondják fórumokon hogy "peals", szép buborék hatású foltok).vezeték nélküli töltéshez:
felvett mA kiírására íme, szintén volt róla már szó...[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
-
zsirfecske
addikt
már beletörődtem, hogy fórumokon nem divat látni/olvasni/értelmezni de azért néha még megleptek
-
leslien
nagyúr
nekem furi mert mindig a vékony tpu tokot használok..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz zsirfecske #11570 üzenetére
igen, de most már marad tartaléknak. az szerintem nagyon is igaz h nem mindig az olcsó az olcsóbb. hányszor esek még ebbe bele
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mrdavid
aktív tag
válasz zsirfecske #11564 üzenetére
na látod a moto x-hez már megvan a fa hátlapod:
márcsak a moto x kell[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
csaby9
tag
Nekem telenoros fólia van a telón, és teljesen elégedett vagyok vele. Karcolódás ellen véd 1550ft 2db van a csomagban, egy sima és egy matt. Én egyenlőre a simát raktam fel, a másik jó lessz később. Ennyi pénzért ha 4 hónapot kibír akkor ugye a kettő 8 hónap már megérte.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
w333
félisten
És igen ... már tölthető is a legújabb 4.4.3 frissítés !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
zsirfecske
addikt
hagyjuk már ezt az április 1-i sz@rakodást, mikor végre vannak igazi hírek is:
a korábban már megszellőztetett 7 új szín-ből maradék 6 mától (PDT időszámítás szerint 12:00) elérhető a play store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
v_angelus
tag
válasz zsirfecske #11576 üzenetére
Ez viszont erős egy kicsit, sőt viccnek is durva. A Pressy-sek a héten mennek a gyárba, erre nem kiadnak a kínaiak előtte egy saját cuccot.
[ Szerkesztve ]
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
zsirfecske
addikt
válasz v_angelus #11578 üzenetére
ez egyértelműen technológia lopás (gyártó lenne ennyire megbízható?), mert tök ugyanaz a cucc. a pressy amúgy vélhetőleg szabadalmi oltalom alatt áll a legtöbb helyen ázsián kívül, szóval ezt be nem hozzák eu-ba/usa-ba legálisan az tuti.
amúgy indiegogo-n is van egy nyúlós projekt rá
-
MPite
tag
válasz csaby9 #11573 üzenetére
Voltam bent Westend Telenorban, nem is hallottak róla, hogy náluk lenne, de nembaj. Mellette a GSM boltban 1500-ért adtak egyet és fel is tették, csak sajnos a fent linkelt Nillkin tok kicsit kikezdte a szélét (de szerencsére visszaragadt), szóval a kettő együtt nem megy
-
MiZY
tag
CM11nel mas nem tapasztalta a mai frissitesnel, hogy a sheep.mp3 szol, akarmit allitasz be?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan hívásrögzítő alkalmazás,ami nem pittyeg és a mikrofonés a hangszóró hangját is rögzíti? -
-
ati888
senior tag
Na megvettem én is az N5-öt. N4 volt eddig, még be sem kapcsoltam, mindjárt nekiesek. Viszont valóban egy év LG garival adták, bontatlan dobozzal, rendes áfával 109900-ért.
ati
-
G4bi89
senior tag
Engem sem a ram fogyasztás zavar hanem a vele járó lassulás. Nekem 300-400 órákat megy egyébként akkor is csak a gravitybox frissítés miatt szokott újraindítást kapni.
800 óra körül van a rekord ami több mint egy hónap és lehet ezt ezer fölé is tornázni. (elvégre ez nem lagos samsung )"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
ati888
senior tag
ati
-
TODI1111
veterán
SLIM romot használók figyelem: 4.4.3 [link]
-
w333
félisten
válasz TODI1111 #11596 üzenetére
Kamu ... Slim version >Happy Fools Day
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest